Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
εάν δε μας κορόιδευαν ψιλό γαζί και δεν υποτιμούσαν τη νοημοσύνη μας (ΠΟΣΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ?) θα έκανα πολιτικό διάλογο.
με τέτοια πολιτική παιδεία των καταστροφέων της χώρας που δεν ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗ ΡΗΤΟΡΙΚΗ ούτε μια στο εκατομμύριο δε θα βρουν συμπαραστάτες.

είναι δεδομένο ότι με 40 45 σύνολο το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΟΥΝ. ειδικά με αυτά που προτίθενται ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ.
Μακαρι να μπορουσε να βγει η ΝΔ τεταρτο κομμα και το ΠΑΣΟΚ πεμπτο.
Μακαρι!
Να βρισκονταν ο Καμμενος με 90 εδρες, ο Κουβελης και ο Τσιπρας απο 40 και να μην ξερουν τι να τις κανουν.
Και τοτε θα ηθελα να δω τι θα κανουν μερικοι, χωρις βαρβαρους (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ).

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η μεγαλύτερη πλάκα που διάβαζα είναι ότι το σύμφωνο δημοσιονομικής σταθερότητας ΟΥΤΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.  :grin: :grin:

φαντάσου ας πούμε να επιβάλει η μέρκελ κυρώσεις .... στον εαυτό της.....
βεβαίως ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.  :2funny:
Στ αρχίδια μου οι Γερμανοί. Δε πα να ψοφήσουν κιόλας. Με σκατόφαρα που αιματοκύλησε τον κόσμο το μόνο που έχω να τους προσφέρω είναι το κάτουρό μου και τα σκατά μου στον τάφο τους. Τίποτε άλλο.
Εμένα με νοιάζει τι κάνει η Ελλάδα και ο Έλληνας. Και αυτό που ξέρω είναι πως ψήφο σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ντόρα είναι ψήφος πρόσκλησης να μας γαμήσουν κι άλλο και ασάλιωτα ΧΩΡΙΣ τουλάχιστον ένα φως στο τούνελ πως το γαμίση κάποια στιγμή θα τελιώσει. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως στις αγορές θα βγαίναμε φέτος ή το 2013-2014. Τώρα πήγαμε στο 2020 και όταν σε 2 χρόνια η Ελλάδα θα θέλει και άλλη ένεση (λόγο των μέτρων ύφεσης της οικονομίας που παίρνουν) θα πιάσουμε το 2030 και πάει λέγοντας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Στ αρχίδια μου οι Γερμανοί. Δε πα να ψοφήσουν κιόλας. Με σκατόφαρα που αιματοκύλησε τον κόσμο το μόνο που έχω να τους προσφέρω είναι το κάτουρό μου και τα σκατά μου στον τάφο τους. Τίποτε άλλο.
Εμένα με νοιάζει τι κάνει η Ελλάδα και ο Έλληνας. Και αυτό που ξέρω είναι πως ψήφο σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και Ντόρα είναι ψήφος πρόσκλησης να μας γαμήσουν κι άλλο και ασάλιωτα ΧΩΡΙΣ τουλάχιστον ένα φως στο τούνελ πως το γαμίση κάποια στιγμή θα τελιώσει. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ πως στις αγορές θα βγαίναμε φέτος ή το 2013-2014. Τώρα πήγαμε στο 2020 και όταν σε 2 χρόνια η Ελλάδα θα θέλει και άλλη ένεση (λόγο των μέτρων ύφεσης της οικονομίας που παίρνουν) θα πιάσουμε το 2030 και πάει λέγοντας

και συ πάλι τι σκάς? και αθέτηση υποχρεώσεων να κάνουμε αγορές δεν βλέπουμε.. και στην δραχμή να πάμε αγορές δεν βλέπουμε.. και τα δάνεια να μην πληρώσουμε αγορές δεν βλέπουμε...

ότι και να κάνουμε από αυτά που ορισμένοι φωστήρες ευαγγελίζονται η χώρα έχει ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΑ... δηλαδή λείπει χρήμα να πληρωθούν οι πραγματικές δαπάνες...

και αυτό καλείται όποιος (ή όποιοι) αναλάβουν την εξουσία να επιλύσουν...

και αυτό φυσικά δεν λύνεται τυπώνοντας δραχμές υπερωριακά ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τσιμπα........ απο τα 7.5 δις που δόθηκαν για να μη χρεοκοπήσουμε ΑΤΑΚΤΩΣ, ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ εδοθησαν για ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΑ
ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ.

αρχικός σχεδιασμός......

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012
Που πήγε η πρώτη δόση του δεύτερου δανείου;

Σήμερα, Τρίτη, λήγει ένα τριετές ομόλογο που κατέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και άλλες κεντρικές τράπεζες της Ευρωζώνης, σημειώνει το πρακτορείο Reuters.
Ειδικότερα, από το συνολικό ποσό των 7,5 δισ. ευρώ που έλαβε εχθές, Δευτέρα, η χώρα, 4,66 δισ. ευρώ αναμένεται να καλύψουν το εν λόγω ομόλογο.
Ακόμα, 200 εκατ. ευρώ θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να αποπληρωθεί και το επιτόκιο, [size=14pt]ενώ το υπόλοιπο ποσό αναμένεται να καλύψει κενά στον προϋπολογισμού του 2012.[/size]

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.....

Εξόφληση με τη δεύτερη δόση του νέου δανείο

Νέα παράταση για να εισπράξουν τα κονδύλια που οφείλει το Δημόσιο στους ιδιώτες έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, εντείνοντας την αγωνία χιλιάδων επιχειρήσεων που εξαρτώνται από την καταβολή των οφειλομένων να πληρώσουν φόρους και γενικότερα να συνεχίσουν να λειτουργούν.
Εξόφληση με τη δεύτερη δόση του νέου δανείο

Νέα παράταση για να εισπράξουν τα κονδύλια που οφείλει το Δημόσιο στους ιδιώτες έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, εντείνοντας την αγωνία χιλιάδων επιχειρήσεων που εξαρτώνται από την καταβολή των οφειλομένων να πληρώσουν φόρους και γενικότερα να συνεχίσουν να λειτουργούν.

Ο αρχικός σχεδιασμός για αποπληρωμή μέρους των χρεών με την καταβολή της πρώτης δόσης του νέου δανείου ακυρώθηκε, [size=18pt]καθώς η πρώτη δόση του νέου δανείου θα αξιοποιηθεί αποκλειστικά για την ανταλλαγή ομολόγων.[/size]

Ετσι, η αποπληρωμή των οφειλών του δημοσίου προς τις επιχειρήσεις θα γίνει με πόρους από τη δεύτερη δόση του νέου πακέτου στήριξης, η οποία θα εκταμιευθεί στα τέλη του καλοκαιριού.

Με αυτά τα δεδομένα η αποπληρωμή των χρεών δεν θα γίνει εφάπαξ αλλά σε δόσεις, [size=18pt]με πιο πιθανό σενάριο να διατεθούν περί τα 4 δισ. στις επιχειρήσεις το ερχόμενο φθινόπωρο και τα υπόλοιπα το 2013.[/size]

«Κούρεμα»
Η εξέλιξη αυτή οδηγεί πολλές επιχειρήσεις που τους χρωστά το Δημόσιο να έχουν μπει σε διαπραγμάτευση του να εισπράξουν έστω ένα μέρος από αυτά που τους οφείλονται και να υπόλοιπα να διαγραφούν κατά τα πρότυπα του «κουρέματος» που δέχτηκαν οι ιδιώτες στα ελληνικά ομόλογα που κατείχαν.
[size=18pt]
Την ίδια στιγμή που το Δημόσιο χρωστά περισσότερα από 6 δισ. στον ιδιωτικό τομέα, οι συλλήψεις για μη απόδοση φόρων συνεχίζονται κανονικά.

Μάλιστα υπάρχουν και περιπτώσεις που οι οφειλές των ιδιωτών προέρχονται ακριβώς λόγω της αδυναμίας του Δημοσίου να εξοφλήσει τα χρέη προς αυτούς. Επίσης, οι Εφορίες δεν δέχονται να εφαρμόσουν τον νόμο για τον συμψηφισμό οφειλών.[/size]

Αντίθετα, προχωρούν σε αυτεπάγγελτο συμψηφισμό της επιστροφής φόρου με την οφειλή για την τριπλή έκτακτη εισφορά (φόρος αλληλεγγύης, τέλος επιτηδεύματος, εισφορά στην περιουσία) και μάλιστα ερήμην του φορολογουμένου.

Το κράτος πάντως εισπράττει τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που έχουν οι ιδιώτες προς αυτό, καθώς -σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων- το 2011 εισπράχθηκε το ποσό των 945,8 εκατ. ευρώ, έναντι στόχου 1,2 δισ. ευρώ, από βεβαιωμένες οφειλές που είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμες.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
και συ πάλι τι σκάς? και αθέτηση υποχρεώσεων να κάνουμε αγορές δεν βλέπουμε.. και στην δραχμή να πάμε αγορές δεν βλέπουμε.. και τα δάνεια να μην πληρώσουμε αγορές δεν βλέπουμε...

ότι και να κάνουμε από αυτά που ορισμένοι φωστήρες ευαγγελίζονται η χώρα έχει ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΑ... δηλαδή λείπει χρήμα να πληρωθούν οι πραγματικές δαπάνες...

Φορολογώντας τους χιλιάδες Άκηδες γίνεται ή όχι;;; :birdman:

Επισκέπτης
Oλοι στις 6 Μαη ψηφιζουμε Πανο Καμμενο.
564796.jpg

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Φορολογώντας τους χιλιάδες Άκηδες γίνεται ή όχι;;; :birdman:

τσου... γιατί οι χιλιάδες άκηδες έχουν το χρήμα εκτός χωρικών υδάτων .. το μόνο που θα πάρεις από αυτούς είναι οι όρχεις τους άντε και κανένα κουφάρι μπετά ...  :birdman:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
τσου... γιατί οι χιλιάδες άκηδες έχουν το χρήμα εκτός χωρικών υδάτων .. το μόνο που θα πάρεις από αυτούς είναι οι όρχεις τους άντε και κανένα κουφάρι μπετά ...  :birdman:
Δύσκολο ναι,ανέφικτο όχι... :birdman:

Πιο εύκολο βέβαια είναι να εφαρμόζεις τραμουντάνιες τακτικές(περικοπές μισθών/συντάξεων κ κονδύλια για παιδεία κ υγεία). :birdman:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Ρε μάστορα δε κατάλαβες ΜΑΛΛΟΝ τι ήθελα να γράψω. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ (όπως μας έλεγαν) πως για 2-3 χρόνια θα φάμε τη ψωλιά για να μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές. Τη ψωλιά τη φάγαμε και τη τρώμε. Τις αγορές γιατί δε τις βλέπουμε όπως μας υποσχέθηκαν οι φωστήρες της ΠΑΣΟΚΙΚΟΛΑΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.746
Πόντοι
6.515
τι να τους κανουμε τυπε μου τους Γερμανους? Να φυγουν :tickedoff:
Εμεις εδω εχουμε τους Μπαγκλαντες, τους Πακιστανους, τους Αλγερινους, τους Νιγηριανους κλπ
Ολοι αυτοι θα μας ανεβασουν το επιπεδο, θα επενδυσουν, θα ανεβασουν τον τουρισμο.

Θα κανουν την χωρα μας οπως την δικια τους που την εγκατελειψαν μεσα στις σαπιοβαρκες.
Μπορει αν ειμαστε τυχεροι να δημιουργησουν και μια νεα πλατεια Ταξιμ που ηθελε ο Αλαβανος :jerking:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δύσκολο ναι,ανέφικτο όχι... :birdman:

Πιο εύκολο βέβαια είναι να εφαρμόζεις τραμουντάνιες τακτικές(περικοπές μισθών/συντάξεων κ κονδύλια για παιδεία κ υγεία). :birdman:

έχεις να μας δώσεις κανένα παράδειγμα χώρας που το εφάρμοσε και πόσα κονόμησε από την υπόθεση??

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Όπως πχ στην Ελβετία....Αλλά μια στιγμή!!! Ποιος αρνείται να ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία ΠΑΡΟΛΟ που η Ελβετική κυβέρνηση είχει ζητήσει και οι κυβερνήσεις ΑΛΛΩΝ κρατών (λέγεμε Αγγλία) έχουν κάνει
Εμεις εδω εχουμε τους Μπαγκλαντες, τους Πακιστανους, τους Αλγερινους, τους Νιγηριανους κλπ
Ολοι αυτοι θα μας ανεβασουν το επιπεδο, θα επενδυσουν, θα ανεβασουν τον τουρισμο.

Θα κανουν την χωρα μας οπως την δικια τους που την εγκατελειψαν μεσα στις σαπιοβαρκες.
Μπορει αν ειμαστε τυχεροι να δημιουργησουν και μια νεα πλατεια Ταξιμ που ηθελε ο Αλαβανος :jerking:
Από την πόρτα σου παιρνώ και μυρίζω λουκάνικα. Πέτα μου ένα ψάρι να το φάω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

δε χρειαζόμαστε πάκηδες και αφρικανούς.
αυτοί που ψηφίζεις μια χαρά τα κατάφεραν μόνοι τους. 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Όπως πχ στην Ελβετία....Αλλά μια στιγμή!!! Ποιος αρνείται να ανοίξουν οι λογαριασμοί στην Ελβετία ΠΑΡΟΛΟ που η Ελβετική κυβέρνηση είχει ζητήσει και οι κυβερνήσεις ΑΛΛΩΝ κρατών (λέγεμε Αγγλία) έχουν κάνει
Και να τη η τάπα στον γεροτράμυ!!!! :rockon:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ρε μάστορα δε κατάλαβες ΜΑΛΛΟΝ τι ήθελα να γράψω. ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ (όπως μας έλεγαν) πως για 2-3 χρόνια θα φάμε τη ψωλιά για να μπορέσουμε να βγούμε στις αγορές. Τη ψωλιά τη φάγαμε και τη τρώμε. Τις αγορές γιατί δε τις βλέπουμε όπως μας υποσχέθηκαν οι φωστήρες της ΠΑΣΟΚΙΚΟΛΑΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;;;;

γιατί αυτό που δεν μπορείς να καταλάβεις και σύ και όλοι όσοι ορύεσται με το μνημόνιο είναι το πολύ απλό... ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ τουλάχιστον ως προς τα μέτρα που αρχικά προέβλεπε και προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι ρίχτηκε ψωλιά με μαλακίες αποτελέσματα...

και γράφω (για ακόμη μία φορά) τα εξής παραδείγματα...

(1) πάταξη της λαθρεμπορίας καυσίμων

φυσικά το άχρηστο γκουβέρνο παπάρια μάντολες έκανε και αντι αυτού και προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του μέτρου επιλέχθηκε η εύκολη λύση της αύξησης των φόρων (στο διπλάσιο από ότι είχε προυπολογισθεί στο μνημόνιο) και τις εξίσωσης τιμής πετρελαίου θέρμανσης-κίνησης .. και φυσικά το λαθρεμπόριο καλά κρατεί και οι συνήθεις κύριοι συνεχίζουν να κονομάνε

(2) κλείσιμο οργανισμών και συγχωνεύσεις μονάδων του δημοσίου προκειμένου να μειωθεί το εργασιακό κόστος

βρες μου έναν οργανισμό που έκλεισε .. φυσικά η εύκολη λύση επιλέχθηκε της οριζόντιας μείωσης μισθών

και πάει λέγοντας... 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τι έκανε η Αγγλία ????????????????????????

και για πες μου πόσα κονόμησε από την υπόθεση ??

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δε χρειαζόμαστε πάκηδες και αφρικανούς.
αυτοί που ψηφίζεις μια χαρά τα κατάφεραν μόνοι τους. 
Όταν η χώρα και το σύστημα τους ήθελε για να κάνει το "θαύμα" της Ολυμπιάδας του 2004 ήταν μια χαρά και οι Πάκιδες και οι Αφρικανοί και οι Αλβανοί και όλοι. Ποιος έλληνας θα πήγαινε να δουλέψει πχ στα Μεσόγεια το καλοκαίρι με ντάλα ήλιο 12 ώρες την ημέρα με μισή ώρα διάλειμα και με μισθό για τον πούτσο; Και ποια "ελληνική" εταιρεία ή έλληνας εργολάβος θα έπαιρνε έλληνα ο οποίος θα δούλευε 8ωρο με 1 ώρα διάλλειμα με μεροκάματο στο θεό, με πληρωμένο ΙΚΑ και με τις ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ; Κανένας. Οπότε καλοί ήταν τότε όλοι αυτοί. Και αν σκοτώθηκαν και κάποιες δεκάδες δεν έγινε και τίποτα. Κανένας δε θα τους αναζητούσε. Δε θα γινόταν καμία έρευνα. Κανένα έργο δε θα σταματούσε. Όλοι ευχαριστημένοι το λοιπόν. Μόνο όταν τελίωσε το "θαύμα" του 2004 τότε είδαμε πως παραπήραμε πολλούς και κάπως πρέπει να τους ξεφορτωθούμε

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16

Γιατί αν σου έλεγαν πως τα επόμενα 10(?), 20(?) χρόνια θα πάνε έτσι, θα πάθαινες έμφραγμα. :grin:
(Πλάκα κάνω).

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν η χώρα και το σύστημα τους ήθελε για να κάνει το "θαύμα" της Ολυμπιάδας του 2004 ήταν μια χαρά και οι Πάκιδες και οι Αφρικανοί και οι Αλβανοί και όλοι. Ποιος έλληνας θα πήγαινε να δουλέψει πχ στα Μεσόγεια το καλοκαίρι με ντάλα ήλιο 12 ώρες την ημέρα με μισή ώρα διάλειμα και με μισθό για τον πούτσο; Και ποια "ελληνική" εταιρεία ή έλληνας εργολάβος θα έπαιρνε έλληνα ο οποίος θα δούλευε 8ωρο με 1 ώρα διάλλειμα με μεροκάματο στο θεό, με πληρωμένο ΙΚΑ και με τις ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ; Κανένας. Οπότε καλοί ήταν τότε όλοι αυτοί. Και αν σκοτώθηκαν και κάποιες δεκάδες δεν έγινε και τίποτα. Κανένας δε θα τους αναζητούσε. Δε θα γινόταν καμία έρευνα. Κανένα έργο δε θα σταματούσε. Όλοι ευχαριστημένοι το λοιπόν. Μόνο όταν τελίωσε το "θαύμα" του 2004 τότε είδαμε πως παραπήραμε πολλούς και κάπως πρέπει να τους ξεφορτωθούμε

εισαι χαζός;
να δουλέψει ο μαστεράς σε καλούπια και σοβάδες;
να δουλέψει πρέσσα ο απογονος του περικλέους για 30 ευρώ;
να δουλέψει κηπουρός ο γιος του γιατρού που σχεδιαζει αρχιτεκτονικά βωβοπονήματα σε αι παντ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom