Το μικρο το εψηνε για τον Σεμεδο, σου λεει ποδοσφαιριστης, χρηματα, δοξα, 17 χρονω κοριτσακι ειναι το εψησε. Καπου κει καβλωσε ο αραπης ο μανατζερ και σου λεει ευκαιρια να γαμησω και εγω, το μικρο δε γουσταρε και εκει στραβωσε η ιστορια. Ειναι βιασμος μεσα και οι δυο για αρκετα χρονια για να μαθουν να μην ποτιζουν 17χρονα κοριτσια για να τα γαμησουν
στο βιντεο παντως αν ηταν η ωρα του γυρισμου απο το μπαρ στο σπιτι....μια χαρα σχεδον ηταν ΣΕ ΚΕΦΙ....
αν εισαι τελειως ΓΚΟΛ εχεις ξαπλωσει η κοιμηθει στην διαδρομη.....---
τωρα βγαινει μ αρεσε ο σεμεδο αλλα οχι ο νηγηριανος και εκει ειναι ολο το θεμα που χα γραψει ΕΞ ΑΡΧΗΣ....ΣΤΡΑΒΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΟΥΖΑ...
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΠΑΡΙΕΣ...αν φιλος/ηταν γκομενος δεν τον παιρνεις καν τηλεφωνο να ερθει να σε παρει...
ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ???
Ο ενας την βιασε η του κατσε με το ζορι στον χοντρο...και μετα ξανακοιμηθηκε κ μπηκε ο σεμεδο 2 φορες...
οκ μετα ηρθαν οι εξωγιηνοι.....
προχτες ελεγε βγηκε την πρωτη φορα και εκλαιγε και ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΗΡΕΜΗΣΕ ΚΟΙΜΗΣΟΥ κδεν φυγανε...
τωρα λεει της ειπε να φυγουν αλλα η αλλη δεν ηθελε------
---
σιγουρα την 16χρονη την εχει γαμησει ο σεμεδο αλλη φορα(αν τον ηξερε απο πριν)
Το 17χρονο εκανε ενα βασικο λαθος...
Εκανε οτι εκανε για να βγαλει φραγκα ξεκαθαρα...
Ομως λογο του "σχεδιου" της κοστισε στον Βαγγελα 10μυρια ζεστο χρημα...
Και ο Βαγγελας δεν συγχωρει και δεν ξεχναει ΠΟΤΕ...
Προβλεψη μου και αυτη και την οικογενεια της θα την φαει το μαυρο σκοταδι...
Οχι τυπου μαρτυρες Noor1...
Αλλα μην σας κανει εντυπωση αν σε 2-3 χρονια την δειτε να κανει πιατσα στο Τριγωνο για ενα 10αρικο.
Στον 27χρονο Πορτογάλο αμυντικό έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το αδίκημα του ομαδικού βιασμού. Θα απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου. Τι υποστηρίζει η δικηγόρος του επικαλούμενη την ιατροδικαστική εξέταση.
φατσα αβαφτη ....ισως την κανεις 17-18...
κυριλε ντυμενη 20-22...
βαμενη εχοντας πιει ποτα 20+ ανετα..
---------------------------------------------------------------
εμφανιση προκλιτικη.....δεν ξερουμε εκεινη την μερα...
---------------------
που βρηκε τα φραγκα για paradise μυκονο...
---------------------------------
++ 100% σιγουρος....
μπορει να μην ηταν στησιμο για λεφτα--
-----------------------------------------------------------------
ξενερωσε που την γαμησε ο αλλος...στο μυαλο της το ειχε..
ο χοντρος γαμει την φιλη μου....
εγω τον σεμεδο...
αλλα βγηκε αλλιως και στραβωσε