Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
@πιπινομανιακ
τι να σε εμπνεύσουν ρε φίλε ποιήμα θες να γράψεις? πλάκα μας κάνεις?
αυτη την στιγμή δεν χρειάζεσαι εμπνευστη, χρειαζεσαι ανθρωπο να ξεμπροστιάσει και να καταγγείλει σε όλη τη Γη την απατεωνια που στησανε οι ξενοι, παρέα με τα ξεπουλητάρια τα δικά μας
Μα καλα...Υπαρχει πολιτικος που θα ξεμπροστιασει το συναφι του?
Μηπως να παρει τη κατασταση στα χερια του ο στρατος και να τους περασει σουμπιτους ενα στρατοδικειο?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μηπως να παρει τη κατασταση στα χερια του ο στρατος και να τους περασει σουμπιτους ενα στρατοδικειο?
δεκα λεπτα απ'την ζωη σου φίλε

προς τιμη του ολα αυτα τα είπε όσο ήταν μεσα στο μαντρι

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
γραφετε, γραφετε για τον καμμενο τοσα..συμφωνω απολυτα σ ολα..μερος του συστηματος ειναι..ενας μπουλης..ενας κοτερακιας..ενας δεν ξερω τι..

ομως οφειλουμε ΟΛΟΙ να του αναγωνρισουμε κατι...

ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ της σκατοοικογενειας..

ηταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μεσα στην βουλη που σηκωσε αναστημα απεναντι σ αυτη την σκατοοικογενεια ανοιγοντας τα ματια σε πολλους συμπολιτες μας

για εμενα αυτο το ξεμπροστιασμα ισοδυναμει με την ψηφο μου

απλα και ξηγημενα πραματα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
δεκα λεπτα απ'την ζωη σου φίλε

προς τιμη του ολα αυτα τα είπε όσο ήταν μεσα στο μαντρι
Φιλε μου το εχω δει και το εχω ξαναδει...
OK..Respect..Αλλα οπως λεει και ο λαος,οποιος καει απο το χυλο,φυσαει και το γιαουρτι..
Εχω χασει την εμπιστοσυνη μου σε ολους τους κεραταδες...
Μου φαινεται "to good to be true" ολο αυτο...
ΜΑΚΑΡΙ να ειναι αληθινο και ας βγει εστω και χωρις τη δικια μου ψηφο...

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Φιλε μου το εχω δει και το εχω ξαναδει...
OK..Respect..Αλλα οπως λεει και ο λαος,οποιος καει απο το χυλο,φυσαει και το γιαουρτι..
Εχω χασει την εμπιστοσυνη μου σε ολους τους κεραταδες...
Μου φαινεται "to good to be true" ολο αυτο...
ΜΑΚΑΡΙ να ειναι αληθινο και ας βγει εστω και χωρις τη δικια μου ψηφο...
αν εχεις καποια άλλη πρόταση μου την λες, για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω πως ο τυπος θα την βγάλει καθαρη. η απλή λογική μου, μου λέει πως αργα η γρηγορα  τον τυπο θα τον φάνε λαχανο. ξερεις οπως με τον Γκιολια που ξεσκέπασε ένα σωρο σκάνδαλα και τελικά στραβωσαν καποιοι αναρχικοι επειδη λεει ηταν με το συστημα (εδω γελανε) Εννοείται πως δεν ξανακουστήκαν ουτε για γκαζάκι...

Επισκέπτης
γραφετε, γραφετε για τον καμμενο τοσα..συμφωνω απολυτα σ ολα..μερος του συστηματος ειναι..ενας μπουλης..ενας κοτερακιας..ενας δεν ξερω τι..

ομως οφειλουμε ΟΛΟΙ να του αναγωνρισουμε κατι...

ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ της σκατοοικογενειας..

ηταν ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ μεσα στην βουλη που σηκωσε αναστημα απεναντι σ αυτη την σκατοοικογενεια ανοιγοντας τα ματια σε πολλους συμπολιτες μας

TO NA ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
TO NA ΠΡΟΕΡΧΕΣΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΚΑΤΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.
η οικογένεια Καμμένου έχει κατηγορηθεί για κάτι ή απλά φταίνε που ειναι πλούσιοι?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
αν εχεις καποια άλλη πρόταση μου την λες, για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω πως ο τυπος θα την βγάλει καθαρη. η απλή λογική μου, μου λέει πως αργα η γρηγορα  τον τυπο θα τον φάνε λαχανο.
Δικιο εχεις,ομως απο την αλλη,τα τοσο μεγαλα ποσοστα που του δινουν οι εταιριες δημοσκοπησεων,ειναι τεραστια ωθηση...
Θελω να πω πως αν θελανε να τον βγαλουν απο τη μεση,δε θα εμφανιζαν τετοιες δημοσκοπησεις...Γιατι ειναι εντελως διαφορετικο να υπαρχει ενας Καμμενος του 3-4% δηλαδη "μπαινω-δε μπαινω" στη Βουλη και αλλο κατι 11αρια και 15αρια που του δινουν στις 2 τελευταιες δημοσκοπησεις...
Μη ξεχνας πως στην Ελλαδα υπαρχει ο μυθος της "χαμενης ψηφου"...Οι Ελληνες γουσταρουν τη πωλωση και το "Ολυμπιακος-Παναθηναικος" ακομα και στη πολιτικη...Με πολυ περισσοτερη δυσκολια πανε να ψηφισουν ενα κομμα του 3-4% παρα του 15%...Ακομα και η ψηφος ειναι "μοδα"...Αν εξακολουθησουν αυτα τα ποσοστα τοτε μπορει να κλεψει κι αλλους ψηφους απο τη πολυκατοικια της κεντροδεξιας,καθως και αρκετους αναποφασιστους η φανατικα "αντιμνημονιακους" που υπαρχουν σε ολους τους χωρους...Ο κοσμος ειναι σα το νερο...Κι αν μπει το νερο στο αυλακι,μπορει να γινει και ποταμι...
Δεν ειναι τυχαια επισης η καθιζηση του Καρατζαφερη...
Αλλα απο την αλλη και του Κουβελη,που με την εκλογη Βενιζελου στο ΠΑΣΟΚ,γυρισαν πισω καπποια προβατα...Χωρια που ο χωρος της Κεντροαριστερας θα εμβολιστει ακομα περισσοτερο απο το κομμα Κατσελη-Καστανιδη....Ενω πολυκατοικια της κεντροδεξιας "εκλεισε" απο ενοικους και τωρα γινεται το μοιρασμα των διαμερισματων...
Ο Καμμενος ειναι ο τελευταιος ενοικος και εχει το timing... ;)..Και πολυ εξυπνα κανει πολιτικη "μεσω blogs" και απευθυνεται ξεκαθαρα στη γενια του Ιντερνετ... ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
αν εχεις καποια άλλη πρόταση μου την λες, για να ειμαι ειλικρινης δεν πιστευω πως ο τυπος θα την βγάλει καθαρη. η απλή λογική μου, μου λέει πως αργα η γρηγορα  τον τυπο θα τον φάνε λαχανο. ξερεις οπως με τον Γκιολια που ξεσκέπασε ένα σωρο σκάνδαλα και τελικά στραβωσαν καποιοι αναρχικοι επειδη λεει ηταν με το συστημα (εδω γελανε) Εννοείται πως δεν ξανακουστήκαν ουτε για γκαζάκι...

μεγάλο θέμα άνοιξες

η πλειοψηφία του κόσμου είναι κομπλεξικοί,κακεντρεχείς,οπισθοδρομικοί,στάζουν χολή για τον οποιονδήποτε και το ο,τιδήποτε

ΠΟΤΕ άκουσες εδώ μέσα καλό λόγο για κάποιον????ποτέ!!!

τί δεν είχε ακουστεί για τον Γκιόλια....τσιράκι του Κοντομηνά,του Κόκκαλη,του Βαρδινογιάννη,της Μοσαντ,της ΕΥΠ,του Αμπού Νιντάλ κλπ

σενάρια συνομωσίας παντού στην ελληνική κοινωνία

κάπως έτσι θα διεξαχθούν και οι εκλογές

θα ψηφίσει

ο φούφουτος
ο κλόζερ
ο τζωνυς
ο κότας
ο ΡΠΜ

άντε βγάλε άκρη δηλαδή!!!!!από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα....

Δεν υπαρχει ΚΡΙΤΗΡΙΟ σκέψης-ποιότητας-επιλογής

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ,παρά μόνο καφενειακού επιπέδου ΚΡΑΥΓΕΣ....

o Καμμένος είναι "κοτεράκιας","μπούλης"....τρομερά επιχειρήματα!!!!!

κριτήριο ψήφου τα κιλά και τα εξωλέμβια του καθενός....

Επισκέπτης
η οικογένεια Καμμένου έχει κατηγορηθεί για κάτι ή απλά φταίνε που ειναι πλούσιοι?

Λίγο πιο πάνω έγραφα αυτά που γράφει ο Μπαρμπής περί Καμμένου ....

Στρατηγός Καμμένος ... συμμετοχή σε Κίνημα του Ελευθερίου Βενιζέλου ... αποτυχημένο κίνημα ... αμέσως μετά ο Στρατηγός Καμμένος έγινε εφοπλιστής ....

Δικό μου σχόλιο είναι ότι δεν γνωρίζω πολλούς στρατηγούς με το εφάπαξ και τη σύνταξη να έγιναν εφοπλιστές ....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
μεγάλο θέμα άνοιξες

η πλειοψηφία του κόσμου είναι κομπλεξικοί,κακεντρεχείς,οπισθοδρομικοί,στάζουν χολή για τον οποιονδήποτε και το ο,τιδήποτε

ΠΟΤΕ άκουσες εδώ μέσα καλό λόγο για κάποιον????ποτέ!!!

τί δεν είχε ακουστεί για τον Γκιόλια....τσιράκι του Κοντομηνά,του Κόκκαλη,του Βαρδινογιάννη,της Μοσαντ,της ΕΥΠ,του Αμπού Νιντάλ κλπ

σενάρια συνομωσίας παντού στην ελληνική κοινωνία

κάπως έτσι θα διεξαχθούν και οι εκλογές

θα ψηφίσει

ο φούφουτος
ο κλόζερ
ο τζωνυς
ο κότας
ο ΡΠΜ

άντε βγάλε άκρη δηλαδή!!!!!από την πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλλα....

Δεν υπαρχει ΚΡΙΤΗΡΙΟ σκέψης-ποιότητας-επιλογής

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΟ,παρά μόνο καφενειακού επιπέδου ΚΡΑΥΓΕΣ....

o Καμμένος είναι "κοτεράκιας","μπούλης"....τρομερά επιχειρήματα!!!!!

κριτήριο ψήφου τα κιλά και τα εξωλέμβια του καθενός....
Παλερμο τι εγινε, Καμμενικός κι εσυ?

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
καμμενοι ολοι
το μη χειρον βελτιστον,που λεγαν κι οι προγονοι..

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
@πιπινομανιακ
φίλε εμενα πάλι μου βρωμάει πως στο μπλογκ του τρομακτικου του έδιναν στο γκάλοπ 45 και στα γκάλοπ της τηλεόρασης 11 και 15
οποτε ποιος σπρωχνει και ποιος σπρώχνεται είναι σχετικό..
μην ξεχνας πως τα καναλια υποστηρίζουν πως αν δεν ψηφφιζόταν το μνημόνιο θα μας εβγαζαν απο την ευρωπη. ειλικρινά αυτο ειναι αδυνατο, οποτε χεσε την τηλεοραση..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
δηλ ο στρατος δεν εχει νδ κ πασοκολεπριαση?
ειναι απο παρθενογεννεση?

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
@ παλερμο
χεστα φιλε συμφωνούμε απολυτα..

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.158
Πόντοι
3.656
@πιπινομανιακ
φίλε εμενα πάλι μου βρωμάει πως στο μπλογκ του τρομακτικου του έδιναν στο γκάλοπ 45 και στα γκάλοπ της τηλεόρασης 11 και 15
οποτε ποιος σπρωχνει και ποιος σπρώχνεται είναι σχετικό..
μην ξεχνας πως τα καναλια υποστηρίζουν πως αν δεν ψηφφιζόταν το μνημόνιο θα μας εβγαζαν απο την ευρωπη. ειλικρινά αυτο ειναι αδυνατο, οποτε χεσε την τηλεοραση..
απο την ευρωπη δεν γινετε να βγουμε γεωγραφικα
απο το ευρω,αμην κ ποτε να γλυτωσουμε...οσες αδυναμες χωρες μπηκαν ολες ειναι χειροτερα σημερα απ οτι ηταν πριν  με εθνικο νομισμα

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
απο την ευρωπη δεν γινετε να βγουμε γεωγραφικα
απο το ευρω,αμην κ ποτε να γλυτωσουμε...οσες αδυναμες χωρες μπηκαν ολες ειναι χειροτερα σημερα απ οτι ηταν πριν  με εθνικο νομισμα
χεστο ρε τυπε αφου εισαι ασχετος..
τραβα σε κανενα αλλο θρεντ για κωλους  ;)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτο το 10λεπτο παντως βιντεο του youtube απο την ομιλια του Καμμενου στη Βουλη ειναι η καλυτερη διαφημιση.
Οδοστρωτηρας... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom