Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Τύπε στο σύνδεσμο που ήμουν εγώ αυτά τα κάνανε μετά τις 12 που οι πιτσιρικάδες είχαμε φύγει και δεν τα βλέπαμε
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ μιλαμε...που λεει ο λογος...ελα ρε φιλε βρωμαγαν τα πουλμαν μπαφο αν ανοιγες παραθυρο θα νομιζε κανεις οτι πηρε φωτια...
μην βαλουμε τι κλεβανε τα ρεμαλια σε καθε σταση για διαλλειμα μεχρι και ολοκληρα ταψια...----
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τελος παντων αν εχεις λιγο μυαλο στο κεφαλι σου δεν παίρνεις μια γκόμενα μεθυσμενη να την πας σπιτι σου αλλα την βαζεις σε ενα ταξι και την στελνεις σπιτι της, σε περίπτωση που αναγκαστείς να την παρεις σπιτι σου δεν κάνεις τιποτα μαζι της οσο μουναρα και να ειναι γιατι πολυ απλα την επομενη μερα μπορει να βρεθείς κατηγορούμενος για βιασμο... και στην τελικη τη γαμιση να ευχαριστηθείς με μια γκόμενα που ειναι λιαρδα απο το ποτο;;;;
10000% ρε τυπε...----

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ναι πιναμε αλλα δεν ζυγωναμε ταυτοχρονα σε αραπαδες.... του φευγαλα ο κωλος δεν εκλαψε ποτε.... λιγο μυαλο και προσοχη.... απο μικρα τα κοριτσακια αλλωστε γαλουχουνται στο οι αντρες μονο να τις φανε θελουν... το ξερουν καλα αυτο...
Παρολα αυτα αν ο σεμεδο εχει κανει οτι εχει κανει παρα τη θεληση της, να τιμωρηθει παραυτα...
αραπαδες πολλους στα 80ς 90ς δεν ειχε και οι πιο πολλοι ηταν και αφραγκοι....
τωρα οι γυναικες θελουν νατα δοκιμασουν ολα...
γαμουν αφγανους.ιρανους ετσι για την συλλογη

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Τελος παντων αν εχεις λιγο μυαλο στο κεφαλι σου δεν παίρνεις μια γκόμενα μεθυσμενη να την πας σπιτι σου αλλα την βαζεις σε ενα ταξι και την στελνεις σπιτι της, σε περίπτωση που αναγκαστείς να την παρεις σπιτι σου δεν κάνεις τιποτα μαζι της οσο μουναρα και να ειναι γιατι πολυ απλα την επομενη μερα μπορει να βρεθείς κατηγορούμενος για βιασμο... και στην τελικη τη γαμιση να ευχαριστηθείς με μια γκόμενα που ειναι λιαρδα απο το ποτο;;;;
ανεμοδούρα,πολύ σωστός αδερφέ

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Δεν είναι αυτό ρε φίλε...
Καποιοι δεν πηγαίναμε καν στα μπαρ...
Μόνο γήπεδο... σύνδεσμο κλπ
απο ολες τις παρεες με εξαιρεση ενα 10% μιλαω για ολοκληρο λυκειο...ολοι πιναμε καμια μπυρα ουισκυ βοτκα απο τα 16----βεβαια σπιτι δεν πηγαιναμε τυφλα γιατι υπηρχαν συνεπειες...--
και δεν το καναμε καθημερινα 1 φορα την βδομαδα....οι κοπελες της εποχης ελαχιστες πιναν πανω απο 2 ποτα...
ομως σε τιποτα γενεθλια παρτυ διακοπες πιναν πολυ πιο πολυ---
τεσπα ο χασικλης θα κερναγε απο την καφετερια...
-παμε στην περιπτωση που δεν ειναι βιασμος...
αντε ο χασικλης να πιστεψε οτι ειναι 19-20...27 αυτος δεν ειναι κ χαος στην ηλικια...
ο αλλος ο ΓΙΕΚΙΝΙ-ΟΛΙΣΑΤΕΜΠΕ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 40 τι στο μπουτσο πηγε να κανει..

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456

Ωραια τα λες εσυ.

Δηλαδη δε θα γαμησει ο ανθρωπος επειδη ισως θα ξεφυγει η καθε low self esteem γκομενα να βγαζει λαγους απο τη κωλοτρυπιδα της

Στο μεταξυ ευκολα το εχει κανει αλλες 500 φορες και εχει γαμησει οτι κινειται στα κλαμπακια.

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Δεν είναι αυτό ρε φίλε...
Καποιοι δεν πηγαίναμε καν στα μπαρ...
Μόνο γήπεδο... σύνδεσμο κλπ
Την πρώτη σουρα την έκανα στο σύνδεσμο (2 μπυρες όλο κι όλο…), στα 13, μια μέρα που παίζαμε με τον Ολυμπιακό.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Το πρωτοκλασάτος μου άρεσε…

Ο Σεμεδο? Πρωτοκλασάτος?

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

fun_tou_bou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2021
Κριτικές
8
Like
903
Πόντοι
366
Ωραια τα λες εσυ.

Δηλαδη δε θα γαμησει ο ανθρωπος επειδη ισως θα ξεφυγει η καθε low self esteem γκομενα να βγαζει λαγους απο τη κωλοτρυπιδα της

Στο μεταξυ ευκολα το εχει κανει αλλες 500 φορες και εχει γαμησει οτι κινειται στα κλαμπακια.
μακάρι να μην βρεθείς/ω στην θέση του πατέρα της κοπέλας.δεν ξέρω πόσο θα άντεχα/ες αν ήταν κόρη μου/σου.εγώ μάλλον δε θ΄άντεχα.και δεν ξέρω και τι θα κανα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ μιλαμε...που λεει ο λογος...ελα ρε φιλε βρωμαγαν τα πουλμαν μπαφο αν ανοιγες παραθυρο θα νομιζε κανεις οτι πηρε φωτια...
μην βαλουμε τι κλεβανε τα ρεμαλια σε καθε σταση για διαλλειμα μεχρι και ολοκληρα ταψια...----
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

10000% ρε τυπε...----

Ναι ρε φίλε, γινόταν. Κλέβανε/με10 καδονια μπύρες.
Ξεχνάς κάτι βασικό.
Τότε το οπαδικοκι ήταν στάση ζωής.
Είχε μάζα.
Ο ΣΟΥΠΕΡ3 είχε 12.000 ενεργά μέλη.
Στα 12.000 λοιπόν, με κάθε εκδρομή να έχει 1.000 άτομα, θα γίνονταν και αυτά.

Τώρα, έχει αυτόν που πάει για τη γκλαμουρια και αυτόν που πάει να ΣΚΟΤΩΣΕΙ.

Προτιμώ 1.000 φορές τα 90ς

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Επισης πως προκυπτει οτι ηταν και μεθυσμενη? Επειδη το λεει αυτη και αυτο?

Γενικα η ολη προκαταληψη ειναι αρρωστη.

Αμα μετρησουμε ποσες γκομενες εχει γαμησει ο ανδρικος πληθυσμος μεθυσμενες και ποσες θελουν οι ιδιες να μεθυσουν για να γαμηθουν θα σπασει η βελονα.

Αυτη η νεα μαλακια οτι εαν ειμαι μεθυσμενος δεν εχω ευθυνη ειναι ακομα μια νεωτεριστικη πιπα που δοκιμαζει την υπομονη μου και να την ακουω ακομα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Ξεχνάς κάτι βασικό.
Είχε μάζα.

συμφωνω 100%...
το βλεπω και στην ομαδα μου, το 50% ειναι για καμια σελφι γκλαμουρια οπως το πες επδειξη..----

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
η απορια μου ειναι μια...
--ειχε και μια φιλη μαζι της...αυτη δεν πηγε στο σπιτι???
η την καλυψε στους γονεις οτι θα κοιμηθει σπιτι της?

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Έπεφτε η πέτρα σύννεφο, αλλά υπήρχε κώδικας τιμής.

Δεν τον σκοτωνες τον άλλο.

Έχει αλλοιωθεί η κοινωνία γενικά.

Δες τα πουτανακια.

Και γαμηθηκαν και λένε ότι βιάστηκαν.

Ναι, δεν ξέρω, προσωπική άποψη εκφράζω βάση το τι είθισται από αυτά που βλέπω στην κοινωνία...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.346
Πόντοι
24.346
Ξεχνάς κάτι βασικό.
Είχε μάζα.

Σύντροφε, θα διαφωνήσω. Ως μέλος συνδέσμου από το ‘84 (Killers), κατέληξα τελικά στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν στάση ζωής αλλά εφηβική ανάγκη να ξεφύγουμε από το καθωσπρεπισμό και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Οι (απίστευτες) μαλακιες που έχω κάνει στα ανά την Ελλάδα και Ευρώπη γήπεδα, ένας θεός ξέρει πως δεν με έστειλαν φυλακή ή ακόμα και στον τάφο. Μόνο όταν έγινα γονιός κατάλαβα τι μαλακιες κάνω και ξέκοψα.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Σύντροφε, θα διαφωνήσω. Ως μέλος συνδέσμου από το ‘84 (Killers), κατέληξα τελικά στο συμπέρασμα ότι δεν ήταν στάση ζωής αλλά εφηβική ανάγκη να ξεφύγουμε από το καθωσπρεπισμό και να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας. Οι (απίστευτες) μαλακιες που έχω κάνει στα ανά την Ελλάδα και Ευρώπη γήπεδα, ένας θεός ξέρει πως δεν με έστειλαν φυλακή ή ακόμα και στον τάφο. Μόνο όταν έγινα γονιός κατάλαβα τι μαλακιες κάνω και ξέκοψα.
η αναγκη να ανηκεις καπου....στην εφηβεια....

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
μακάρι να μην βρεθείς/ω στην θέση του πατέρα της κοπέλας.δεν ξέρω πόσο θα άντεχα/ες αν ήταν κόρη μου/σου.εγώ μάλλον δε θ΄άντεχα.και δεν ξέρω και τι θα κανα...
Μακαρι.

Αλλα στη κορη μου θα εδειχνα οτι εχεις ευθυνη για τα παντα στη ζωη σου. Απο το πιο μικρο μεχρι το πιο μεγαλο.
Ακομα και αν δε φταις αρχικως, εχεις την ευθυνη για τη θεση που βαζεις τον εαυτο σου να βρισκεσαι.
Οταν περνας τη διαβαση κοιτας γυρω σου η περνας με κλειστα ματια? Θες να εχεις ζησεις η να εχεις δικαιο?

Στη ζωη υπαρχουν και μαλακες,βιαστες,δολοφονοι. Προφυλαξου. Παρε τη ζωη στα χερια σου και κοψε τη θυματοποιηση. Αστη για τους losers αποτυχημενους της ζωης.
Και αυτο δε το λες. Το δειχνεις. Το ζεις. Εισαι ο ιδιος ετσι.

Ο αλλος ηταν κανενας "ανοιχτομυαλος" πατερας, αφηνε τη κορη να βγαινει,πινει,καπνιζει,ξεκωλιαζεται απο τα 14, εχει γαμηθει τοσο πολυ ο εγκεφαλος που τελειωσε το πανηγυρακι εχει καταστραφει για μια ζωη.

Τελευταία τροποποίηση:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
αν δεν εχει γινει 1 φορα που λετε ολοι οτι γαμουσε αβερτα στα κλαμπ...οκ πολλες θαταν βιζιτες,μοντελα κτλ...
δεν θα υπηρχαν 17-18 στο περιπου ξανα στο παρελθον????
αν ειναι ετσι σιγουρα θα βγει καποια αλλη σε λιγες μερες----

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.484
Πόντοι
5.006
τυπε δεν παει ετσι.....ή την βιασε ή οχι....
αν δηλαδη ειναι μουφα οτι την βιασε, τοτε μαλλον και το μεθυσι ειναι μουφα...

• Like
Αντιδράσεις: bookie

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Να το πάμε ανάποδα...
Πρώτα βγήκε ο νόμος Ορφανού, που για μένα είναι αντισυνταγματικός γιατι δεν υπάρχει η αρχή της αναλογικότητας, δλδ στο δρόμο αν τσακωθω δεν έγινε τίποτα αλλά αν τσακωθω στο γήπεδο έχω αναστολή...
Μετά κάμερες και ρουφιάνοι παντού...
Μετά δεσίματα παντού...
Και πλέον δεν μπορείς να πας ούτε σε ένα συλλαλητήριο.

Και εγένετο η κατάλυση της δημοκρατίας στο όνομα της δημοκρατίας.

Θα μου πεις τι σχέση έχει...Έχει...
Ναι, γίνονταν σκηνικά και κάποια ακραία.

Τώρα δεν ξέρεις που θα τη φας όμως...με καλάσνικοφ...με τον τύπο που πάρκαρε παράνομα του είπες κάτι και στο έβγαλε κατσαβίδι...

Θα διαφωνήσω φίλε μου... συμφωνώ αλλά διαφωνώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom