Νέα

Ανήλικη καταγγέλλει πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή για σεξουαλική κακοποίηση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manaconda13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αθώος η Ένοχος …..Ξανά στην ομάδα η διακοπή συμβολαίου ;;

• Αθώος

• Ένοχος

• Να επιστρέψει

• Διακοπή συμβολαίου

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Σας διαβασα όλους και όλες..
Το συμπερασμα ειναι ένα:
ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΤΙΡΛΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
προβλεπόμενη από τον Νόμο ποινή Semedo
1η περίπτωση: Εισαγγελέας γαύρος Αθώος
2η περίπτωση: Εισαγγελέας χανουμάκι 5 χρόνια
3η περίπτωση: Εισαγγελέας βάζελος 10 χρόνια
4η περίπτωση: Εισαγγελέας λοιπών (πχ Όφη κλπ) 2 χρόνια
5η περίπτωση: Εισαγγελέας παοκτζής Ισόβεια

και ο ΠΑΟ κάνει την κοπέλα επίτιμο μέλος αφού έβαλε στο μπουντρούμι το Σεμεδο

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.287
Πόντοι
2.586
Είδες ο μαλάκας η πλάκα είναι ότι είναι μάνατζερ της φωναρας Madclip γελάει ο κόσμος σε αυτή την χώρα
Λες να παίρνει παρτούζα την Άννα Μαρία με τον Madclip; Θα φαρμακωθώ.

giannis939

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Κριτικές
6
Like
1.227
Πόντοι
486
Για την Ιστορια και για ολους εχουν περιεργεια να δουν την φατσα του "40χρονου Νιγηριανου μανατζερ"...

Οταν πας για να γαμηθεις με τον αθληταρα και καταληγεις να σε παρτουζωνει "αυτο"... εεεε... λογικα στραβωνει το πραγμα....

Συνημμένα

• Screenshot 2021-09-01 at 15.45.25.png
    Screenshot 2021-09-01 at 15.45.25.png
    105,8 KB · Εμφανίσεις: 201
Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.821
Πόντοι
6.030
Για την Ιστορια και για ολους εχουν περιεργεια να δουν την φατσα του "40χρονου Νιγηριανου μανατζερ"...

Οταν πας για να γαμηθεις με τον αθληταρα και καταληγεις να σε παρτουζωνει "αυτο"... εεεε... λογικα στραβωνει το πραγμα....
Τι κουραδα ειναι αυτη ρε??? :2funny: :cheesy::cheesy:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
17 χρονών είναι. Παιδάκι !! Ότι θέλει μπορεί να πει.
Σ' αυτή την ηλικία αγόρια , κορίτσια λένε ότι θέλουν. Αλλάζει η συμπεριφορά τους απότομα. Ειδικά τα κορίτσια.
Θέλουν ειδική μεταχείριση. Δεν είναι καμία 25-30 που έχει κάποιες εμπειρίες και ξέρει τι θέλει.
Πήγαν οι άλλοι να κάνουν gangbang με το μικρό. Καλά να πάθουν.
17 χρονων παιδακι , αλλα οι φωτο με τα κωλομερια εξω στο ινστα, μια χαρα.... καλα οι γονεις της δεν βλεπαν... ουτε βιζιτες που θελουν να διαφημισουν την πραματεια τους τοσο χυμα....
Οταν χανεται το μετρο δεν αργει το κακο, ειδικα αν πεσεις στο λαθος ατομο... τι να πω...

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.452
Πόντοι
216
Οποίος θέλει και μπορεί ας μοιραστεί και μαζί μου φώτο!
gennimata73947.jpg

αυτη πρεπει να ειναι, βεβαια δεν κοβω και το κεφαλι μου. αν καποιος βρηκε μια καλλιτερη ας την ανεβασει

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.296
Πόντοι
9.931
17 χρονων παιδακι , αλλα οι φωτο με τα κωλομερια εξω στο ινστα, μια χαρα.... καλα οι γονεις της δεν βλεπαν... ουτε βιζιτες που θελουν να διαφημισουν την πραματεια τους τοσο χυμα....
Οταν χανεται το μετρο δεν αργει το κακο, ειδικα αν πεσεις στο λαθος ατομο... τι να πω...
Ρε τυπε που ζεις;; Απο 12-13 ειναι με τα κωλομερια εξω, στα 16-17 ξερουν ηδη ολες τις στασεις στο σεξ.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.638
Πόντοι
2.596
Ρε τυπε που ζεις;; Απο 12-13 ειναι με τα κωλομερια εξω, στα 16-17 ξερουν ηδη ολες τις στασεις στο σεξ.
Έτσι είναι δυστυχώς ευτυχώς από μικρές ορισμένες έχουν ξεπεταχτεί αρκετά

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Αδελφε δε διαφωνω, αλλα αμα ημουν πατερας της δεν θα μου αρεσε καθολου...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.317
Πόντοι
2.356
με τις φωτο βγηκε αμεσα το πορισμα. ΑΘΩΟΣ ο σεμεδο απο μενα...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.317
Πόντοι
2.356
παρακαλουμε το νημα να μεταφερθει και να συγχωνευτει στο "Πανε οι ελλεηνιδες με μαυρους?" , ασχημους και δη μαλιστα με 2 μεσα σε μια βραδια... στα 30 της τι θα παιρνει? συνταξη? κριμα σε αυτον που θα την παρει αργοτερα χωρις να ξερει με τι φυντανι εχει να κανει...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.296
Πόντοι
9.931
Αδελφε δε διαφωνω, αλλα αμα ημουν πατερας της δεν θα μου αρεσε καθολου...
Τυπε ουτε και εμενα θα μου αρεσε αλλα αντε να συνεννοηθείς με το πιτσιρίκι και να του δωσεις να καταλάβει οτι ειναι πολυ μικρή για να ξεβρακώνεται ετσι, θα γυρίσει και θα σου πει μα ολα τα κοριτσάκια στην ηλικια μου φορανε τετοια σορτσακια εγω γιατι να μην φοραω;;

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Τυπε ουτε και εμενα θα μου αρεσε αλλα αντε να συνεννοηθείς με το πιτσιρίκι και να του δωσεις να καταλάβει οτι ειναι πολυ μικρή για να ξεβρακώνεται ετσι, θα γυρίσει και θα σου πει μα ολα τα κοριτσάκια στην ηλικια μου φορανε τετοια σορτσακια εγω γιατι να μην φοραω;;
Καλα θα ηταν να φοραγε εστω και σορτσακι.... αμα δεις τις φωτο που κυκλοφορουν θα καταλαβεις...:wink:

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Το γεγονός ότι ο Κούγιας είναι δικηγόρος εταιρειών εμφανών ή αφανών συμφερόντων Μαρινάκη και εκπροσωπεί την καταγγέλλουσα σε βάρος του Σεμέδο που είναι παίκτης του Ολυμπιακού, δηλαδή ιδιοκτησίας Μαρινάκη, δεν σας απασχολεί; Πέρα από το πιθανό τυπικό κώλυμα, που άντε πες ξεπερνιέται, σίγουρα υπάρχει και ηθικό κώλυμα και για αυτό θεωρώ πως η εμπλοκή Κούγια κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Δυο σενάρια θεωρώ ότι παίζουν:

1. Ο Μαρινάκης θέλει να τα βρει σκούρα ο Σεμέδο για να τον ξεφορτωθεί, γιατί πλέον έχει καεί ως παίκτης δεδομένου του ποινικού του παρελθόντος και αμφιβάλλω αν έχει μεταγραφική αξία, ούτε βέβαια μπορεί να σταθεί σε ελληνικό γήπεδο. Φαντάζεστε να υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του που να λέει ότι σε περίπτωση πρωτόδικης ποινικής καταδίκης για κακούργημα ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα μονομερούς λύσης του συμβολαίου;
2. Ο Μαρινάκης θέλει να οδηγήσει την υπόθεση σε αδιέξοδο, για να αθωωθεί ο παίκτης του και να ανακτήσει τη μεταγραφική του αξία, αλλά μάλλον χλωμό το βλέπω αυτό.

Τελευταία τροποποίηση:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
εκει ειναι ολο το ζουμι. αντε να πεισεις το κοριτσι να ντυνεται καλυτερα...υπαρχει κ το αναποδο μπουλινγκ...
παλια κραζαν μια καριολα,ευκολη,πουτανα(ασχετα αν δεν το ειχε φαει!!) μονο απο το ντυσιμο...σημερα ισχυει το αντιθετο...!!!----
τα σοσιαλ φεραν αρκετα καλα αλλα και πολλα σχημα οπως ολα στην ζωη----
---και πριν απο αυτα...
-beckham τα tatoo μαζι με τον rodman (οχι οτι δεν υπηρχαν στους ροκαδες ΠΡΙΝ)..
-pamela aderson τα βυζια...
--jolie τα χειλια...
--μοντελα τα υπολοιπα.....
----------------------------------------------------------
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλα θα ηταν να φοραγε εστω και σορτσακι.... αμα δεις τις φωτο που κυκλοφορουν θα καταλαβεις...:wink:
??????????????/

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.287
Πόντοι
2.586
Ρε μοναχοφάηδες..

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
φωτο μονο σε p.m θα πεσει κυνηγι..στα μιντια απο τον αλεξη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε μοναχοφάηδες..
δεν ξερεις τι εχουν κ ποσες προλαβαν να βγουν..

Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Like
11
Πόντοι
1
Κατέθεσε και η 16χρονη φίλη: (από ΠΘ)

{ Πληροφορίες αναφέρουν πως η μάρτυρας ανέφερε στην κατάθεσή της στην ανακρίτρια ότι η 17χρονη, η οποία είχε πιει πολύ εκείνο το βράδυ -όπως άλλωστε παραδέχεται και η ίδια- όταν συνήλθε της είπε ότι «δεν θυμόταν ακριβώς τι είχε συμβεί με τους δύο κατηγορουμένους, αλλά για τον Νιγηριανό θυμόταν ότι σίγουρα δεν το ήθελε». Μάλιστα, η μάρτυρας ανέφερε πως η φίλης τη είπε πως «ο ποδοσφαιριστής ήταν ωραίος, αλλά εκείνη την στιγμή δεν ήθελε αυτό που έγινε».

Ακόμη, η 16χρονη φίλη της κοπέλας που κατήγγειλε το βιασμό στις αρχές, φέρεται να κατέθεσε στην ανακρίτρια ότι η καταγγέλλουσα είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο της να έρθει να την πάρει «μετά το σκηνικό με τον Νιγηριανό, αλλά εκείνος δεν ήρθε γιατί νευρίασε και της είπε “να προσέχεις με αυτά που κάνεις”». Η μάρτυρας φέρεται ακόμη να είπε στην ανακρίτρια για την φίλη της: «Δεν ξέρω γιατί όταν της έλεγα κι εγώ να φύγουμε, δεν μου έλεγε να φύγουμε».

Όπως φέρεται να καταθέτει η 16χρονη, η καταγγέλλουσα υπέβαλε την μήνυση στο αστυνομικό τμήμα το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, μετά από παρότρυνση της μητέρας της. «Εάν πίστευα ότι είχε βιάσει την καταγγέλλουσα δε θα κανόνιζα να βγω την επόμενη μέρα μαζί του». Αλλά ούτε και η καταγγέλλουσα την ρώτησε, όπως υποστηρίζει η μάρτυρας, «πώς θα πας εσύ να συναντηθείς με τον ποδοσφαιριστή μετά από όλα αυτά που έγιναν;».}

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom