gregory35
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.435
- Πόντοι
- 966
Χωρίς να έχω πρόχειρο ένα λινκ και απ ότι θυμάμαιτι έκανε η Αγγλία ????????????????????????
και για πες μου πόσα κονόμησε από την υπόθεση ??
Έχει πάρει ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ από την Ελβετία μισό ΔΙΣ λίρες (ή ευρώ δε θυμάμαι ακριβώς) και θα πάρει (μάλλον και άλλα) όταν τελιώσει η όλη υπόθεση.
Κατά ορισμένους τα λεφτά που έχουν οι Έλληνες στην Ελβετία είναι πολύ περισσότερα απ αυτά των Άγγλων. Αλλά και ίδια να είναι δε νομίζω πως θα την χαλούσε την ελλάδα ΜΙΣΟ ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΩΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ. Εδώ πουλάνε τη ΔΕΗ για λιγότερα.
Μάλιστα. Κατ εσέ το λοιπόν οι αυξήσεις φόρων σε ποτά, τσιγάρα, αναψυκτικά, εστιατόρεια, σε κινητές και ακίνητες περιουσίες ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ της Τρόικας!!!γιατί αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις και σύ και όλοι όσοι ορύεσται με το μνημόνιο είναι το πολύ απλό... ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ τουλάχιστον ως προς τα μέτρα που αρχικά προέβλεπε και προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι ρίχτηκε ψωλιά με μαλακίες αποτελέσματα...
και γράφω (για ακόμη μία φορά) τα εξής παραδείγματα...
(1) πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων
φυσικά το άχρηστο γκουβέρνο παπάρια μάντολες έκανε και αντι αυτού και προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του μέτρου επιλέχθηκε η εύκολη λύση της αύξησης των φόρων (στο διπλάσιο από ότι είχε προυπολογισθεί στο μνημόνιο) και τις εξίσωσης τιμής πετρελαίου θέρμανσης-κίνησης .. και φυσικά το λαθρεμπόριο καλά κρατεί και οι συνήθεις κύριοι συνεχίζουν να κονομάνε
(2) κλείσιμο οργανισμών και συγχωνεύσεις μονάδων του δημοσίου προκειμένου να μειωθεί το εργασιακό κόστος
βρες μου έναν οργανισμό που έκλεισε .. φυσικά η εύκολη λύση επιλέχθηκε της οριζόντιας μείωσης μισθών
και πάει λέγοντας...