Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
Δεν κάνει πλάκα. Ειναι κομματόσκυλο της ΝΔ βολεμένο στη θεσσαλονίκη και ξεπληρώνει τωρα το βόλεμά του.
λαθος κανει κι αυτος
παραπλανημενος ειναι
εαν δεν ανηκεις στο σκληρο πυρηνα του 10%,δεν θα γλυτωσεις απο την δινη της απολυτης υφεσης κι ανεργιας
απλα ισως λες,οπως λενε κ καποιοι ανατολικο-ευρωπαιοι,οι αλλοι ειναι εντελως ανεργοι κ φτωχοι,εγω ειμαι καλα δουλευω 6 μερες την βδομαδα,με 200δολαρια το μηνα
ας θημηθουν ποσους ελεγαν θα απολυσουν περσι κ ποσοι εχουν ηδη φυγει,πανω απο 300% απο τα αρχικα δεδηλωμενα πλανα
κατι σαν το οτι η "τροικα" ζητα αλλα 10δις,που μετα ειπαν ειναι 15δις κι εγω λεω θαναι 20..τι σημαινει αυτο σε συνολο 40δις μισθοδοσιας κ συνταξεων,τα μισα κ λιγοτερα απο οτι ΣΗΜΕΡΑ,θα ειναι μεχρι το σεπτεβρη..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έκανες την μαλακία το 81

το 85

το 89

το 93

το 2000

το 2009

ετοιμάζεσαι για μία ακόμα ακροβασία πάνω στην μαλακία....

ΥΓ ξέχασα τις δημοτικές

τον νέο(Πακιστανικό) αέρα που θα έφερνε ο Καμίνης!!!!!!!!!!!ε ρε γέλιο!!!!!

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
μιδας σορρυ φιλε επεσα εξω, μονο ασχετος δεν εισαι

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
λαθος κανει κι αυτος
παραπλανημενος ειναι
εαν δεν ανηκεις στο σκληρο πυρηνα του 10%,δεν θα γλυτωσεις απο την δινη της απολυτης υφεσης κι ανεργιας
απλα ισως λες,οπως λενε κ καποιοι ανατολικο-ευρωπαιοι,οι αλλοι ειναι εντελως ανεργοι κ φτωχοι,εγω ειμαι καλα δουλευω 6 μερες την βδομαδα,με 200δολαρια το μηνα
ας θημηθουν ποσους ελεγαν θα απολυσουν περσι κ ποσοι εχουν ηδη φυγει,πανω απο 300% απο τα αρχικα δεδηλωμενα πλανα
κατι σαν το οτι η "τροικα" ζητα αλλα 10δις,που μετα ειπαν ειναι 15δις κι εγω λεω θαναι 20..τι σημαινει αυτο σε συνολο 40δις μισθοδοσιας κ συνταξεων,τα μισα κ λιγοτερα απο οτι ΣΗΜΕΡΑ,θα ειναι μεχρι το σεπτεβρη..

ο συγκεκριμένος είναι γραφικός και μας διασκεδάζει. Εκπροσωπει ό,τι πιο αναξιοπρεπές, ξεφτιλισμένο και χαμερπές. Ειναι αυτό ακριβώς το είδος ΔΥ που μας ρουφάει το αίμα. Ειναι αυτο ακριβώς που όλοι θέλουμε να μην υπάρχει πια. Και ειναι εδω να μας υπενθυμίζει πως ότι και να γίνει τα μουνόσκυλα σαν αυτόν θα υπάρχουν, για να ζουν σε βάρος μας. 

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
0 στα 2....

τα νούμερα ίσως δεν βγαίνουν,αλλά πρέπει να εμπιστευτούμε με βάση το παρελθόν τον λιγότερο κακό,τον λιγότερο αναξιόπιστο,τον λιγότερο βλαπτικό για τον τόπο....
βλεπεις δηλ ικανοτητες στον σαμαρα?εγω βλεπω πιο πολλες στο βενιζελο αν τους συγκρινουμε,αλλα κι οι δυο ακριβως το ιδιο πρωσοπικο δρομο της ματαιοδοξιας του ακολουθουν
αλλα αυτοι ,θα ειναι οι αυλικοι της τροικας,νεοι γενιτσαροι,κι εμεις πρεπει να διαλεξουμε αναμεσα σε αυτους?
πιεσε λιγο το μυαλο σου,να δεις οτι δεν υπαρχει λογος
τα νουμερα,ταπα πριν συνοπτικα,ειναι αδυσωπητα,σε 6 μηνες θα παιρνουν,οσοι θα παιρνουν, τα μισα,απο τα σημερινα,και σε εναμισυ χρονο θα πτωχευσευμε πληρως,χωρις κανενα περουσιακο στοιχειο σαν λαος η χωρα
εισαι ακομα σιγουρος οτι πρεπει ν ατα κανουμε αυτα για να γινει ο αντωνης  τα αλλα 2 χρονια πρωθυπουργος? :think:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Hμερομηνία δημοσίευσης: 30-12-08

Ερχεται επιτήρηση της οικονομίας

Συστάσεις από Κομισιόν τον Ιανουάριο και πρόσθετα μέτρα τον Απρίλιο

Συστάσεις τον Iανουάριο και επιτήρηση από τον Aπρίλιο σχεδιάζει η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή για την Eλλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τις έκτακτες προβλέψεις της, που θα ανακοινώσει στις 19 Iανουαρίου 2009, η Kομισιόν θα προχωρήσει και σε «σύσταση πολιτικής» προς τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, θα απευθύνει παραινέσεις ζητώντας από την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τον εκτροχιασμό του δημοσιονομικού ελλείμματος, να τιθασεύσει το υπέρογκο χρέος και να συγκρατήσει το υψηλό έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. Ομως, οι «απλές» συστάσεις του Ιανουαρίου θα εξελιχθούν σε επιτήρηση και απαίτηση για λήψη πρόσθετων μέτρων τον Απρίλιο, όταν η Κομισιόν θα δημοσιοποιήσει τις τακτικές εαρινές προβλέψεις της και θα έχει στη διάθεσή της τα τελικά στοιχεία για το έλλειμμα του 2008.

που ηταν ο πανος ρε παιδια; :2funny:

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Ολοι αυτοι οι νεοι σωτηρες (δεν αναφερομαι μονο στο Καμμενο) τοσα χρονια σε αλλα μερη και χωρες ηταν?
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Αντε ψηφιστε παλι
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
ο συγκεκριμένος είναι γραφικός και μας διασκεδάζει. Εκπροσωπει ό,τι πιο αναξιοπρεπές, ξεφτιλισμένο και χαμερπές. Ειναι αυτό ακριβώς το είδος ΔΥ που μας ρουφάει το αίμα. Ειναι αυτο ακριβώς που όλοι θέλουμε να μην υπάρχει πια. Και ειναι εδω να μας υπενθυμίζει πως ότι και να γίνει τα μουνόσκυλα σαν αυτόν θα υπάρχουν, για να ζουν σε βάρος μας.   
μηως ειναι και αδερφη? :2funny: :2funny: :2funny:
θελω να πω,το παρακανες ελαφρως,εως βαρεως..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Ολοι αυτοι οι νεοι σωτηρες (δεν αναφερομαι μονο στο Καμμενο) τοσα χρονια σε αλλα μερη και χωρες ηταν?
:ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:
Αντε ψηφιστε παλι
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αν και κλωνος το ερωτημα ειναι σωστο,αλλα,τι να κανουμε ?να στηριξουμε αυτους που ουτε στα ψεμματα,δεν λενε,κατι για το καλο της χωρας μας,παρα μονο για τις αγορες κι αλλες μαλ..ιες?

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Κλωνος δεν ειμαι φιλε διαβαζω εδω και καιρο.Απλα νομιζα οτι εδω μεσα εστω και την υστατη στιγμη οτι οσοι γραφουν  :fuck2: :fuck2: :fuck2: οποτε ειναι ξεμπικαλαρισμενοι.Αλλα ο ραγιας δεν αλλαζει.Κανει 10000κμ να  :knockinb: στο Σιαμ.

RPM

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μηως ειναι και αδερφη? :2funny: :2funny: :2funny:
θελω να πω,το παρακανες ελαφρως,εως βαρεως..

Καθένας που μπαινει εδω μέσα να προπαγανδίσει υπερ του κόμματος που τον διόρισε, είναι μέρος του προβλήματος.

Αναξιοπρεπής στάση ζωής το να φιλας κατουρημένες ποδιές και να προσκυνας καθε χρόνο και το νέο αρχηγό. Το να μην έχεις γνώμη. Το ναεισαι συνδικαλιστής. Το να σέρνεσαι σα σκουλίκι.

Μιλάω για όλα τα κομματόσκυλα johnny64, palermo και λοιπούς.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Hμερομηνία δημοσίευσης: 30-12-08

Ερχεται επιτήρηση της οικονομίας

Συστάσεις από Κομισιόν τον Ιανουάριο και πρόσθετα μέτρα τον Απρίλιο

Συστάσεις τον Iανουάριο και επιτήρηση από τον Aπρίλιο σχεδιάζει η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή για την Eλλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί με τις έκτακτες προβλέψεις της, που θα ανακοινώσει στις 19 Iανουαρίου 2009, η Kομισιόν θα προχωρήσει και σε «σύσταση πολιτικής» προς τη χώρα μας. Συγκεκριμένα, θα απευθύνει παραινέσεις ζητώντας από την κυβέρνηση να αντιμετωπίσει τον εκτροχιασμό του δημοσιονομικού ελλείμματος, να τιθασεύσει το υπέρογκο χρέος και να συγκρατήσει το υψηλό έλλειμμα του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών. Ομως, οι «απλές» συστάσεις του Ιανουαρίου θα εξελιχθούν σε επιτήρηση και απαίτηση για λήψη πρόσθετων μέτρων τον Απρίλιο, όταν η Κομισιόν θα δημοσιοποιήσει τις τακτικές εαρινές προβλέψεις της και θα έχει στη διάθεσή της τα τελικά στοιχεία για το έλλειμμα του 2008.

που ηταν ο πανος ρε παιδια; :2funny:
τοτε ειχε καψουρευτει την δευτερη γυναικα,οποτε η σωτηρια της χωρας ειχε μπει σε δευτερη μοιρα
τωρα ομως ως κ πολυτεκνος νοιαζετε πιο πολυ
ρε σεις,ακομα κ τεχνασμα ναναι για να ανεβει το κασε του,ας παιξει αυτη η πολιτικη αντιθεση,ν ακοντραρει την επρχομενη συμφορα,κι ας μην την πιστευει ουτε ο ιδιος
αρκει να υπαρχει αντιδραση κ σταματημα εδω
απο το να λεμε ,σφαξε τους με πασα μου να αγιασουν(και να κυβερναω εγω),που λεν εοι αρχιδοσιλογοι προδοτες της δυαρχιας..

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Καθένας που μπαινει εδω μέσα να προπαγανδίσει υπερ του κόμματος που τον διόρισε, είναι μέρος του προβλήματος.

Αναξιοπρεπής στάση ζωής το να φιλας κατουρημένες ποδιές και να προσκυνας καθε χρόνο και το νέο αρχηγό. Το να μην έχεις γνώμη. Το ναεισαι συνδικαλιστής. Το να σέρνεσαι σα σκουλίκι.

Μιλάω για όλα τα κομματόσκυλα johnny64, palermo και λοιπούς.
καθρεπτη δεν εχουν τα καργιολια...?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
Κλωνος δεν ειμαι φιλε διαβαζω εδω και καιρο.Απλα νομιζα οτι εδω μεσα εστω και την υστατη στιγμη οτι οσοι γραφουν  :fuck2: :fuck2: :fuck2: οποτε ειναι ξεμπικαλαρισμενοι.Αλλα ο ραγιας δεν αλλαζει.Κανει 10000κμ να  :knockinb: στο Σιαμ.
ημουν κι εγω απαισιοδοξος,αλλα ελπιζω στο μοναδικο στοιχειο που εχει ο ελληνας απο αρχαιοτατων χρονων,,ειναι αναρχος κι αντιδραστικος
ειδικα λοιπον που γινετε ξεκαθαρο του οτι οταν εισαι πατο στο βαρελι κ απς κ για αλλο βαθος,δεν υπαρχει διλημα,γιατι δεν υπαρχει τιποτα να χασεις
οποτε ραγιας ξεραγιας,ανευ διορισμου κι επιδοτησεων θα ξυπνησει αναγκαστικα ;)
κλωνος παντως μαλλον εισαι :grin:
δεν εχει κ καποια σημασια βεβαια,η πραγματικοτητα ειναι εδω κι ειναι αδυσωπητη για ολους ,κλωνους και μη..

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Hμερομηνία δημοσίευσης: 22-03-12

Πλήθος παρανομιών σε προμήθειες, έργα
και μισθούς Δημοσίου

Εκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου δείχνει υπέρβαση 47 δισ. ευρώ στα έξοδα προϋπολογισμού για το 2009
Των Προκοπη Xατζηνικολαου και Σωτηρη Nικα

Απίστευτο δημοσιονομικό «ξεχαρβάλωμα» καταδεικνύει η έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για το 2009, καθώς τα έξοδα του προϋπολογισμού ήταν υψηλότερα κατά 47 δισ. ευρώ από τα προϋπολογισθέντα! Ο δημοσιονομικός εκτροχιασμός του 2009 αλλά και των προηγούμενων ετών οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, με αποτέλεσμα οι πιστωτές μας, πλέον να επιβάλουν αυξήσεις στους φόρους και μειώσεις στις μισθολογικές δαπάνες.

Εξαιτίας της δημοσιονομικής εκτροπής, η Ελλάδα δανείστηκε το αστρονομικό ποσό των 105 δισ. ευρώ (περίπου το μισό ΑΕΠ της), ποσό το οποίο ήταν κατά 64,5 δισ. ευρώ υψηλότερο από τις αρχικές προβλέψεις για τις δανειακές ανάγκες του Δημοσίου εκείνη τη χρονιά. Αυτή η εξέλιξη ήταν απόρροια του πλήρους εκτροχιασμού των δαπανών αλλά και της διόγκωσης του δημοσίου χρέους.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.162
Πόντοι
3.656
καθρεπτη δεν εχουν τα καργιολια...?
κι η κουκουβαγια τα παιδια της τα βλεπει ομορφα
τσεπη ομως εχουν και θαναι καθε μερα και πιο αδεια ;)
αυτο οπως και να  το δικαιολογουν  και να το αιτιολογουν αυτοι που εχουν γεματες,πχ δασκαλοπουλος προεδροςς του ΣΕΒ,χωρις εργοστασιο βεβαια,αεριτζης ως πολυ αεριτζης,
δυστυχως ομως για αυτους κι ευτυχως για εμας,ειανι πασιφανεστατα τα αιολα επιχηρηματα κι οι καραμελλες του ορθου δρομου
ας πανε να τα στηριξουν αυτοι με την ψηφο τους και να "βαλουν πλατη για την αναπτυξη"  :2funny: :2funny: :2funny:δηλ την νικαραγουοποιηση της ελλαδας...

boz

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2009
Like
2
Πόντοι
16
ημουν κι εγω απαισιοδοξος,αλλα ελπιζω στο μοναδικο στοιχειο που εχει ο ελληνας απο αρχαιοτατων χρονων,,ειναι αναρχος κι αντιδραστικος
ειδικα λοιπον που γινετε ξεκαθαρο του οτι οταν εισαι πατο στο βαρελι κ απς κ για αλλο βαθος,δεν υπαρχει διλημα,γιατι δεν υπαρχει τιποτα να χασεις
οποτε ραγιας ξεραγιας,ανευ διορισμου κι επιδοτησεων θα ξυπνησει αναγκαστικα ;)
κλωνος παντως μαλλον εισαι :grin:
δεν εχει κ καποια σημασια βεβαια,η πραγματικοτητα ειναι εδω κι ειναι αδυσωπητη για ολους ,κλωνους και μη..

Οτι πεις.......χατιρια δεν χαλαω.Απλα ενω ειμαι 30 κανω εξαγωγες εδω και 8 χρονια εχω να παρω ΦΠΑ πισω 2 χρονια.Δεν ηθελα ποτε θεση σε δημοσιο απλα να μην ειμαι  :lheel:.Ολοι οι συγχρονοι μεσιες εδω ηταν τοσα χρονια.Δεν μπορει πχ η Κατσελη να ερθει να με σωσει ενω υπογραφει το 1ο μνημονιο.Ξερω τι παιζει αν βγουμε απο το ευρο και ας μη δουλευω στο Σκαι.Αλλα ρ :tickedoff: ο Ελληνας εχει καλη πλευρα αλλα μονο στο εξωτερικο.Εδω περιμενει να γινει δημ. υπαλληλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom