mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
εγω χθες δεν διαπιστωσα κατι τετοιο..[size=18pt]Κονδυλώματα ή Αιμοροιδες οσφριζομαι....[/size]
εγω χθες δεν διαπιστωσα κατι τετοιο..[size=18pt]Κονδυλώματα ή Αιμοροιδες οσφριζομαι....[/size]
[size=18pt]Κονδυλώματα ή Αιμοροιδες οσφριζομαι....[/size]
[size=18pt]Κονδυλώματα ή Αιμοροιδες οσφριζομαι....[/size]
Μην λέτε ότι νά 'ναι ρε παιδιά κι όποιον πάρει ο χάρος...
..συναγωνιστη αν δεν βαλει σιλικονες και στον ..εγκεφαλο, δεν θα ησυχασειΒρε τυπε ο γιατρος στο φορουμ μας ενημερωσε οτι οι σιλικονες στον κωλο μπαινουν απο κοψιμο γυρω απο τον πρωκτο. Δεν νομιζω οτι χρειαζοταν πρωκτοραφη το μωρο. Πρεπει να ειχε περιπλοκες απο την επεμβαση γιατι δεν δικαιολογειται ραμματα μετα απο 2.5-3 μηνες.
Να ειναι καλα το μωρο και να μας χαριζει ευχαριστες στιγμες...................αλλα να σταματησει τις μαλακιες με τις σιλικονες.
..συναγωνιστη αν δεν βαλει σιλικονες και στον ..εγκεφαλο, δεν θα ησυχασει
Χθες που μιλησα με την κοπελα, μου ειπε οτι το προγραμματης ειναι 100 ευρω για μια ωρα... και ηταν καπως διστακτηκη για το πρωκτικο!!! Τι ισχυει τελικα?
Χθες που μιλησα με την κοπελα, μου ειπε οτι το προγραμματης ειναι 100 ευρω για μια ωρα... και ηταν καπως διστακτηκη για το πρωκτικο!!! Τι ισχυει τελικα?
εμενα 80 μου ειχε πάρει πριν απο μια εβδομάδα χωρίς πρωκτικοΧθες που μιλησα με την κοπελα, μου ειπε οτι το προγραμματης ειναι 100 ευρω για μια ωρα... και ηταν καπως διστακτηκη για το πρωκτικο!!! Τι ισχυει τελικα?
το 80ρι εγινε 100ρι?Συναντήθηκα και εγώ με την Άντζελα καλή σε ούλα και το καινούργιου κωλαράκι ήταν αυτό που της έλειπε κάλο στοματικό δεν κοιταει ρόλοι έκατσε 15 λεπτά παραπάνω άλλα η απολυτή καύλα είναι ο κώλος της 100 με πρωκτικό ;)........
θα φτιαξει νεο προφιλ ;)τον πήρες?
γιατί παλιά η Αντζελα ηταν πολύ συμμετοχική στο φόρουμ κι απο τότε που γύρισε μούγκα?
κάτι δεν πάει καλά και ειναι μαζεμένη...