Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 135K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο λαός γιατί είναι δοσίλογος;
Εκτός και αν εννοείς το ΚΟΜΜΑ ΛΑΟΣ. Που δεν είναι λαός (που λέτε λαθασμένα) γιατί λαός είναι ΜΟΝΟ ένας και αυτός είναι ο κυρίαρχος. Το κόμμα λέγεται ΛΑΟΣ και είναι ΤΟ ΛΑΟΣ.

Μόνο που ο Ελληνικός λαός αποτελείτε κατά βάση από άτομα με IQ<75

Και όσοι είναι εκεί πάνω τώρα,ο λαός τους έβγαλε.

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εδω εσεις πουλαγατε πατριωτισμο....

πατριωτισμος δεν ειναι η χρεοκοπια της ελλαδος..πατριωτισμος ειναι η αοζ που φωναζει υο ΛΑ.Ο.Σ εδω και 5 χρονια...8 δις ευρω θα εχει η κυπρο καθε χρονο επειτα απο την επιτυχημενη συμφωνια με νομπιλις ενερτζι...

εδω πατριωτισμο πουλαγε ο σαμαρας  μεχρι πριν 2 μηνες που εφερε τους ξενους στην ελλαδα...και εσυ τον πιστευες....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πατριωτισμος δεν ειναι η χρεοκοπια της ελλαδος..πατριωτισμος ειναι η αοζ που φωναζει υο ΛΑ.Ο.Σ εδω και 5 χρονια...8 δις ευρω θα εχει η κυπρο καθε χρονο επειτα απο την επιτυχημενη συμφωνια με νομπιλις ενερτζι...

εδω πατριωτισμο πουλαγε ο σαμαρας  μεχρι πριν 2 μηνες που εφερε τους ξενους στην ελλαδα...και εσυ τον πιστευες....
ποια ΑΟΖ ρε νουμερο? τα δικαιωματα εξορυξης ο αρχηγος σου τα εχει παραδωσει στους ξενους! ΤΖΑΜΠΑ! η ΑΟΖ σε μαρανε? ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν εχει οριστει ακομη και υπαρχει και μια μικρη περιπτωση να τα εκμεταλλευτουμε μονοι μας αφου σας περασουμε απο το γουδι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Πόσο σαπίλα ρε πούστη μου όμως;

Αν δεν φιλάς το κωλόπανο,αν δεν είσαι χριστιανούλης και αν δεν είσαι κανένας που σέβεται την κωλοοικογενειά σου ασχέτως αν είναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ,γίνεσαι λαντζιέρης;

Ξεκολάτε γαμώ την πουτάνα μου.

Τώρα το τσάμικο που κολλάει; Όποιος δηλαδή δεν ξέρει να χορεύει τσάμικο,δεν είναι Έλληνας; Μη χειρότερα
Εγώ σου είπα τι μου είπε συμμαθητής μου που πήγε στην Αυστραλία. Και μου είπε ακριβώς ότι του είπε ένας θείος του που ζει εκεί. Ότι δηλαδή σημασία ΔΕΝ ΕΧΕΙ το τι είσαι και πιστεύεις αλλά το ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ. Και πρέπει να δείχνεις πατριώτης και χριστιανός. Γιατί η ομογένεια εκεί θέλει να ΔΕΙ πως αυτός που θα βοηθήσει είναι "πατριωτάκι" με αρχές που απλά βρέθηκε στην ανάγκη και όχι κανένα "ρεμάλι" της κοινωνίας.
Τώρα τα λαντζέρης και τσάμικο είναι τρόπος του λέγειν. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ πως είσαι έλληνας με ελληνικές "αξίες" θα έχεις βοήθεια από την ομογένεια και άρα περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάτι καλό παρά αν πας μόνος σου χωρίς καμία βοήθεια (γιατί οι Αυστραλοί ειναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, σαν γνησιοι απόγονοι των Άγγλων)
Δες το σαν heads up

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ποια ΑΟΖ ρε νουμερο? τα δικαιωματα εξορυξης ο αρχηγος σου τα εχει παραδωσει στους ξενους! ΤΖΑΜΠΑ! η ΑΟΖ σε μαρανε? ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν εχει οριστει ακομη και υπαρχει και μια μικρη περιπτωση να τα εκμεταλλευτουμε μονοι μας αφου σας περασουμε απο το γουδι

Τσακώνεστε και τα φασιστάκια μεταξύ σας τώρα;

Μήπως ΓΑΜΙΕΣΤΕ μεταξύ σας κιόλας;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Μιλάς για τον ίδιο άνθρωπο που έχει κατηγορηθεί και έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ για απάτη, αλλά έχει σωθεί λόγο του βουλευτικού του αξιώματός του;;;

εχω ακουσει τον βελοπουλο να λεει οτι δεν ειναι ετσι..δεν εχω καποια πληροφορια στο θεμα..αλλα εαν εσυ εχεις κατι περισσοτερο να μου πεις..

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ σου είπα τι μου είπε συμμαθητής μου που πήγε στην Αυστραλία. Και μου είπε ακριβώς ότι του είπε ένας θείος του που ζει εκεί. Ότι δηλαδή σημασία ΔΕΝ ΕΧΕΙ το τι είσαι και πιστεύεις αλλά το ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ. Και πρέπει να δείχνεις πατριώτης και χριστιανός. Γιατί η ομογένεια εκεί θέλει να ΔΕΙ πως αυτός που θα βοηθήσει είναι "πατριωτάκι" με αρχές που απλά βρέθηκε στην ανάγκη και όχι κανένα "ρεμάλι" της κοινωνίας.
Τώρα τα λαντζέρης και τσάμικο είναι τρόπος του λέγειν. Αυτό που ήθελα να πω είναι πως ΑΝ ΔΕΙΞΕΙΣ πως είσαι έλληνας με ελληνικές "αξίες" θα έχεις βοήθεια από την ομογένεια και άρα περισσότερες πιθανότητες να βρεις κάτι καλό παρά αν πας μόνος σου χωρίς καμία βοήθεια (γιατί οι Αυστραλοί ειναι ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, σαν γνησιοι απόγονοι των Άγγλων)
Δες το σαν heads up

Σιγά εγώ μην κάτσω να δείξω ότι είμαι ΜΑΛΑΚΑΣ.

Στο κάτω-κάτω δεν είμαι και κανένας που ψοφοπεινάει,και όλο και κάτι θα βρω....του κερατά

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

προφανως ...θα πρεπει να πιω το πικρο ποτηρι....να λες νουμερο...που για λογους ηθικη επειδη ξερω οτι μιλαω με πατριωτη δεν λεω εμπριστηκες ατακες για την πλανη που εχει πεσει..

τα δικαιωματα εξορυξης ειναι στην κατοχη σε οποιο ανακυρηξη τηn αοζ του. πως ειναι δυνατον ο καρατζαφερης να εχει παραδωσει κατι που η ελλαδα (οι υπουργοι της νδ δηλαδη) δεν εχουν ανακυρηξει?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν βλέπει μαλλον εκπομπες του βελοπουλου και του καρατζαφερη...για την αοζ.....

με το πσι δεν σωζει...απο μονο του αλλα το ξαναλεω που κανανε επιμηκυνση...σου χαμηλωσαν το επιτοκιο ...σου κοψανε...λεφτα χρωστουμε...εσυ σαν ελλαδα τι εχεις κανει για να διασφαλησεις οτι θα πληρωσει εστω καποιο μερος των χρηματων? ...και η επιμηκυνση ειναι ενα + διοτι θα δανειζεσαι με σταθερο επιτοκιο (οταν η ιταλια με τις βοιμηχανιες δανειζεται με 6%) για 10 χρονια για να αποκτησει πρωτογεννες πλεονασμα...τι εχει κανει η ελλαδα για να αποκτησει πρωτογεννες πλεονασμα...απο το 2004 δεν εφαρμοζει το μνημονιο 1 διοτι ως γνωστο το προγραμμα της ΝΔ το 2004 ειναι στην βαση του τα μετρα του μνημονιου 1....
Πες μας ότι οι ξένοι μας τα χάρησαν κιόλας για την ψυχή της μάνας τους κιόλας; Όλα αυτά έγιναν στο διάσημο μεθοπρόθεσμο. Βέβαια εμείς χαρήσαμε ΟΛΟ τον πλουτο της Ελλάδος που βρίσκεται στο υπεδαφος (και μιλάμε για πλούτο ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 70 με 80 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, αν και υπάρχουν και κάποιοι που μιλάνε για πλούτο αξίας ΑΝΩ των 300ΔΙΣ ευρώ). Όποτε θέλει ο ξένος κάνει εξόρυξη στην ελλάδα, ΚΑΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΕΠΤΟ στη χώρα. Επίσης δώσαμε ΟΛΗ τη κρατική περιουσία της χώρας. Ουσιαστικά ΚΑΘΕ δημόσιο κτηριο έχει περάσει ή θα περάσει στα χέρια ξένων.  Με άλλα λόγια η Ελλάδα έχει χάσει ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Πόσα - θέλεις να βάλω σε αυτό; Οι ξένοι ΔΕ χάρισαν ΤΙΠΟΤΑ. Αντίθετα για να μη χρεοκοπήσουν την Ελλάδα το 10 (δεν είχαν απαγκιστρωθεί από τα ελληνικά ομόλογα, πράγμα που θα γίνει πλήρως στο τέλος του 12) είπαν να μας βοηθήσουν και καλά ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προφανως ...θα πρεπει να πιω το πικρο ποτηρι....να λες νουμερο...που για λογους ηθικη επειδη ξερω οτι μιλαω με πατριωτη δεν λεω εμπριστηκες ατακες για την πλανη που εχει πεσει..

Βασικά ρίξε 1 ματιά στο μπλογκ του,και θα καταλάβεις ότι είναι μεγαλύτερο νούμερο από σένα

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

τα δικαιωματα εξορυξης ειναι στην κατοχη σε οποιο ανακυρηξη τηn αοζ του. πως ειναι δυνατον ο καρατζαφερης να εχει παραδωσει κατι που η ελλαδα (οι υπουργοι της νδ δηλαδη) δεν εχουν ανακυρηξει?
προφανως δε σας εχουν δειξει τι εχουν υπογραψει για το ταμειο στηριξης....οι δικοι σας δεν σας το εδειξαν για να μην ξεφτιλιστουν προφανως...

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μόνο Πετράκη,πρόσεξε μόνο μη σοκαριστείς που θα δεις γυμνές γκόμενες στο μπλογκ του.

Γιατί σε κόβω για άτομο που μόλις δει γκόμενα,κοκκινίζει σαν πατζάρι

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Πες μας ότι οι ξένοι μας τα χάρησαν κιόλας για την ψυχή της μάνας τους κιόλας; Όλα αυτά έγιναν στο διάσημο μεθοπρόθεσμο. Βέβαια εμείς χαρήσαμε ΟΛΟ τον πλουτο της Ελλάδος που βρίσκεται στο υπεδαφος (και μιλάμε για πλούτο ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 70 με 80 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, αν και υπάρχουν και κάποιοι που μιλάνε για πλούτο αξίας ΑΝΩ των 300ΔΙΣ ευρώ). Όποτε θέλει ο ξένος κάνει εξόρυξη στην ελλάδα, ΚΑΙ ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΕΠΤΟ στη χώρα. Επίσης δώσαμε ΟΛΗ τη κρατική περιουσία της χώρας. Ουσιαστικά ΚΑΘΕ δημόσιο κτηριο έχει περάσει ή θα περάσει στα χέρια ξένων.  Με άλλα λόγια η Ελλάδα έχει χάσει ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Πόσα - θέλεις να βάλω σε αυτό; Οι ξένοι ΔΕ χάρισαν ΤΙΠΟΤΑ. Αντίθετα για να μη χρεοκοπήσουν την Ελλάδα το 10 (δεν είχαν απαγκιστρωθεί από τα ελληνικά ομόλογα, πράγμα που θα γίνει πλήρως στο τέλος του 12) είπαν να μας βοηθήσουν και καλά ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΙΣ ΜΟΝΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΜΨΗ.

η επιτροπη αποκρατικοποιησεων μεχρι τωρα δεν εχει πουλησει καμμια ιδιοκτησια του ελληνικου δημοσιου...οποτε οτι λες οτι παραδωσαμε ειναι ακαιρα...εγω αρκουμε και σε δημοσιευμα να μου βρεις...

ερωτηση: ειναι λογικο η ελλαδα που χρωσταει να μην πουλησει εστω οσα διαμερισματα εχει στην κατοχη της για να πληρωσει καποιο χρεος...?

ερωτηση: εαν γινει κουρεμα στα ομολογια της ελλαδας που ανηκουν στην ΕΚΤ, θα εισαι ευχαρηστημενος?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εχω ακουσει τον βελοπουλο να λεει οτι δεν ειναι ετσι..δεν εχω καποια πληροφορια στο θεμα..αλλα εαν εσυ εχεις κατι περισσοτερο να μου πεις..
Βασικά βαρι΄μαι να ψάχνω. Είναι και 4 το πρωί εδώ που είμαι (προφανώς δεν είμαι Ελλάδα, αλλά σε χώρα της άπω ανατολής στην οποία βρίσκομαι εδώ και κάμποσα χρόνια χωρίς να χρειαστώ να δείξω το πόσο πιστός είμαι στο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, μιας και δεν υπάρχει ελληνική ομογένεια εδώ  :grin: :grin:) και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο. Επιφυλασομαι για το μέλλον όμως

Επισκέπτης
Βασικά βαρι΄μαι να ψάχνω. Είναι και 4 το πρωί εδώ που είμαι (προφανώς δεν είμαι Ελλάδα, αλλά σε χώρα της άπω ανατολής στην οποία βρίσκομαι εδώ και κάμποσα χρόνια χωρίς να χρειαστώ να δείξω το πόσο πιστός είμαι στο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια, μιας και δεν υπάρχει ελληνική ομογένεια εδώ  :grin: :grin:) και πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο. Επιφυλασομαι για το μέλλον όμως

τύπε έχει ντέλα εκεί; με πόσα $ γαμάς στο απλό;

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
προφανως δε σας εχουν δειξει τι εχουν υπογραψει για το ταμειο στηριξης....οι δικοι σας δεν σας το εδειξαν για να μην ξεφτιλιστουν προφανως...

οποιος εχει μια λυση που να μας δανειζει 89 δις με λιγοτερο απο 3,5% επιτοκιο για 10 χρονια περιοδο χαριτος, εγω την υοθετω...αρκει να μην ακουω τις αριστεριστικες μαλακιες περι επιστροφη στην δραχμη, δημευση των περιουσιων των πλουσιων, εμπρος για νεο εαμ....

επειδη τετοια λυση δεν υπαρχει ρωταω εαν σε λιγο διατημα μας πει η ευρωπη για κουρεμα των ομολογων που εχει το ΕΚΤ...θα συνεχισεις να μιλας με αντιμνημονιακη ρητορικη?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
η επιτροπη αποκρατικοποιησεων μεχρι τωρα δεν εχει πουλησει καμμια ιδιοκτησια του ελληνικου δημοσιου...οποτε οτι λες οτι παραδωσαμε ειναι ακαιρα...εγω αρκουμε και σε δημοσιευμα να μου βρεις...

ερωτηση: ειναι λογικο η ελλαδα που χρωσταει να μην πουλησει εστω οσα διαμερισματα εχει στην κατοχη της για να πληρωσει καποιο χρεος...?

ερωτηση: εαν γινει κουρεμα στα ομολογια της ελλαδας που ανηκουν στην ΕΚΤ, θα εισαι ευχαρηστημενος?
Φαντάζομαι πως ξέρεις τη διαφορά μεταξύ του "έχω υπό τη δικαιοδοσία μου να κάνω ότι νομίζω κάποια περιουσία" και του "επιλέγω να μη πουλήσω τη περιουσία που έχω υπό τη δικαιοδοσία μου"

Πιο λογικό μου φαίνεται οι κρατικές υπηρεσίες να πάνε σε κρατικά κτήρια και να μη νοικιάζουν κτήρια για να στεγαστούν. Περιορισμός της κρατικής δαπάνης. Δεν είμαι επίσης της λογικής ξεπουλάμε σε ότι τιμές βρούμε. Όταν ο άλλος σε δει ότι ξεπουλάς πανικόβλητος σου ρίχνει τις τιμές στο 0 και ουσιαστικά ΧΑΝΕΙΣ (πχ τα 3 αεροπλάνα της πρώην κρατική Ολυμπιακής που ξεπουλήθηκαν έναντι 30εκ το 1 απ τη στιγμή που η αγορά μεταχειρισμένου ΣΗΜΕΡΑ υπολογίζεται περίπου στο 3πλάσιο)

Καληνυχτίζω

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

καλη εκσπερματωση...το καληνυχτα ειναι ακαιρο..  :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366

κοιτα, σε μενα οχι πιπες οκ?

οχι δεν ειναι λογικο! γιατι το μεγαλυτερο κομματι του χρεους ειναι παρανομο αφ ενος και αφ ετερου τα λεφτα εχουν παει στις τραπεζες! Να πουλησουν τα ακινητα των τραπεζων και τους μετοχους τους αμα θελουν! τη δημοσια περιουσια δεν εχει κανεις δικαιωμα να πωλησει/χαρισει γιατι πολυ απλα ειναι ΔΗΜΟΣΙΑ, δεν ειναι ουτε του παπαδημου ουτε του καρατζαφερη ουτε της παρανομης δικτακτοριας στην οποια συμμετεχει ο αρχηγος σου! σαλτα και γαμι τωρα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom