Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Από τους δικούς μου συνεργάτες γενικούς οδοντιάτρους,
οι τιμές παίζουν από 30€ (μενίδι , ασπρόπυργο , καματερό )
40€ - 50€ (κέντρο αθήνας, νέα ιωνία , μπραχάμι , νίκαια , αιγάλεω , περιστέρι, άγιοι ανάργυροι , κορυδαλλός )
60€ (χαιδάρι , γειτονιές πειραιά , κολωνάκι κτλ)
80€ (γλυφάδα , μαρούσι , φάληρο , χαλάνδρι)
100€ παίρνουν λίγοι και επιλεγμένοι (σε πολύ ακριβά πόστα)
οπότε το θεωρώ μαλακία για τη σημερινή εποχή.
100€ π.χ. γνωρίζω ότι είναι η τιμή στη Ζυρίχη,
οπότε το θεωρώ υπερβολή.
εχει δίκιο βέλβω κότσο σε πιάνει.
To είπα ήδη καλέ ότι είναι πολλά κι ότι μπορώ να βρω φτηνότερα.
Όταν έχεις κάνει κάποιες παρεμβάσεις στα δόντια και έχεις μείνει ευχαριστημένος, συνήθως πας εκεί που στα έφτιαξαν γιατί πώς να το πω, γνωρίζει την δουλειά του και κατά πάσα πιθανότητα δε θα στα χαλάσει με τον καθαρισμό.
Όταν βρήκα την κλινική, κάνοντας έρευνα αγοράς στο ίντερνετ, παίρνοντας τηλ και πηγαίνοντας από κοντά για να δω δουλειές τους, κατέληξα εκεί γιατί μου φάνηκαν πιο εμπιστοσύνης. Σ'εμένα, δε λέω ότι ισχύει απαραίτητα.
Απλά δεν το ρισκάρω να πάω αλλού. Για κέντρο Αθήνα μιλάω πάντως,όχι ότι έχει σημασία.
Συνήθως σε δουλειές που απαιτούν κάποια δεξιοτεχνία πας εκεί που μένεις ευχαριστημένος κι ας είναι πιο ακριβά. Πχ, και το studio για tattoos/piercings που πάω θεωρείται ακριβό αλλά έχω μείνει ευχαριστημένη και δεν το αλλάζω με την καμία.
Για στάνταρ διαδικασίες απλές, πχ ΠΑΠ/κολπικό υπέρηχο, σταμάτησα να πηγαίνω στη γιατρό μου γιατί τα υπερχρεώνει, αλλά αν μου τύχει κάτι έκτακτο σε αυτήν θα πάω να με κοιτάξει. Μόνο εγώ σκέφτομαι έτσι?
Άλλο παράδειγμα. Θα πας στον πιο φτηνό κομμωτή ή σε αυτόν που ξέρεις ότι στα κάνει καλά κι ας χρεώνει πιο πολλά?
Για όλα τα άλλα ευτυχώς που υπάρχουν τα εκπτωτικά σάιτς που τα έχω ξεκοκκαλίσει.