psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.834
- Πόντοι
- 9.295
ανέβασε για warm up την νέα κωλάρα σου σε κάποια στάση
πχ σε τοίχο ή στα 4
πχ σε τοίχο ή στα 4
είχε ακουστή ότι θα ξεκινούσε χθεςΞερεις κανεις αν ξεκινησε παλι η Αντζελα ?
Επισης, εντυπωσεις σε σχεση με πριν την διακοπη ?
Δευτέρα ξεκινά η με καινούργιο κωλειΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩ ΑΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΗ
*θα σε παρακαλεσω να γραφεις με μικρα,οπως αναγραφεται και στους κανονες του φορουμ.
οχι καμια σχεση,δεν νομιζω οτι θελει να το αναφερω εδωτι δυσάρεστο? μερέντα?
το κόβει όμως η πουτάναΛέτε να της το έκοψαν οι γιατροί???
στην περιοχη του πρωκτου ειχε ράμματα..Λέτε να της το έκοψαν οι γιατροί???
στην περιοχη του πρωκτου ειχε ράμματα..
επειδη χθες την πηρα για πρωτη φορα δεν μπορω να σου πω αν κολλαει με το σωμα της,διοτι δεν ξερω πως ητνα με τον φυσικο κωλος της σαν δουλεια καλη ηταν...τα πλαστικα βυζια της δεν μου αρεσαν..σαν επεμβαση κολλαει στο σωμα της η ειναι οπως η χασαποδουλεια στα βυζια?
και τι ροδέλα, γλυκιά σαν καραμέλα !!Λογικό μου ακούγεται, δε νομίζω να υπάρχει μέλος εδώ που να μην της έχει σκίσει την ροδέλα!!! Προφανώς θα είναι πιο κουμπωμένη ύστερα από την πρωκτοραφή!!!
Λογικό μου ακούγεται, δε νομίζω να υπάρχει μέλος εδώ που να μην της έχει σκίσει την ροδέλα!!! Προφανώς θα είναι πιο κουμπωμένη ύστερα από την πρωκτοραφή!!!
Βρε τυπε ο γιατρος στο φορουμ μας ενημερωσε οτι οι σιλικονες στον κωλο μπαινουν απο κοψιμο γυρω απο τον πρωκτο. Δεν νομιζω οτι χρειαζοταν πρωκτοραφη το μωρο. Πρεπει να ειχε περιπλοκες απο την επεμβαση γιατι δεν δικαιολογειται ραμματα μετα απο 2.5-3 μηνες.
Να ειναι καλα το μωρο και να μας χαριζει ευχαριστες στιγμες...................αλλα να σταματησει τις μαλακιες με τις σιλικονες.
οχι καμια σχεση,δεν νομιζω οτι θελει να το αναφερω εδω
υ.γ χθες δεν εκανε πρωκτικο λογω της επεμβασης(μου φανηκε παραξενο μιας και εχουν περασει 2 μηνες οπως μου ειπε )