Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.042
Κριτικές
7
Like
9.757
Πόντοι
1.686
ερευνητάκο γαμείς καθόλου; ΟΧΙ!!!

σάλτα και γαμή λοιπόν!!!

.-

Πιπουλη γαμησα δυο φορες σήμερα !

Φυλής 67 ! Φοβερες βυζάρες ,απόγευμα !

Αλλα δεν γαμαω Τσιπροτσιρακια !  :2funny: :2funny: :2funny:


Επί του θεματος : Ασχετως ολων των άλλων ,ο Καμμενος ειναι γνωστός μουνακιας και βιζιτάκιας ! Εχει πολλα ελαττώματα ,οχι  όμως τόσα όπως ενα Τσιπροτσιράκι !  :2funny: :2funny: :2funny:
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.042
Κριτικές
7
Like
9.757
Πόντοι
1.686

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Μηνύματα
4.037
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Στ αρχίδια μου
 

gmour

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2011
Μηνύματα
148
Like
0
Πόντοι
1
ο καθε πονηρος παει να βγαλει την ουρα του απ εξω και να εναντιωθει υποτηθετε στο πολιτικο συστημα των τελευταιων 30 χρονων λες και αυτος δεν ηταν μερος του
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ti σχεση εχει το μνημονιο 1 με το μεσοπροθεσμο?
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: πλάκα κάνεις τώρα δε μπορώ να πιστέψω ότι μιλάς σοβαρά; Τι σχέση έχει το μεσοπρόθεσμο με το μνημόνιο 1; Να ξεκινήσω πως η υπαρξη του μεσοπρόθεσμου οφείλεται στο ότι υπήρχε το μνημόνιο 1. Τι άλλο; Α ναι. Το 3.5% που όριζε το μεσοπρόθεσμο ως νέο επιτόκιο ΣΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ" του 4.5% ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ 1. Η αποπληρωμή το ίδιο. Εξαιτίας του μεσοπρόθεσμου πάρθηκαν νέα μέτρα που έφεραν την Ελλάδα 1ον σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση και 2ον την έκαναν ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ την 1η χώρα υπόδουλη στο 4ο ράιχ και του άμεσου συμμάχου τους (Γαλλίας).
Α! Έρχομαι και στο θέμα δημοσκοπήσεις.  Υπάρχει αυτή η τελευταία
στην οποία τα κόμματα της αριστεράς στο σύνολο τους παίρνουν 38% και ουσιαστικά ΑΝ μπορέσουν και συννενοηθούν κάνουν και ΑΡΙΣΤΕΡΗ κυβέρνηση συνεργασίας, με το ΔΗΜΑΡ να είναι η έκπληξη και με τους μαλάκες στο ΣΥΡΙΖΑ να χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο που έδωσαν το κόμμα στον Αλέξη και όχι στον πιο ήπιο (και ανανεωτικό) Κουβέλη. Με ολίγον τι μπακαλίστικη λογική ΑΝ αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ο Κουβέλης ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να έχει στις δημοσκοπίσεις ένα ποσοστό κοντά στο 20% (υπολογίζω κάπου στο 5% τους σκλυροπυρινικούς ακροαριστερούς του ΣΥΡΙΖΑ. Ποσοστό που θεωρώ λογικό). Η δεξιά (ΛΑΟΣ και ΝΔ) με δυσκολία πιάνει το 37%!!! Μιλάμε για μέρες '57 για να μη πω ακόμα πιο ιστορικές ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ στις επόμενες εκλογές τα ποσοστά αυτά επαληθευτούν. ΑΝ δηλαδή στις επόμενες εκλογές η αριστερά στο σύνολό της (μιλάω για τα κόμματα που θα μπουν στη βουλή)πάρει ένα 35 με 38% και η δεξιά εκεί γύρω τότε θα πρέπει κάποιοι στο ΣΥΡΙΖΑ, στο ΚΚΕ και στο ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να βρουν διαύλους επικοινωνίας και κοινές πολιτικές, να παραμερίσουν τις όποιες διαφορές τους και να συνεργαστούν για την 1η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ ή μέρος αυτού -της λεγόμενης και αριστερής πτέρυγας). Αυτό και ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΤΤΑ για τη δεξιά. Ειδικά αν το ΛΑΟΣ πάρει 6% και η ΔΗΜΑΡ πάρει το 2πλάσιο ποσοστό!!!!Δε το κουβεντιάζω τι ήττα θα είναι για το ΛΑΟΣ αν το ΣΥΡΙΖΑ πάρει το 2πλάσιο ποσοστό, μιας και ο πόλεμος μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ θα έχει βρει νικητή κατά κράτος τον ΣΥΡΙΖΑ.
Και ορίστε μια άλλη δημοσκόπηση (που έχει γίνει πριν από καμιά 20αριά μέρες)
Μιλάμε για παραπλήσια ποσοστά (με μόνη διαφορά το ΠΑΣΟΚ από το 12% να είναι στο 14% και το ΛΑΟΣ από το 6% στο 5.5%)
Αν μάλιστα πάμε και περίπου 1 χρόνο πίσω () πλην της τεράστιας ήττας του ΠΑΣΟΚ θα δεις και μια σημαντική απώλεια για το ΛΑΟΣ (από το περίπου 9% που ήταν τότε στο σημερινό 6%. Μιλάμε πως έχασε το 1/3 του ποσοσστού του!!!) Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε πως ο Κουβέλης είναι ο αρχηγός κόμματος με τις περισσότερες θετικές απόψεις σε ποσοστό περίπου 2πλάσιο απ εκείνο του Καρατζαφέρη (58% έναντι 30%) μπορεί κάποιος να έχει μια ολοκληρωμένη ιδέα και εικόνα πως μιλάμε για ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ της δεξιάς (και πιο πολύ του ΛΑΟΣ που χάνει την ανοδική του πορεία που έλεγαν μερικοί πριν από 1 χρόνο πως έχει) και πως η λεγόμενη και ανανεωτική αριστερα και ιδιαίτερα ο Κουβέλης ΑΝ παίξουν το "πολιτικό" παιχνίδι σωστά μπορεί να βγουν ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ σε όλη αυτή τη ρευστή κατάστααση του πολιτικού συστήματος και να είναι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ αυτοί πουυ θα ορίζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Βέβαια δε πιστεύω πως οι "φίλοι" μας ξένοι θα αφήσουν να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά δε μπορεί κανείς να αγνωήσει (και απ ότι διαβάζω και ο Καρατζαφέρης έχει γνώση της κατάστασης στην οποία έφερε το κόμμα του) πως η αριστερά στο σύνολό της κερδίζει έδαφος απέναντι στη δεξια και πέρνει την "εκδίκησή" της (μετά από 30 χρόνια) απέναντι στο ΠΑΣΟΚ.
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και αν κάποιος θέλει να δει τη πορεία των προβλέψεων από τις εκλογές του 09 και μετά

Το ΛΑΟΣ μόνο ανοδική πορεία δεν έχει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα. Τον Νοέμβρη του 11 έχει ποσοστό 9% που είναι περίπου ίδιο με αυτό του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ (το ΔΗΜΑΡ δε βρίσκεται μέσα στις δημοσκοπήσεις δε ξέρω το γιατί). 3 μήνες μέτα το ΛΑΟΣ έχει πέσει στο 6% (χάνοντας το 1/3 της δύναμής του) ενώ ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ έχουν αυξήσει κατά 50% περίπου τα ποσοστά τους. Αν μάλιστα δούμε τι ποσοστό είχαν τα 3 αυτά κόμματα τον Σεπτέβρη του 09 θα δούμε πως ναι μεν το ΛΑΟΣ είναι ίσα βάρκα ίσα νερά (από το 7% στο 6%) αλλά η πολιτική πεποίθηση (και αυτό που έβγαζαν τα μέλη του κόμματος) για ανοδική πορεία είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, ενώ το ΚΚΕ που είχε περίπου ίδια ποσοστά με το ΛΑΟΣ το 09 (8.5% έναντι 7) έχει σχεδόν 2πλασιάσει το ποσοστό του (14%). Αν δε δούμε και τον ΣΥΡΙΖΑ τότε μιλάμε για άλμα και ΗΤΤΑ του ΛΑΟΣ (μιας και οι άμεσοι πολιτικοί του και ιδεολογικοί του αντίπαλοι και τα κόμματα εναντίων των οποίων έχει κυρήξει "ιερό πόλεμο" είναι το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ) μιας και το ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με ποσοστό σχεδόν στο μισό αυτού του ΛΑΟΣ (4% έναντι 7%)και έφτασε να έχει 2πλάσιο και (14% έναντι 6%) 3πλασιάζοντα το ποσοστό του!!! Θα ήταν ενδιαφέρον στο γράαφημα να υπήρχε και το ΔΗΜΑΡ για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα της πανωλεθρίας του ΛΑΟΣ και της διαφενώμενης ήττας της δεξιάς (για το ΠΑΣΟΚ δε το συζητάω ΚΑΝ. Μιλάμε για πραγματική σφαγή.)
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Είναι μια ολοκληρωμένη δημοσκόπηση που έγινε τον Δεκέμβρη του 11. Φαίνεται ΚΑΘΑΡΑ η πτωτική (και όχι σταθερή όπως θέλουν να τη παρουσιάσουν) πορεία του ΛΑΟΣ και η ΑΝΟΔΙΚΗ πορεία της αριστεράς. Και η πτώση του ΛΑΟΣ θα είναι ακόμα μεγαλύτερη ΑΝ τελικά ο Καμμένος κάνει κόμμα. Φυσικά θα "αρπάξει" ψήφους απ τη ΝΔ, σε απόλυτους αριθμούς οι ψηφοφόροι του που θα προέρχονται απ τη ΝΔ θα είναι πολαπλάσιοι αυτών του ΛΑΟΣ, αλλά το ΛΑΟΣ δεν έχει την άνεση να χάσει ούτε το 0.5% της εκλογικής του δύναμει. Επίσης ο Καμμένος θα πάρει ψηφοφόρους και απ το κόμμα της Ντόρας (αν έχει μείνει και κανένας). Το κόμμα του Καμμένου (αν κάνει) θα κλέψει ψήφους και απ τη ΝΔ και το ΛΑΟΣ, αλλά το πρώτο έχει περιθώρια να χάσει ενώ το δεύτερο όχι. Θα είναι ένα ακόμα "διαμέρισμα" στη λεγόμενη "μπλε" πολυκατοικία (μιλάμε πλέον για πολυδιάσπαση του χώρου ίδιας αν όχι χειρότερης με αυτόν της αριστεράς).
 

Επισκέπτης
Για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
δεν γράφεις τίποτε Γρηγοράκη.

Και σε Γκάλλοπ πράσινων κωλο-κάναλων
πλέον τα ποσοστά της είναι μη ευακαταφρόνητα.

Βέβαια στην Πλατεία όταν ακούτε για αυτήν βγάζετε μπιμπίκια ... ξέρω ...
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
δεν γράφεις τίποτε Γρηγοράκη.

Και σε Γκάλλοπ πράσινων κωλο-κάναλων
πλέον τα ποσοστά της είναι μη ευακαταφρόνητα.

Βέβαια στην Πλατεία όταν ακούτε για αυτήν βγάζετε μπιμπίκια ... ξέρω ...
1oν Αυτό με τη πλατεία που έγραψες με έκανε να κλαίω απ τα γέλια.......ΑΝ ήμουν αναρχικός, ή του συναφίου τους, θα πρέπει να ήμουν ο μόνος ίσως αναρχικός που έχει κάποιες καλές έως πολύ καλές σχέσεις με αρχιμηχανικούς και τεχνικούς διευθυντάδες ναυτιλιακών εταιρειών. Εκτός και αν είμαι κανένας "κομμάντο" που πολεμάει το σύστημα από μέσα. Να είσαι καλά πάντως ρε λαλάκη με έκανες και γέλασα.
2ον Η Χρυσή Αυγή παίρνει 2.5%, όσο και η Ντορίτσα και οι οικολόγοι πράσινοι είναι από 3%-4% (εκεί στα ΒΠ πρέπει να βγάζετε φλίκτενες στην ιδέα και μόνο). ΟΜΩΣ το ποσοστό λάθους είναι +,-1%. Και εγώ θεωρώ πιο πιθανό η Ντορίτσα να πάρει το πολυπόθητο 3% (γιατί τόσο θέλεις να μπεις στη βουλή με τον εκλογικό νόμο που ισχύει)απ το να το πιάσει η χρυσή αυγή. Μη ξεχνάς άλλωστε, λαλάκη, πως στις προηγούμενες εκλογές η χρυσή αυγή ήταν περίπου στο 2% (και μερικές τις δίνανε και 2.5%) και τελικά πήραν(πήρατε) τα 3 του καράμπελα. Και μη μου πεις για το τι έγινε στις δημοτικές εκλογές, γιατί άλλο δημοτικές εκλογές και άλλο εθνικές εκλογές.
3η Τα κεφαλαία στο όνομα της χρυσής αυγής δε τα κατάλαβα; Είναι ακρονήμια όπως το ΛΑΟΣ ή το ΠΑΣΟΚ ή ο ΣΥΡΙΖΑ ή το ΚΚΕ ή η ΝΔ;

Υ.Γ Και τους οικολόγους πράσινους για εκτός βουλής τους βλέπω (έτσι για να σε καθησυχάσω και να απολαύσεις το καφέ σου εκεί στα ΒΠ με την ηρεμία σου και να σταματήσουν να τρέμουν τα θεμέλια του κόσμου σου και να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι ατάραχος κρεμάλες και μαλακίες.)
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.251
Κριτικές
3
Like
1.423
Πόντοι
566
Ας καταθέσω και εγώ την εκτίμησή μου.
Η ΝΔ θα πάρει 32-35%
Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 22-25% (με νέο αρχηγό).
ΚΚΕ 8-10%
ΔΗ.ΑΡ. 7-8%
ΣΥΡΙΖΑ 6-7%
ΛΑΟΣ 6-7%
ΟΙΚ. ΠΡ  3-4%
ΝΤΟΡΑ 2%
ΧΑ 1%
ΔΗΜΑΡΑΣ 1%
ΛΟΙΠΟΙ 5%

Με βάση τα παραπάνω, η ΝΔ δεν θα έχει αυτοδυναμία με τίποτα, συνεργασία με το ΛΑΟΣ θα κάνει αλλά θα είναι μια αδύναμη κυβέρνηση και για 1 με 2 χρόνια το πολύ......
Το ΠΑΣΟΚ είναι εφτάψυχο, θα μαζέψει κόσμο έστω και την τελευταία στιγμή ορίζοντας νέο αρχηγό (που να ξέρει να διαβάζει), το αποκλείω να πέσει κάτω του 20%.
ΚΚΕ - ΣΥΡΙΖΑ θα ανέβουν, όχι όσο ελπίζουν όμως, χάρη στη δημαγωγία και τον λαϊκισμό.
ΔΗ.ΑΡ. θα είναι η ευχάριστη έκπληξη.... (Κλάψε τσίπρα..........)
ΟΙΚ.ΠΡ μαλλόν θα τα καταφέρουν...
Η Ντορα θα παει σπιτι της ή θα επιστρέψει στη ΝΔ...
Η ΧΑ απλώς θα πάρει πολλές ψήφους στις περιοχές της Αθηνας που έχουν ουσιαστικά αλωθεί από τους λαθρομετανάστες...
Ο Δημαρας θα μαζέψει αρκετούς μπεκρήδες του παλαιού ΠΑΣΟΚ...       



 

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Μηνύματα
320
Like
1
Πόντοι
1
Σε μία από αυτές τις δημοσκοπήσεις είδα ότι αν και η τριπλέτα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνουν περίπου 40%, τελικά μόνο το 1% του κόσμου θα ήθελε να μας κυβερνήσει ένα τέτοιο σχήμα.

Δηλαδή, στους 100 πολίτες, οι 40 ψηφίζουν ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ αλλά οι 39 από αυτούς ΔΕΝ θα ήθελαν να κυβερνηθούν από την αριστερά  :jerking:

Κάτι σημαίνει αυτό μα δεν πρέπει να έχει εύκολη εξήγηση.  :think:
 

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Μηνύματα
67.517
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Σε μία από αυτές τις δημοσκοπήσεις είδα ότι αν και η τριπλέτα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνουν περίπου 40%, τελικά μόνο το 1% του κόσμου θα ήθελε να μας κυβερνήσει ένα τέτοιο σχήμα.

ελατε μωρε με τα σκορποχωρια που θελουν και 40%
 

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Μηνύματα
14.285
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Σε μία από αυτές τις δημοσκοπήσεις είδα ότι αν και η τριπλέτα ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνουν περίπου 40%, τελικά μόνο το 1% του κόσμου θα ήθελε να μας κυβερνήσει ένα τέτοιο σχήμα.

Δηλαδή, στους 100 πολίτες, οι 40 ψηφίζουν ΚΚΕ – ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ αλλά οι 39 από αυτούς ΔΕΝ θα ήθελαν να κυβερνηθούν από την αριστερά  :jerking:

Κάτι σημαίνει αυτό μα δεν πρέπει να έχει εύκολη εξήγηση.  :think:
Την ίδια εξήγηση που είχαν και οι δημοσκοπήσεις παλιότερα που θεωρούσαν καλύτερο κόμμα για να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ πχ και καλύτερο πρωθυπουργό τον Καραμανλη.
 

Επισκέπτης
ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25%.

Είναι πολλοί οι Δημόσιοι Υπαλληλοι και λοιποί κρατικοδίαιτοι.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ ΠΑΛΙ , ΚΑΘΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΙΘΑΝΌ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ
 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Μηνύματα
17.130
Like
5.807
Πόντοι
1.206
ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25%.

Είναι πολλοί οι Δημόσιοι Υπαλληλοι και λοιποί κρατικοδίαιτοι.

Μάλλον είσαι μικρός Λάκη! Το 81 δεν θα το θυμάσαι καλά.
Τότε λοιπόν ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν διορισμένοι από τη Χούντα και μετέπειτα από την Ν.Δ.
Ε! Μετά όλοι με το ΠΑΣΟΚ πήγαν που τους έδινε αυξήσεις. Κι οι αγρότες, που παραδοσιακά είναι συντηρητικοί κι αυτοί.



Μόνο που πρόσφατα το πάρτυ μόλις μας (τους) τελείωσε...
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μάλλον είσαι μικρός Λάκη! Το 81 δεν θα το θυμάσαι καλά.
Τότε λοιπόν ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι ήταν διορισμένοι από τη Χούντα και μετέπειτα από την Ν.Δ.
Ε! Μετά όλοι με το ΠΑΣΟΚ πήγαν που τους έδινε αυξήσεις. Κι οι αγρότες, που παραδοσιακά είναι συντηρητικοί κι αυτοί.



Μόνο που πρόσφατα το πάρτυ μόλις μας (τους) τελείωσε...

ohhh yessss  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
 

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Μηνύματα
12.375
Like
34
Πόντοι
166
τελικα θα κανει κομμα ο πανος να σωθουμε? να αγορασω κι εγω λιγη φετα απο το σ/μ

ειμαστε ολοι πανω απο τα ραδιοφωνα
 

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Μηνύματα
6.558
Κριτικές
4
Like
2.323
Πόντοι
506
Ας καταθέσω και εγώ την εκτίμησή μου.
Η ΝΔ θα πάρει 32-35%
Το ΠΑΣΟΚ θα πάρει 22-25% (με νέο αρχηγό).
αυτό το ποσοστό με τίποτα, κάτω από 20% σίγουρα, εκτός αν γίνει η έκπληξη για αρχηγό με όνομα που δεν πάει σε κανένα το μυαλό του, αν επαληθευτεί η πληροφορία μου, τότε μπορεί να είναι και πρώτο...
 

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Μηνύματα
33.215
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
αυτό το ποσοστό με τίποτα, κάτω από 20% σίγουρα, εκτός αν γίνει η έκπληξη για αρχηγό με όνομα που δεν πάει σε κανένα το μυαλό του, αν επαληθευτεί η πληροφορία μου, τότε μπορεί να είναι και πρώτο...
GIORGOSK είσαι κομματικός κ έχεις πληροφορίες από μέσα;; :grin:

Θα πεις καμιά καλή κουβέντα να με πάρουνε σε κανένα δήμο;;; :grin:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom