Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Μήπως, λέω μήπως, μπερδεύεις το κίνημα δεν πληρώνω, που γεννήθηκε κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (αποκαλύψεις για καταχρηστικές συμβάσεις διοδίων κτλ) με τους καθ' έξιν μπαταχτσήδες τύπου Ακάλυπτου; Δεν είναι το ίδιο ξέρεις.

Και κοινωνική ευαισθησία είναι να σε νοιάζει πρωτίστως η ομαλότητα στην κοινωνία, να δίνεις σε ανθρώπους που έπεσαν έξω, ακόμα και από δικό τους φταίξιμο, την ευκαιρία να μηδενίσουν το κοντέρ και να ξεκινήσουν από την αρχή. (κάτι σαν αυτό που κάνουν στο Ντουμπάι δηλ., το οποίο παρεμπιπτόντως ΔΕΝ βασίζεται στο πετρέλαιο, ή σαν την κήρυξη πτώχευσης για ιδιώτες που υπάρχει σε άλλες χώρες). Εσύ προφανώς πρεσβεύεις ο πιστωτής να μπορεί να σου παίρνει το σπίτι, την οικοσκευή(sic) και να πουλάει και τα παιδιά σου σε σκλαβοπάζαρα.

εγώ αυτό που πρεσβεύω είναι το εξής απλό .. .με τους φόρους μου δεν έχω υποχρέωση να πληρώνω τις λανθασμένες επιλογές αλλων ειδικά όταν αυτοί υποστηρίζουν ότι είναι σωστές και επιθυμούν να συνεχίσουν να τις κάνουν...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν είναι και η κορυφαία μου επιλογή.
Και για πες μου κάτι. Ως τί θα την πηδήσω; Ως γυναίκα ή γκόμενα με τίποτα, διότι δεν αντέχεται. Με αντίτιμον επίσης με τίποτα, επειδή υπάρχουν πολύ καλύτερες.
Οπότε άντε πες για ένα στα πεταχτά, μια φορά και άνευ λοιπών δεσμέυσεων εκατέρωθεν, καλή θα ήταν...

a quickie for the road doc  ;)

OP
OP
B

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Κόψε κάτι ρε παίχτη! Σιγά να μην τους παίρνει και τα όργανα για μεταμόσχευση...

Τι τα λες σε μένα;
Στον ομοιδεάτη σου πέστα.

το σπίτι θα του πάρω και την οικοσκευή όλη τον γαμιόλη...

και θα τον πετάξω στον δρόμο.. και αν δεν μπορώ να το πουλήσω θα το έχω κλειστό για να το βλέπει ο καθήκης...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
λάθος... η λογική του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ λέει ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...

η λογική η δικιά μου λέει ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ...

το λέει και η τρόικα
The household insolvency framework will be overhauled to safeguard the payment culture
while providing relief to over-indebted households (MEFP ¶25 and Box 2). The existing
framework for dealing with household debt—centered around a case-by-case approach applied
by the banks, an ineffective insolvency law, and two blanket moratoria on auctions of
repossessed assets (de facto preventing property foreclosures)—is deficient. It does not help
distressed borrowers in need of temporary forbearance, while imposing very high costs on
banks. To address these shortcomings, the authorities will: (i) adopt legislation by end-June to
establish a new incentive-compatible “facilitation program” for low-income households who
have suffered income losses and are temporarily unable to service their debts; (ii) clarify and
tighten by end-June the eligibility criteria for accessing the existing insolvency scheme under law
3869/2010; and (iii) adopt by end-June legislation to facilitate government initiatives to deal with
NPLs (including standardization of processing and restructuring solutions, and enhanced nonjudicial
resolutions). The current blanket moratoria will be discontinued once the new framework
is fully operational (no later than end-August 2013).

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τι τα λες σε μένα;

αν θεωρείς εσύ λανθασμένη επιλογή και άνθρωπο ο οποίος πρέπει να υποστηριχθεί κάποιον ο οποίος συνειδητά αρνήθηκε να πληρώσει πρόστιμο που του επιβλήθηκε το 1993 για παράβαση νόμου η οποία έχει σχέση με εξόχως αντικοινωνική συμπεριφορά με γεια σου και χαρά σου...

διότι εγώ δεν τον θεωρώ άνθρωπο...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το λέει και η τρόικα
The household insolvency framework will be overhauled to safeguard the payment culture
while providing relief to over-indebted households (MEFP ¶25 and Box 2). The existing
framework for dealing with household debt—centered around a case-by-case approach applied
by the banks, an ineffective insolvency law, and two blanket moratoria on auctions of
repossessed assets (de facto preventing property foreclosures)—is deficient. It does not help
distressed borrowers in need of temporary forbearance, while imposing very high costs on
banks. To address these shortcomings, the authorities will: (i) adopt legislation by end-June to
establish a new incentive-compatible “facilitation program” for low-income households who
have suffered income losses and are temporarily unable to service their debts; (ii) clarify and
tighten by end-June the eligibility criteria for accessing the existing insolvency scheme under law
3869/2010; and (iii) adopt by end-June legislation to facilitate government initiatives to deal with
NPLs (including standardization of processing and restructuring solutions, and enhanced nonjudicial
resolutions). The current blanket moratoria will be discontinued once the new framework
is fully operational (no later than end-August 2013).

δεν ομιλώ περί δανείων στεγαστικών ή μη... στο κάτω κάτω της γραφής στα πελέ μου διότι δεν έχω και σχέσεις με ελληνικές τράπεζες... και στο φινάλε,θεωρητικα ομιλώντες, δεν μου ζητάνε οι τράπεζες κάτι παραπάνω επειδή δεν εισπράττουν τα δάνεια διότι ως αξιόχρεος μπορώ να διαπραγματευθώ επιτόκια αν απαιτηθεί...

ομιλώ περί των χρεωστών του δημοσίου των οποίων η αντικοινωνική στάση οδηγεί σε αύξηση φόρων στους υπόλοιπους ...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Τι τα λες σε μένα;

Κατάλαβα τί είπατε κι εσύ κι αυτός και μάλλον με την άποψη του Τραμ συγκλίνω, άλλο άν την διατυπώνει κάπως "χοντροκομένα" και άκομψα, παρά με την άποψή σου περί "κοινωνικής ευαισθησίας και συνείδησης". (Του κορόιδου!)

Τώρα αυτά τα περί σκλαβοπαζάρων για τα παιδιά δεν τα βρίσκεις λίγο μελοδραματικά;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κατάλαβα τί είπατε κι εσύ κι αυτός και μάλλον με την άποψη του Τραμ συγκλίνω, άλλο άν την διατυπώνει κάπως "χοντροκομένα" και άκομψα, παρά με την άποψή σου περί "κοινωνικής ευαισθησίας και συνείδησης". (Του κορόιδου!)

Τώρα αυτά τα περί σκλαβοπαζάρων για τα παιδιά δεν τα βρίσκεις λίγο μελοδραματικά;

δεν φημίζομαι για την ποιητικότητα του λόγου μου... σαν μαθηματικός έχω μάθει την συμβολογραφήν...

μου θυμίζουν ένα πόνημα του closer περί κάποιου σύριου αρτεργάτη...

OP
OP
B

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
αν θεωρείς εσύ λανθασμένη επιλογή και άνθρωπο ο οποίος πρέπει να υποστηριχθεί κάποιον ο οποίος συνειδητά αρνήθηκε να πληρώσει πρόστιμο που του επιβλήθηκε το 1993 για παράβαση νόμου η οποία έχει σχέση με εξόχως αντικοινωνική συμπεριφορά με γεια σου και χαρά σου...

διότι εγώ δεν τον θεωρώ άνθρωπο...

Στο ξαναείπα. Όταν έχεις κοινωνικό κράτος αναπόφευκτα κάποιοι λίγοι θα το εκμεταλλευτούν. Και στην Αμερική και στην Γαλλία υπάρχουν παράσιτα που ζουν από την πρόνοια. Κανένας σοβαρός άνθρωπος όμως δεν υποστήριξε να καταργηθούν τα επιδόματα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στο ξαναείπα. Όταν έχεις κοινωνικό κράτος αναπόφευκτα κάποιοι λίγοι θα το εκμεταλλευτούν. Και στην Αμερική και στην Γαλλία υπάρχουν παράσιτα που ζουν από την πρόνοια. Κανένας σοβαρός άνθρωπος όμως δεν υποστήριξε να καταργηθούν τα επιδόματα.

είπα εγώ να καταργηθούν???

από το να καταργηθούν μέχρι το να εξετάζεται ενδελεχώς το ποιοί ακριβώς θα το πάρουν υπάρχει μεγάλη απόκλισις...

εντιτ... ένα από αυτά που θα πρέπει να εξετάζεται ενδελεχώς θα πρέπει να είναι ο χρόνος δημιουγίας της υποχρέωσης και η οικονομική κατάστασις του κατά τον χρόνον αυτό  ;)

OP
OP
B

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
είπα εγώ να καταργηθούν???

από το να καταργηθούν μέχρι το να εξετάζεται ενδελεχώς το ποιοί ακριβώς θα το πάρουν υπάρχει μεγάλη απόκλισις...

εντιτ... ένα από αυτά που θα πρέπει να εξετάζεται ενδελεχώς θα πρέπει να είναι ο χρόνος δημιουγίας της υποχρέωσης και η οικονομική κατάστασις του κατά τον χρόνον αυτό  ;)

Σε αυτό μαζί σου. Φίλος μου εισοδηματίας που οι γονείς του έχουν 7 πολυκατοικίες του έδωσαν επίδομα θέρμανσης επί Καραμανλή σαν εγεγγραμένου άνεργου μετά τη λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου.
Επίσης σε περιπτώσεις απάτης (αετομάτηδες τυφλοί, ολόκληρα χωριά φυματικών κτλ.) να τους κόβεις τον κώλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε αυτό μαζί σου. Φίλος μου εισοδηματίας που οι γονείς του έχουν 7 πολυκατοικίες του έδωσαν επίδομα θέρμανσης επί Καραμανλή σαν εγεγγραμένου άνεργου μετά τη λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου.
Επίσης σε περιπτώσεις απάτης (αετομάτηδες τυφλοί, ολόκληρα χωριά φυματικών κτλ.) να τους κόβεις τον κώλο.

καλα κανανε. τα εισοδηματα ειναι των γονιων του οχι δικα του. η συνδεση με τα γεροντια πρεπει να παψει σε αυτη τη χωρα, οχι να παρακινειται απο αναγκη.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα κανανε. τα εισοδηματα ειναι των γονιων του οχι δικα του. η συνδεση με τα γεροντια πρεπει να παψει σε αυτη τη χωρα, οχι να παρακινειται απο αναγκη.

Ε ναι. Και το παν ειναι να σηκωθεις και να φυγεις απο το σπιτι σου να πας να ζησεις μονος σου αλλα το θεμα ειναι οτι εκει που πηγαν οι μισθοι ενας νεος δεν μπορει να το κανει αυτο. Αν και αυτο θα ηταν το καλυτερο. Ετσι φτιαχνεις καλυτερα και γινεσαι πιο υπευθυνος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε ναι. Και το παν ειναι να σηκωθεις και να φυγεις απο το σπιτι σου να πας να ζησεις μονος σου αλλα το θεμα ειναι οτι εκει που πηγαν οι μισθοι ενας νεος δεν μπορει να το κανει αυτο. Αν και αυτο θα ηταν το καλυτερο. Ετσι φτιαχνεις καλυτερα και γινεσαι πιο υπευθυνος.

τοπο στα νιατα παιχτουρι. αλλα που στην ελλαδα αυτα, που εχει παραδοσιακα γεροντοκρατια. πρεπει να ειναι μπαρμπαδι ο μπεστμαν

OP
OP
B

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
τοπο στα νιατα παιχτουρι. αλλα που στην ελλαδα αυτα, που εχει παραδοσιακα γεροντοκρατια. πρεπει να ειναι μπαρμπαδι ο μπεστμαν

<30χρ.
Τόπο και διευκολύνσεις στα νέα ζευγάρια θα λεγα εγώ, μπας και συνεχιστεί αυτό το έθνος. Είναι βοήθεια στη νεολαία να δίνεις επίδομα σ' αυτόν που μένει ακόμα με τους πάμπλουτους γονείς; Ή να διευκολύνεις την φοροαπαλλαγή με μεταβιβάσεις περιουσιακών στοιχείων από τον πατέρα στο γιο;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ξεκίνησε διεθνή καριέρα ο Καμμένος
10/30/2013
kammenos_Gallia%5D.jpg

Πριν από λίγο, ο Πάνος Καμμένος έγραψε στο Twitter «ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΟΙ». Το πρώτο που σκέφθηκα είναι ότι το έχασε εντελώς.

Κι όμως. Ο Πάνος ο Καμμένος δεν μας τρολάρει ή μάλλον δεν μας τρολάρει περισσότερο από όσο πριν. Μίλησε σε συνέδριο κόμματος στη Γαλλία το οποίο στις εκλογές του 2012 έλαβε το εντυπωσιακό 1,77% των ψήφων.

einai-polloi-einai-anexartitoi-einai-galloi.jpg

Δεν είστε φοβερά περήφανοι για τις εξαγωγές αυτής της χώρας;

αντε  στα δικα σας  και περαστικα ψεκασμενοι

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
<30χρ.
Τόπο και διευκολύνσεις στα νέα ζευγάρια θα λεγα εγώ, μπας και συνεχιστεί αυτό το έθνος. Είναι βοήθεια στη νεολαία να δίνεις επίδομα σ' αυτόν που μένει ακόμα με τους πάμπλουτους γονείς; Ή να διευκολύνεις την φοροαπαλλαγή με μεταβιβάσεις περιουσιακών στοιχείων από τον πατέρα στο γιο;

ναι ειναι βοηθημα. γιατι τον βοηθας να φυγει. εγω δεν ξερω κανεναν που να θελει να μενει με τους γονεις του, οσοι το κανουν ειναι απο αναγκη. και κανενα γεροντι δεν μεταβιβαζει στο γιο γιατι ειναι συγκεντρωτικοι και τσιφουτηδες.
αυτα ειναι τα δεδομενα στην ελλαδα σε συντριπτικο βαθμο. οχι οι εξαιρεσεις.

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16

σωστος.
καποια στιγμη πριν απο πολλα χρονια σαν φοιτητης δεν ειχα δικαιωμα σιτισης επειδη ο γερος μου που ουτε να με φτυσει δεν καταδεχοταν ειχε μεγαλο εισοδημα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
σωστος.
καποια στιγμη πριν απο πολλα χρονια σαν φοιτητης δεν ειχα δικαιωμα σιτισης επειδη ο γερος μου που ουτε να με φτυσει δεν καταδεχοταν ειχε μεγαλο εισοδημα.

σε έβαζε όμως στην δήλωση σαν προστατευόμενο μέλος η κουφάλα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom