Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
και σενα τι σε νοιαζει ρε καμπια αφου ετσι και αλλιως δεν θελετε να κυβερνησετε
Μονιμως καταγγελλοντες, ουδεμία ευθυνη αναλαμβανοντες, και θεωρούντες εαυτόν μονίμως δικαιωμενο.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
α.
ποιός καθορίζει τον καλύτερο;
β.
ποιός καθορίζει την ποιότητα των υλικών;

να σου πω.
η γνωστή λογική μου είπαν, άκουσα, είδα, μου το σφύριξαν, μου το δειξαν.

κοινώς παντού υπάρχει το λεγόμενο νετγουόρκινγκ και το μαρκετινγκ που τελικά αυτό πληρώνεις.
ας πάρουμε ένα παράδειγμα.
τι παγωτό θέλεις;
αλτζιντα ή εβγα (φαγε) σου λέει.
αααααααααααα αυτό είναι ακριβότερο απο το κρικρι.
σαφώς σου λεει η βέλβω αφού έχει καλύτερα υλικά και όλοι αυτό τρώνε.
έχει και καλύτερο αμπαλάζ και στα ψυγεία έχει καλύτερες φωτός.
α οκ βελβω δλδλ γιατονμπουτσο τα κρικρι
ναι σου λέει η βέλβω το δοκίμασα το αλτζιντα γαμάει.
και μετά βρίσκεις απο την γκρινπις στι λίστα των μεταλλαγμένων τη δέλτα και την αλτζιντα και τα κρικρι τα βρίσκεις στις λίστες με τα πιο αγνά.
χωρίς διαφήμιση, χωρίς μπλα μπλα, χωρίς περιτύλιγμα καλό χωρίς ψυγεία με όμορφες ζωγραφιές.
ε σαφώς τα αλτζιντα είναι κακλύτερα αφού τα ξέρει ολος ο κόσμος είναι πιο ακριβά και έχουν γαμάτα ψυγεία......

Υ.Γ.
γουάντερ είσαι σίγουρος ότι είναι ΜΟΝΟ 98% το ποσοστό;

Είπα ήδη για body modifications και παρεμβάσεις στο πρόσωπο.
Το μάρκετινγκ ξέρω πώς λειτουργεί και μπορώ να σου πω και παράδειγμα από τη δουλειά μου και για το πόσο καλές είναι οι διάφορες γνωστές μάρκες κτλ. Άσχετα που δεν αναφέρω δημόσια τι δουλειά κάνω. Αλλά φαντάζομαι τα ξέρεις.

Ανέφερα τα τατουάζ πριν.
Υπάρχουν πολλοί καλοί. Ο καλύτερος είναι κατά τη γνώμη σου αυτός που έχει αποδώσει σωστά το σχέδιο που θέλεις και φαίνεται αυτό δεν κρύβεται, όπως επίσης και την ποιότητα του μελανιού που χρησιμοποιεί για να μην είσαι σε 5 χρόνια σα να το έσκασες από φυλακή.

Στο παράδειγμά σου, ξέρεις εκ των προτέρων ότι όλα σχεδόν τα παγωτά του εμπορίου είναι απλά λίπος αρωματισμένο και είναι τέρμα ανθυγιεινό. Εν γνώσει σου τρως σκατά.
Με μια μικρή έρευνα φαντάζομαι μαθαίνεις ότι το κρικρι είναι καλύτερο.

Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιες γατοτροφές είναι καλύτερες. Ακάνα που βρωμάει ή την πασίγνωση ρουαγιάλ κανίν που είναι και πιο ακριβή?

Τέσπα, μην το γυρνάς σε μάρκες και τεχνικές μάρκετινγκ όταν μιλάω για δεξιοτεχνία.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
"Κίνημα" οι "Ανεξαρτητοι Ελληνες"?
Τωρα που ανακατευτηκαν και οι "εμβληματικοι" παπαδες στην πολιτικη, σωθηκαμε.
Μηπως στα θεοφανεια καθισε και στο κεφαλι του Πάνου κανενα περιστερι?
Πόση βλακεια να αντεξει πλεον κανενας...
Επαναστατης ο καργα καθεστωτικος και κατεστημενος Καμμενος...
ποτέ δεν είναι αργά, αλίμονο στους αμετανόητους...

επίσης είναι ο μόνος που αναφέρεται σε δικαστήρια και τιμωρίες των ενόχων, φαντάζομαι αν ποτέ συμβεί αυτό θα είναι δύσκολο να εξαιρέσει τον εαυτό του από τον έλεγχο.
τι κι αν μιλάει εκ του ασφαλούς ξέροντας ότι μια τέτοια διαδικασία δεν πρόκειται να αρχίσει ποτέ; δεν είδα κανέναν από τους υπολοίπους που θα είναι -κατά τα φαινόμενα- στην εξουσία και θα έχουν την δύναμη να το πράξουν να λένε κάτι ανάλογο.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μονιμως καταγγελλοντες, ουδεμία ευθυνη αναλαμβανοντες, και θεωρούντες εαυτόν μονίμως δικαιωμενο.
Ευτυχώς παίρνετε εσείς τις αποφάσεις....καλά να'στε ζωή να χέτε... :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Είπα ήδη για body modifications και παρεμβάσεις στο πρόσωπο.
Το μάρκετινγκ ξέρω πώς λειτουργεί και μπορώ να σου πω και παράδειγμα από τη δουλειά μου και για το πόσο καλές είναι οι διάφορες γνωστές μάρκες κτλ. Άσχετα που δεν αναφέρω δημόσια τι δουλειά κάνω. Αλλά φαντάζομαι τα ξέρεις.

Ανέφερα τα τατουάζ πριν.
Υπάρχουν πολλοί καλοί. Ο καλύτερος είναι κατά τη γνώμη σου αυτός που έχει αποδώσει σωστά το σχέδιο που θέλεις και φαίνεται αυτό δεν κρύβεται, όπως επίσης και την ποιότητα του μελανιού που χρησιμοποιεί για να μην είσαι σε 5 χρόνια σα να το έσκασες από φυλακή.

Στο παράδειγμά σου, ξέρεις εκ των προτέρων ότι όλα σχεδόν τα παγωτά του εμπορίου είναι απλά λίπος αρωματισμένο και είναι τέρμα ανθυγιεινό. Εν γνώσει σου τρως σκατά.
Με μια μικρή έρευνα φαντάζομαι μαθαίνεις ότι το κρικρι είναι καλύτερο.

Αυτό που δεν ξέρω είναι ποιες γατοτροφές είναι καλύτερες. Ακάνα που βρωμάει ή την πασίγνωση ρουαγιάλ κανίν που είναι και πιο ακριβή?

Τέσπα, μην το γυρνάς σε μάρκες και τεχνικές μάρκετινγκ όταν μιλάω για δεξιοτεχνία.
Μην σπαμάρεις μωρή σκρόφα σε ένα τόσο σοβαρό θρεντάκι. :s&m_3:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ξέχασα βέλβω.....
στο ΑΜΈΡΙΚΑ ΜΠΟΝΤΙ ΜΟΝΙΤΙΦΙΚΕΙΤΣΙΟΝΣ εννοούμε τις φανοβαφές στις καγκουριές που κάνουμε στα κάρα που κυκλοφοράμε στο δρόμο.

κάνε τις αναγωγές σου.
:2funny:

Σε φάση pimp my ride? A my bad τότε.

Εγώ εννοούσα τατουάζ, πίρσινγκς, μπράντινγκ, εμφυτεύματα κτλ. Αυτό δλδ που σημαίνει το body modification.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ξέχασα βέλβω.....
στο ΑΜΈΡΙΚΑ ΜΠΟΝΤΙ ΜΟΝΙΤΙΦΙΚΕΙΤΣΙΟΝΣ εννοούμε τις φανοβαφές στις καγκουριές που κάνουμε στα κάρα που κυκλοφοράμε στο δρόμο.

κάνε τις αναγωγές σου.
:2funny:
Αμερικανοτραφής?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Εσεις πολυ απλα δεν θελετε να παρετε.
Καποιος πρεπει να τις παρει.
Ο Τσίπρας πάντως δήλωσε ότι θέλει.

Το ΚΚΕ θέλει να κυβερνήσει η εργατική τάξη.

Δύο επιλογές,διαλέγει κανείς κ παίρνει,αλλιώς μένει με τις υπάρχουσες κ το  :fuck1: συνεχίζεται ανελέητα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006

Δύο επιλογές,διαλέγει κανείς κ παίρνει,αλλιώς μένει με τις υπάρχουσες κ το  :fuck1: συνεχίζεται ανελέητα....
Η εργατικη ταξη μετα την ανοδο του ΚΚΕ στην εξουσια, θα διατηρει το δικαιωμα απεργιας?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

παρε το αυγο και κουρευτο

μ@λ@κιες στο τετραγωνο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αμερικανοτραφής?
σαφώς
η λέξη που χρησιμοποιησες είναι συνώνυμη της αξιοκρατίας...
οχι σαν τον σαμαρά μούφα......

:2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ο σαμαράς κοζνικ είπε ότι θα κάνει εξεταστική μετά τις εκλογές  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

θυμάστε πριν καμιά 10ετία περίπου μια τύπισσα που έκανε κάτι εκπομπές σε ένα από τα μικρά κανάλια της αθήνας, έβγαζε τηλεφωνικές γραμμές 090 στον αέρα και την έπαιρναν κάτι τύποι που της έλεγαν "δείξε μου λίγο το βυζάκι σου" κτλ :2funny: εκείνη έδειχνε λίγα πράγματα, το έπαιζε δύσκολη κι έτσι :2funny:
έκανε λίγες εκπομπές, κάποιος το κατήγγειλε και τους έκλεισαν.
το είχαν βγάλει το θέμα και τα δελτία ειδήσεων, η ίδια μιλώντας σε παράθυρο είχε πει "ε και τι έκανα; έπαιρνε τηλέφωνο κάποιος και τράβαγε καμιά δεξιοτεχνία :2funny: :rockon: "

ωραίες εποχές τότε :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom