You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 309K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νταης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.295
- Πόντοι
- 2.586
Κ καλά να κάνει πιο πιστευτό ότι ξέρει λεπτομέρειες του σπιτιού; Γενικά τα όσα υποστήριξε η 17 χρονη μου φάνηκαν γελοία και ασυνάρτητα.magkes..... μια λεπτομερεια.....
"της εδωσε το αρκουδακι".......σκηνικο που παραπεμπει σε σκηνοθεσια.......
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 206
Η 16 χρονη φίλη της ?Κ καλά να κάνει πιο πιστευτό ότι ξέρει λεπτομέρειες του σπιτιού; Γενικά τα όσα υποστήριξε η 17 χρονη μου φάνηκαν γελοία και ασυνάρτητα.
Gatekeeper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2015
- Like
- 1.790
- Πόντοι
- 216
Θυμήσου για τι ηλικίες μιλάμε.Δωστε καμμια φωτο ρε μυστες!
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 206
Α)Την κατάθεση ντοκουμέντο της 16χρονης μάρτυρα για την υπόθεση βιασμού στην οποία εμπλέκεται ο Ρούμπεν Σεμέδο και ο Νιγηριανός μάνατζερ, Τζεφ, αποκαλύπτει το dikastikoreportaz.gr. Στην προανακριτική της κατάθεση στην αστυνομία το βράδυ της 29ης Αυγούστου η 16χρονη Α.Κ. η οποία φέρεται να διατηρούσε ερωτικές σχέσεις με τον ποδοσφαιριστή ήταν κόλαφος. Κατέθεσε ότι με δάκρυα στα μάτια η 17χρονη φίλη της της εκμηστηρεύθηκε ότι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον Νιγηριανό μάνατζερ, ενώ προσθέτει ότι στις 08.20 το πρωί ο Σεμέδο πήγε στην κρεββατοκάμαρα όπου ξεκουραζόταν το θύμα, κλείδωσε την πόρτα και όταν εκείνη προσπάθησε να δει τι συμβαίνει άκουσε από μέσα τη φίλη της να φωνάζει “όχι, όχι, δεν θέλω”!
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 206
Β)Καταθέτοντας όμως σήμερα ενώπιον της ανακρίτριας η 16χρονη προσπάθησε να στρογγυλέψει τα πράγματα και κυρίως να απαλείψει το υποκειμενικό στοιχείο του βιασμού που βαραίνει τον ποδοσφαιριστή. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Στην κατάθεση την οποία έδωσε το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ η 16χρονη παραδέχτηκε ότι εκείνη ήταν που γνώριζε τον Σεμέδο και τον μάνατζερ και το βράδυ της Παρασκευής του έστειλε μήνυμα για να βρεθούνε. Αφού μαζί με το φερόμενο θύμα πήγαν και του συνάντησαν σε μαγαζί της Γλυφάδας, στη συνέχεια αναχώρησαν για το club “Atlantis” στον Ωρωπό. Στο σπίτι του ποδοσφαιριστή επέστρεψαν, όπως κατέθεσε, στις 5 το πρωί. “Η 17χρονη δεν ήταν καλά και ξάπλωσε στον καναπέ… Ο Σεμέδο πήρε τότε αγκαλιά την φίλη μου και την πήγε στο δωμάτιο να την βάλει να ξαπλώσει. Μετά από πέντε λεπτά πήγα να δω πως είναι και είδα να φιλιέται με το Σεμέδο και όταν με είδε σταμάτησε και γύρισε πλευρό να κοιμηθεί. Τον ρώτησα τότε τι έγινε και μου είπε ότι το έκανε για να με εκδικηθεί επειδή είχε δει να με αγγίζει ο Τζεφ. Μετά από λίγο ο Σεμέδο πήγε στο άλλο δωμάτιο από αυτό που βρισκόταν η 17χρονη και πήγα και εγώ και συζητούσαμε και μου είπε να ξαπλώσουμε…Όταν γύρισε στο δωμάτιο ο Σεμέδο μου είπε ότι ο Τζέφ είχε ξαπλώσει με την 17χρονη. Μετά από 15 λεπτά ήρθε στο δωμάτιο που ήμουν εγώ με τον Σεμέδο η 17χρονη και κλαίγοντας έλεγε “δεν ήθελα, με βίασε και του είπα να σταματήσει και δεν ήθελα. Τότε ο Σεμέδο έφυγε από το δωμάτιο και ήρθε ο Τζεφ και έλεγε ότι η 17χρονη ήθελε να γίνει…”.
Στην κατάθεση την οποία έδωσε το βράδυ της Κυριακής 29 Αυγούστου στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ η 16χρονη παραδέχτηκε ότι εκείνη ήταν που γνώριζε τον Σεμέδο και τον μάνατζερ και το βράδυ της Παρασκευής του έστειλε μήνυμα για να βρεθούνε. Αφού μαζί με το φερόμενο θύμα πήγαν και του συνάντησαν σε μαγαζί της Γλυφάδας, στη συνέχεια αναχώρησαν για το club “Atlantis” στον Ωρωπό. Στο σπίτι του ποδοσφαιριστή επέστρεψαν, όπως κατέθεσε, στις 5 το πρωί. “Η 17χρονη δεν ήταν καλά και ξάπλωσε στον καναπέ… Ο Σεμέδο πήρε τότε αγκαλιά την φίλη μου και την πήγε στο δωμάτιο να την βάλει να ξαπλώσει. Μετά από πέντε λεπτά πήγα να δω πως είναι και είδα να φιλιέται με το Σεμέδο και όταν με είδε σταμάτησε και γύρισε πλευρό να κοιμηθεί. Τον ρώτησα τότε τι έγινε και μου είπε ότι το έκανε για να με εκδικηθεί επειδή είχε δει να με αγγίζει ο Τζεφ. Μετά από λίγο ο Σεμέδο πήγε στο άλλο δωμάτιο από αυτό που βρισκόταν η 17χρονη και πήγα και εγώ και συζητούσαμε και μου είπε να ξαπλώσουμε…Όταν γύρισε στο δωμάτιο ο Σεμέδο μου είπε ότι ο Τζέφ είχε ξαπλώσει με την 17χρονη. Μετά από 15 λεπτά ήρθε στο δωμάτιο που ήμουν εγώ με τον Σεμέδο η 17χρονη και κλαίγοντας έλεγε “δεν ήθελα, με βίασε και του είπα να σταματήσει και δεν ήθελα. Τότε ο Σεμέδο έφυγε από το δωμάτιο και ήρθε ο Τζεφ και έλεγε ότι η 17χρονη ήθελε να γίνει…”.
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 206
Γ)
Η 16χρονη μάρτυρας η οποία είναι φίλη της 17χρονης και περιστασιακή ερωμένη, όπως φαίνεται, το κατηγορούμενου αμυντικού, καταθέτει ότι στη συνέχεια πήγε με την 17χρονη στο άλλο δωμάτιο για να την παρηγορήσει. “Μετά από δυο λεπτά πήγα και εγώ στο άλλο δωμάτιο να δω τι κάνουν και η φίλη μου ήταν καθισμένη στα πόδια του Σεμέδο και έκλαιγε και ο τελευταίος μου είπε να βγω έξω καθώς δεν είχαν τελιώσει τη συζήτηση…”, ανέφερε. Ακολούθως η μάρτυρας αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής ήρθε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν και κοιμήθηκε μέχρι τις 8.20 όταν σηκώθηκε για να πάει στην προπόνηση. Εκείνη άρχισε να τον ψάχνει σε όλο το σπίτι.
Δ)
Η 16χρονη επισημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο σπίτι του στις 12 το μεσημέρι και ότι εκείνη και η φίλη της αποχώρησαν στις 17.30 το απόγευμα. “Συζητούσαμε για όλα αυτά που έγιναν και η 17χρονη μου είπε ότι δεν ήθελε να γίνει κάτι και τους έλεγε να σταματήσουν, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί ήταν χάλια παρά μόνο φώναζε”, κατέληξε.
Στροφή στην ανακρίτρια
Καταθέτοντας ωστόσο, σήμερα, ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας η 16χρονη έκανε μια μικρή στροφή… Η εντύπωση που δίνεται από το περιεχόμενο της κατάθεσης που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ότι προσπάθησε να “διασκεδάσει” όσα ανέφερε στην προανακριτική της κατάθεση καθώς, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι εάν πίστευε πως ο Σεμέδο είχε βιάσει τη 17χρονη δεν θα έβγαινε μαζί του.
“Στο διάστημα αυτό συζητήσαμε με την παθούσα, η οποία είχε συνέλθει τελείως και μου είπε ότι δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με αυτούς τους δύο, αλλά για τον νιγηριανό θυμόταν σίγουρα ότι δεν το ήθελε. Μέσα σε όλα τ’άλλα που συζητούσαμε μου είπε ότι πάντως ο Σεμέδο ήταν ωραίος, αλλά ότι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε. Η μαμά της την είχε πάρει το πρωί του Σαββάτου τηλέφωνο και είχε πει ότι όλα είναι καλά. Είχε πάρει και ίδια τηλέφωνο έναν που έβγαινε εκείνο τον καιρό και του είπε εάν μπορεί να έρθει να την πάρει μετά το σκηνικό με τον νιγηριανό. Αλλά αυτός δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που πας και κάνεις. Δεν ξέρω αν πήρε κάποιον άλλον δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα εγώ να φύγουμε δε μου έλεγε να φύγουμε. Τελικά μιλήσαμε με το Σεμέδο αλλά δε βγήκαμε το Σάββατο το βράδυ. Η παθούσα κανόνισε και βγήκε με κάποια άλλη φίλη της. Είχαμε επικοινωνία την Κυριακή το μεσημέρι και μου είπε οτι μαμά της γνωρίζει για αυτά που έγιναν και δεν μπορούσε να την κρατήσει να μην υποβάλει μήνυση. Εγώ πιστεύω ότι χωρίς τη μαμά της δεν είχε υποβάλει μήνυση. Μετά είχαμε μια επικοινωνία εάν είναι καλά με αυτά που έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ. Εγώ εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την Ιωάννα δεν θα έβγαινα μαζί του. Ούτε παθούσα μου είπε πως θα πας εσύ να συναντηθείς με το Σεμέδο μετά από όλα αυτά που έγιναν”.
Η 16χρονη μάρτυρας η οποία είναι φίλη της 17χρονης και περιστασιακή ερωμένη, όπως φαίνεται, το κατηγορούμενου αμυντικού, καταθέτει ότι στη συνέχεια πήγε με την 17χρονη στο άλλο δωμάτιο για να την παρηγορήσει. “Μετά από δυο λεπτά πήγα και εγώ στο άλλο δωμάτιο να δω τι κάνουν και η φίλη μου ήταν καθισμένη στα πόδια του Σεμέδο και έκλαιγε και ο τελευταίος μου είπε να βγω έξω καθώς δεν είχαν τελιώσει τη συζήτηση…”, ανέφερε. Ακολούθως η μάρτυρας αναφέρει ότι ο κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής ήρθε στο δωμάτιο όπου βρισκόταν και κοιμήθηκε μέχρι τις 8.20 όταν σηκώθηκε για να πάει στην προπόνηση. Εκείνη άρχισε να τον ψάχνει σε όλο το σπίτι.
Καταθέτει επί λέξει: “Πήγα να δω στο δωμάτιο όπου κοιμόταν η 17χρονη και η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Άρχισα να χτυπάω την πόρτα και δεν απαντούσε κανείς. Ξαναχτυπάω και άκουσα την 17χρονη να φωνάζει “άσε με, φύγε”. Τότε άκουσα θόρυβο από το άλλο δωμάτιο και όταν πήγα είδα τη σκιά του Σεμέδο ο οποίος βρισκόταν έξω από το δωμάτιο, ο οποίος με είδε και έφυγε. Τότε πήγα πάλι έξω από το δωμάτιο που βρισκόταν η 17χρονη και ο Σεμέδο ξεκλείδωσε την πόρτα και βγήκε από το δωμάτιο περνώντας δίπλα μου. Πήγα στην φίλη μου η οποία έκλαιγε και μου είπε “ούτε με αυτόν ήθελα”. Τη ρώτησα τι έγινε και μου είπε ότι ενώ κοιμόταν ήρθε μέσα ο Σεμέδο και έγινε η πράξη. Την ρώτησα γιατί δεν αντέδρασε με κλωτσιές ή με τα χέρια της και μου είπε ότι δεν μπορούσε παρά μόνο φώναζε. Εγώ ξαναπήγα στο άλλο δωμάτιο που βρισκόταν ο Σεμέδο για να τον ρωτήσω τη διεύθυνση του σπιτιού για να καλέσω ταξί και να φύγουμε. Αυτός δεν μου είπε και έφυγε από το σπίτι. Αφού έφυγε μου έστειλε μήνυμα λέγοντας “δεν είναι αυτό που νομίζεις” και του απάντησα “είναι χειρότερο από αυτό” και τότε μου απάντησε “δεν θα το ξανακάνω, ήταν λάθος, το ξέρω, συγγνώμη”.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δ)
Η 16χρονη επισημαίνει ότι ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στο σπίτι του στις 12 το μεσημέρι και ότι εκείνη και η φίλη της αποχώρησαν στις 17.30 το απόγευμα. “Συζητούσαμε για όλα αυτά που έγιναν και η 17χρονη μου είπε ότι δεν ήθελε να γίνει κάτι και τους έλεγε να σταματήσουν, αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί ήταν χάλια παρά μόνο φώναζε”, κατέληξε.
Στροφή στην ανακρίτρια
Καταθέτοντας ωστόσο, σήμερα, ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας η 16χρονη έκανε μια μικρή στροφή… Η εντύπωση που δίνεται από το περιεχόμενο της κατάθεσης που έχουμε στη διάθεσή μας είναι ότι προσπάθησε να “διασκεδάσει” όσα ανέφερε στην προανακριτική της κατάθεση καθώς, μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι εάν πίστευε πως ο Σεμέδο είχε βιάσει τη 17χρονη δεν θα έβγαινε μαζί του.
Παραθέτουμε απόσπασμα της σημερινής της κατάθεσης:
“Στο διάστημα αυτό συζητήσαμε με την παθούσα, η οποία είχε συνέλθει τελείως και μου είπε ότι δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με αυτούς τους δύο, αλλά για τον νιγηριανό θυμόταν σίγουρα ότι δεν το ήθελε. Μέσα σε όλα τ’άλλα που συζητούσαμε μου είπε ότι πάντως ο Σεμέδο ήταν ωραίος, αλλά ότι εκείνη τη στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε. Η μαμά της την είχε πάρει το πρωί του Σαββάτου τηλέφωνο και είχε πει ότι όλα είναι καλά. Είχε πάρει και ίδια τηλέφωνο έναν που έβγαινε εκείνο τον καιρό και του είπε εάν μπορεί να έρθει να την πάρει μετά το σκηνικό με τον νιγηριανό. Αλλά αυτός δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε να προσέχεις με αυτά που πας και κάνεις. Δεν ξέρω αν πήρε κάποιον άλλον δεν ήμουν μπροστά, δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα εγώ να φύγουμε δε μου έλεγε να φύγουμε. Τελικά μιλήσαμε με το Σεμέδο αλλά δε βγήκαμε το Σάββατο το βράδυ. Η παθούσα κανόνισε και βγήκε με κάποια άλλη φίλη της. Είχαμε επικοινωνία την Κυριακή το μεσημέρι και μου είπε οτι μαμά της γνωρίζει για αυτά που έγιναν και δεν μπορούσε να την κρατήσει να μην υποβάλει μήνυση. Εγώ πιστεύω ότι χωρίς τη μαμά της δεν είχε υποβάλει μήνυση. Μετά είχαμε μια επικοινωνία εάν είναι καλά με αυτά που έχουν διαρρεύσει στο ίντερνετ. Εγώ εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την Ιωάννα δεν θα έβγαινα μαζί του. Ούτε παθούσα μου είπε πως θα πας εσύ να συναντηθείς με το Σεμέδο μετά από όλα αυτά που έγιναν”.
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 206
Όντως πολύ κάψιμο η υπόθεση. Αυτές οι 2 είναι ικανές να τρελάνουν και τους ψυχιάτρους/ανακριτές.
Ο cuck γκόμενος της ίσως δώσει στοιχεία.
Ο cuck γκόμενος της ίσως δώσει στοιχεία.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.852
- Πόντοι
- 9.931
Μπουρδελο κατάσταση, η συνέχεια στην δικαστική αίθουσα.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.852
- Πόντοι
- 9.931
Δεν ξερω αν υπάρχει βιασμος η οχι αλλα καλα να πάθει ο Σεμεδο και ο μάνατζερ να μάθουν να μην μπλέκουν με ανήλικα, λες και δεν υπάρχουν μουναρες απο 20 και πανω.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.436
- Πόντοι
- 6.515
Δεν μας κανεις μια περιληψουλα τυπε?Σεμέδο: Η “καυτή” κατάθεση ντοκουμέντο της 16χρονης μάρτυρα στην Αστυνομία και η “αλλαγή πλεύσης” στην ανακρίτρια
Όποιος έχει όρεξη. Και ρίχνει και ανάλυση. Εχτρα προσοχή στη διαφορά στις 2 ημέρες.
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.436
- Πόντοι
- 6.515
Ναι να ζητάει ταυτότητα την άλλη φορά σε μπαρΔεν ξερω αν υπάρχει βιασμος η οχι αλλα καλα να πάθει ο Σεμεδο και ο μάνατζερ να μάθουν να μην μπλέκουν με ανήλικα, λες και δεν υπάρχουν μουναρες απο 20 και πανω.
It's All Good Man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2019
- Like
- 1.205
- Πόντοι
- 206
Σωστό αυτό που λες αλλά από την άλλη τα ίδια μπορεί να γίνουν και με 23άρες και 33άρες.Δεν ξερω αν υπάρχει βιασμος η οχι αλλα καλα να πάθει ο Σεμεδο και ο μάνατζερ να μάθουν να μην μπλέκουν με ανήλικα, λες και δεν υπάρχουν μουναρες απο 20 και πανω.
(Βιασμοί ή ψευδείς καταγγελίες)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.852
- Πόντοι
- 9.931
Δηλαδη δεν μπορουσε να καταλάβει οτι το κοριτσακι που νταραβερίζεται ειναι 16; Και αφου ειναι 16 ποσο χρονων να ειναι η φιλη της 26; Πανω κατω την ιδια ηλικια θα ειχαν.Ναι να ζητάει ταυτότητα την άλλη φορά σε μπαρ
Αλλα ηθελαν γρηγορο και τσαμπα μουνι, τις φορτωσαν, τις πηγαν στο κλαμπ, τις ποτισαν ποτα και σαμπανια και μολις ειδαν οτι ηταν λιωμα τις πηγαν σπιτι για γαμιση.
Οι καριολιτσες μεγαλύτερης ηλικιας δεν το δίνουν τοσο ευκολα εκει πρεπει να χαλάσεις αρκετο χρημα πριν τον χωσεις. Θελουν τα δωρακια τους και τριημερο στην Μυκονο για να μπορέσεις να γαμησεις.
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
δηλαδη ο σεμεδο γαμαγε 16χρονη καιρο τωρα!!!....
και μετα την 17χρονη....
και 2 ανηλικες κατσαν εως την αλλη μερα το απογευμα....
οκ η γνωστη δικαιολογια θα κοιμηθω σε φιλη μου...ολες την εχουν πει-----
-----------------------
αν ειχε ο σεμεδο μυαλο..θα εκανε ΤΡΙΟ κ θα χε διωξει τον μαναντζερ με ταξι...
και μετα την 17χρονη....
οκ η γνωστη δικαιολογια θα κοιμηθω σε φιλη μου...ολες την εχουν πει-----
-----------------------
αν ειχε ο σεμεδο μυαλο..θα εκανε ΤΡΙΟ κ θα χε διωξει τον μαναντζερ με ταξι...
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
δεν ξερουμε τι δωρα εχει κανει ο σεμεδο στην 16χρονη...Δηλαδη δεν μπορουσε να καταλάβει οτι το κοριτσακι που νταραβερίζεται ειναι 16; Και αφου ειναι 16 ποσο χρονων να ειναι η φιλη της 26; Πανω κατω την ιδια ηλικια θα ειχαν.
Αλλα ηθελαν γρηγορο και τσαμπα μουνι, τις φορτωσαν, τις πηγαν στο κλαμπ, τις ποτισαν ποτα και σαμπανια και μολις ειδαν οτι ηταν λιωμα τις πηγαν σπιτι για γαμιση.
Οι καριολιτσες μεγαλύτερης ηλικιας δεν το δίνουν τοσο ευκολα εκει πρεπει να χαλάσεις αρκετο χρημα πριν τον χωσεις. Θελουν τα δωρακια τους και τριημερο στην Μυκονο για να μπορέσεις να γαμησεις.
στο ωροπο αν ειχαν τραπεζι μπορει να χαλασαν κ καμια 300αρα+++
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.852
- Πόντοι
- 9.931
Αλλα στανταρ εχει για να γαμηθει μια 16-17 και αλλα μια 22-25. Στα 16-17 και μονο που εισαι επώνυμος φτανει για να γαμησεις, οι μεγαλύτερες ηλικίες θελουν και τα δωρακια τους.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.131
- Πόντοι
- 3.506
16χρονες και 17χρονες με όνειρο ζωής να ποστάρουν κώλους στα social και να σκαρφαλώνουν σε 25ποντες αραποψωλές. Και μετά κλαίγονται οι πυρφόροι που δεν βρίσκουν τρυφερές ψυχούλες να τους συμπονέσουν και να τις κάνουν ...κυρίες.δηλαδη ο σεμεδο γαμαγε 16χρονη καιρο τωρα!!!....
και μετα την 17χρονη....