Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ντεν κατάλαβες καρντιά μου.
πριν 2 χρόνια όλοι οργάνωναν το κούρεμα εκτός απο τον παπακ που σου έλεγε ψέμματα.  :grin:

λετς σι τι θα γίνει τώρα για να γκετ δε πίξουρ.

όλο το πανηγύρι αυτό γίνεται για να βάλουν χέρι τα μεγάλα φάντς σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.
δι αλτιμετ ταργκετ είναι να μεταπέσει το 80% της ελληνικής δημόσιας και ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ σε ξένα φάντς που διαχειρίζονται μεγάλα ριαλ εστέιτ ειτζενσις.

συνοπτικά κάποια στιγμή η πλειοψηφία των ελλήνων ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ Συντηρεί τα σπίτια της λόγω χαρατσιών και φόρων επί ακίνητης.
Τότες ξάφνου θα εμφανιστούν ξένα εστέιτ έιτζενσις να παρουν το στεγαστικό σου απο τις τράπεζες (μαζί και το σπίτι σου) αλλά εσύ δε θα μείνεις στο δρόμο.
Απλά θα πληρώνεις νοίκιο αντι στεγαστικού στην ριαλ εστέιτ ειτζενσυ με τον τίτλο ιδιοκτησίας του σπιτιού στο μεγάλο έιτζενσυ.

Εσύ δε θα φοβάσαι να μη σου πάρουν το σπίτι οι κακές τράπεζες αλλά η καλή ειτζενσυ θα σου δίνει και τράτο στο ενοίκιο όταν δε θα χεις να πληρώσεις.
θα υπάρχιε όμως μια μεγάλη διαφορά.
ΟΤΑΝ ΨΟΦΙΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΙΡΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΡΙΑΛ ΕΣΤΕΙΤ ΚΟΜΠΑΝΥ.

Υ.Γ.
γρίφος:
Γιατί η ρύθμιση των αυθαιρετων είναι για 30 χρόνια;  :grin:

σιγά μην στάξει η ουρά του γαιδάρου με την τρομερή αξία της δημόσιας περιουσίας...

δυστυχώς για πολλά χρόνια είναι.. για μηδέν θα έπρεπε να ήτανε και να γινόταν άμεση κατεδάφιση με παράλληλη υποβολή υψηλών προστίμων σε όλους τους αυθαιρετούχους...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
όλο το πανηγύρι αυτό γίνεται για να βάλουν χέρι τα μεγάλα φάντς σε δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Βασικά, μας το είπε και μέσες άκρες και η τρόικα. Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι απαράδεκτα υψηλό.
Κάτσε τώρα που μέσα στο 2012 θα πλακώσουν 11 φόροι ακινήτων (ΕΤΑΚ, ΦΑΠ, Χαράτσια και άλλα) και θα δεις κλάμα...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Βασικά, μας το είπε και μέσες άκρες και η τρόικα. Το ποσοστό ιδιοκατοίκησης είναι απαράδεκτα υψηλό.
Κάτσε τώρα που μέσα στο 2012 θα πλακώσουν 11 φόροι ακινήτων (ΕΤΑΚ, ΦΑΠ, Χαράτσια και άλλα) και θα δεις κλάμα...

ναι οι ξένοι ενδιαφέρονται για 2άρια στο Παγκράτι και το Κορδελιό κατασκευής 1955....

κελεπούρια!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παλι το επιασε ολο το νοημα η λατρεια. ειναι γατονι σε αυτα.

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ναι οι ξένοι ενδιαφέρονται για 2άρια στο Παγκράτι και το Κορδελιό κατασκευής 1955....

κελεπούρια!!!!

Γιατί ρε έρμε, νομίζεις ότι για τον εαυτό τους τα θέλουν. Άλλοι ταλαίπωροι θα μείνουν μέσα.
(Κανένα νησάκι πάντως, δεν θα τους κακόπεφτε)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κελεπούρια!!!!

τυπε μην εισαι μυρωδιας. οταν θελεις κατι χτυπας ενα γενικο πατατρακ γιατι αν πας μεμονωμενα θα καρφωθεις.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

κελεπούρια!!!!
Αν τα παρουν κοψοχρονια θα τα γκρεμισουν και θα σηκωσουν νεες οικοδομες φανταζομαι...
Αλλα και σαν τοποθετηση για εισοδημα δεν ειναι κακη επιλογη....

Πιστευω οτι θα πωληθουν πολλα τετοια και μαλιστα σε κλιμα πανικου...
Ειδικα αν αυξηθουν και τα επιτοκια καταθεσεων  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τυπε μην εισαι μυρωδιας. οταν θελεις κατι χτυπας ενα γενικο πατατρακ γιατι αν πας μεμονωμενα θα καρφωθεις.

δηλαδή θέλουν το Ελληνικό και ξεκίνησαν από το 2άρι της κυρα Φρόσως στο Μεταξουργείο???

σατανικό σχέδιο

μου το είπε ταξιτζής τις προάλλες στην Αθήνα

επίτηδες έστειλαν τους ξένους στο κέντρο για να το απαξιώσουν,να ρίξουν τις τιμές και να τα πάρουν μετά φτηνά,όπως έγινε λέει στου Ψυρρή κλπ

κι όπως πάντα,οι αναλύσεις των ταξιτζήδων είναι αξιόπιστες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλαδή θέλουν το Ελληνικό και ξεκίνησαν από το 2άρι της κυρα Φρόσως στο Μεταξουργείο???

σατανικό σχέδιο

επίτηδες έστειλαν τους ξένους στο κέντρο για να το απαξιώσουν,να ρίξουν τις τιμές και να τα πάρουν μετά φτηνά,όπως έγινε λέει στου Ψυρρή κλπ

ναι σε ολα. μην ασχολεισαι ομως δεν ειναι για ξυπνητους σαν εσενα τετοια σεναρια  :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

σατανικό σχέδιο

Σαινι μου εσυ........ Κι εγω τι λεω εδω και 4-5 ετη ?

Μπαμ κανει το σκηνικο

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

κελεπούρια!!!!
1ον ΝΟΜΙΖΩ πως όποιο κτήριο είναι άνω της 50ετίας γίνεται κάθε χρόνο έλεγχος από τη πολεοδομία (ξαναλέω ΝΟΜΙΖΩ)
2ον Οι λέξεις "παράπλευρες απώλεις" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο λεξιλόγιό σου
3ον Αν κάτι έχει διαχρονική αξία είναι η γη.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
1ον ΝΟΜΙΖΩ πως όποιο κτήριο είναι άνω της 50ετίας γίνεται κάθε χρόνο έλεγχος από τη πολεοδομία (ξαναλέω ΝΟΜΙΖΩ)
2ον Οι λέξεις "παράπλευρες απώλεις" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο λεξιλόγιό σου
3ον Αν κάτι έχει διαχρονική αξία είναι η γη.
Και οι λιρες και ο χρυσος

Επισκέπτης
Μιας και πιασατε την συζητηση για τα ακινητα να σας κανω μια-δυο ερωτησεις.
Εχω ενα ακινητο το οποιο ειναι προσημειωμενο απο τραπεζα για επαγγελματικο δανειο.
Η αντικειμενικη του αξια ειναι 300.000 και το υπολοιπο του δανειου 150.000.
Αν βρω αγοραστη μπορω να συνενοηθω με την τραπεζα να της δωσω το υπολοιπο του δανειου και να προχωρησει η αγορα?
Αν δεν βρω αγοραστη τι κινηση ειναι συμφερουσα για εμενα?
Αν κανει κατασχεση η τραπεζα για μικροτερο ποσο εγω πως μπορω να ωφεληθω αφου το υπολοιπο ειναι το μισο της αξιας του ακινητου.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μάλλον εννοείς η αγοραία αξία είναι 300.000,η αντικειμενική είναι της εφορίας

αν βρεις αγοραστή,ξοφλάει αυτός την τράπεζα,τα υπόλοιπα σε σένα και το παίρνει.

αν βγει σε πλειστηριασμό,θα πάρει η τράπεζα τα του δανείου και ό,τι περισσέψει εσύ....

αν κατακυρωθεί στην αντικειμενική(πόση είναι?????) θα πάρεις τα υπόλοιπα....αν όμως μετά από 1-2 πλειστηριασμούς δεν βρεθεί πλειοδότης,θα κάνει μείωση πρώτης τιμής η τράπεζα και ενδέχεται να εκπλειστηριασθεί με τιμή που θα ξοφλάει μόνο το δάνειο πχ 160.000....δηλαδή δεν θα σου περισσέψει τίποτα
Εχω ενα ακινητο το οποιο ειναι προσημειωμενο απο τραπεζα για επαγγελματικο δανειο.
Αν βρω αγοραστη μπορω να συνενοηθω με την τραπεζα να της δωσω το υπολοιπο του δανειου και να προχωρησει η αγορα?
Αν κανει κατασχεση η τραπεζα για μικροτερο ποσο εγω πως μπορω να ωφεληθω αφου το υπολοιπο ειναι το μισο της αξιας του ακινητου.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16

κελεπούρια!!!!
ναι ρε βουρλο αν ειναι να τα παρουν με ενα πεντοχίλιαρο το πολύ ενδιαφέρονται..

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66

Στην θέση σου, θα επικοινωνούσα με την τράπεζα, για να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω διακανονισμό στο δάνειο.
Γενικά αυτή την εποχή δεν συμφέρει να πουλήσεις ακίνητα, αν μπορείς μεσοπρόθεσμα να τα διατηρήσεις.
Πόσο μάλλον να τα βγάλεις στο σφυρί.

Τα όρνια ήδη έχουν αρχίσει να μαζεύονται:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom