Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Α ναι ε?
Ξερεις, στα βασικα ομως δεν περιλαμβανεται μπου κομ 12 ωρες τη μερα, ούτε σπουδες καμια δεκαετια.
Εφόσον το χούμε δεν θα μας το κόψουν...το θέμα είναι όταν δεν υπάρχει ίντερνετ...άντε να μπουν κ τίποτα φίλτρα...ντάξει τώρα αν απαγορευτεί το bou από την λογικρισία δεν πειράζει θα ζήσω...οι σπουδές θα ήταν ακόμα πιο βολικές ως απεριόριστου χρόνο. :dancing:

Δεν ξέρεις από σοσιαλιστικά κράτη,μην το παιδεύεις... :booty:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
η τεχνη που ξερεις καλα  :2funny:

υ.γ. πες μας και τι σημαινει bodywork

Δεν απάντησες όμως.
Από μαλακίες ναι ξέρω καλά, κι από μαλάκες επίσης.

Αυτά που είπα πριν, με ένα γενικό όρο πώς λέγονται?

Google it, δεν τα ξέρω καλά αυτά.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν απάντησες όμως.
Από μαλακίες ναι ξέρω καλά, κι από μαλάκες επίσης.

Αυτά που είπα πριν, με ένα γενικό όρο πώς λέγονται?

Google it, δεν τα ξέρω καλά αυτά.

bodywork kai body modif ειναι για αμαξια. τις τατουατζιδικες ορολογιες δε τις ξερω, οπως και συ  :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Α ναι ε?
Ξερεις, στα βασικα ομως δεν περιλαμβανεται μπου κομ 12 ωρες τη μερα, ούτε σπουδες καμια δεκαετια.
μαν αν έχω καταλάβει σωστά τον καμμένο τον θεωρείς υποκριτή, λαϊκιστή, καιροσκόπο, κτλ

τον θεωρείς και το ίδιο διεφθαρμένο και ανέντιμο με τους υπόλοιπους; ή του χρεώνεις απλώς ότι ήταν γρανάζι του συστήματος μέχρι που είδε ότι ωρίμασαν γι'αυτόν οι συνθήκες και σήκωσε μπαϊράκι;
οπότε σε αυτήν την περίπτωση τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο σαμαράς σου παρέχει περισσότερα εχέγγυα από τον καμμένο, όταν ο πρώτος έχει ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν να ηγηθεί πολιτικού σχηματισμού και έχει πάει άπατος, ενώ και κατά την διάρκεια της κρίσης ήταν φτερό στον άνεμο δίχως να ασκεί την αντιπολίτευση που θα έπρεπε;

εντιτ: εκτός αν πιστεύεις ότι η λύση είναι το μνημόνιο και ο,τιδήποτε πέραν αυτού θα ήταν καταστροφικό (αφήνοντας όμως στην εξουσία αυτούς που συνεπικούρησαν για να φτάσεις ως εδώ)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Εφόσον το χούμε δεν θα μας το κόψουν...το θέμα είναι όταν δεν υπάρχει ίντερνετ...άντε να μπουν κ τίποτα φίλτρα...ντάξει τώρα αν απαγορευτεί το bou από την λογικρισία δεν πειράζει θα ζήσω...οι σπουδές θα ήταν ακόμα πιο βολικές ως απεριόριστου χρόνο. :dancing:

Δεν ξέρεις από σοσιαλιστικά κράτη,μην το παιδεύεις... :booty:
Σε στειλανε στην Κουβα να μαζεψεις ζαχαροκαλαμα και συγκεντρωσες ικανό ογκο πληροφοριων?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
bodywork kai body modif ειναι για αμαξια. τις τατουατζιδικες ορολογιες δε τις ξερω, οπως και συ  :grin:
κάτσε περιμένω τώρα να μας πει για body kits

i-want-her-neckless.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
μαν αν έχω καταλάβει σωστά τον καμμένο τον θεωρείς υποκριτή, λαϊκιστή, καιροσκόπο, κτλ

τον θεωρείς και το ίδιο διεφθαρμένο και ανέντιμο με τους υπόλοιπους; ή του χρεώνεις απλώς ότι ήταν γρανάζι του συστήματος μέχρι που είδε ότι ωρίμασαν γι'αυτόν οι συνθήκες και σήκωσε μπαϊράκι;
οπότε σε αυτήν την περίπτωση τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο σαμαράς σου παρέχει περισσότερα εχέγγυα από τον καμμένο, όταν ο πρώτος έχει ξαναδοκιμάσει στο παρελθόν να ηγηθεί πολιτικού σχηματισμού και έχει πάει άπατος, ενώ και κατά την διάρκεια της κρίσης ήταν φτερό στον άνεμο δίχως να ασκεί την αντιπολίτευση που θα έπρεπε;

εντιτ: εκτός αν πιστεύεις ότι η λύση είναι το μνημόνιο και ο,τιδήποτε πέραν αυτού θα ήταν καταστροφικό (αφήνοντας όμως στην εξουσία αυτούς που συνεπικούρησαν για να φτάσεις ως εδώ)
Ναι, θεωρω ολα τα παραπανω τον Καμμενο.
Οσο για τον Σαμαρα, εχω να πω οτι στις τελευταιες ομιλιες και συνεντεύξεις του, εχει πει ενα σωρο μαλακιες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

συζήτηση με το γέρο μου...
καλά είσαι μαλάκας του λέω;
ΣΑΜΑΡΑ;
ελεος
ΣΑΜΑΡΑ;
δε ψηφίζω σαμαρά αλλά νδ μου λεει
και ο καμμένος του λεω νδ είναι
ε στις επομενες μου λεει που θα πάρει τη νδ θα τον ψηφίσουμε.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και καλά ο μπάρμπας έχει και νεκρό πατέρα απο κομμουνιστές και είναι και 80.
ο άλεξ που είναι μεσήλιξ τι κομματοσκυλική δικαιολογία έχει;
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Δεν ξέρω τι λέτε στις Αμερικές, εγώ τα κοπιάρω από ένα σάιτ που είπε κι ο Λόπεζ.
Και στο google αν γράψεις body modification θα βγάλει ό,τι ανέφερα.
Αυτά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
ΣΑΜΑΡΑ;
ελεος
ΣΑΜΑΡΑ;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ποιος ειναι μεσηλικας ρε? Νεο παιδι ειμαι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι, θεωρω ολα τα παραπανω τον Καμμενο.
Οσο για τον Σαμαρα, εχω να πω οτι στις τελευταιες ομιλιες και συνεντεύξεις του, εχει πει ενα σωρο μαλακιες.
μόνο στις τελευταίες;

κορυφαία στιγμή η απάντηση στον πρετεντέρη για την πιθανότητα συνεργασίας μετά τις εκλογές.

εμείς δε θα δώσουμε αλλοθι στο παοσκ.
μετά τις εκλογές ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΤΗ ΝΔ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.

Πόσοι μαλάκες ΕΛΛΗΝΕΣ λες το κατάλαβαν τι είπε;
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ΣΑΜΑΡΑ;
ελεος
ΣΑΜΑΡΑ;

μη συζητας κομματικα με γερους. το body τους δεν επιδεχεται μοντιφιες. ουτε το σοφτγουεαρ.  :grin:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σε στειλανε στην Κουβα να μαζεψεις ζαχαροκαλαμα και συγκεντρωσες ικανό ογκο πληροφοριων?
Ριζοσπάστης βασικά...δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητήσεις κάτι από αυτά. :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom