Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Νέα Δημοκρατία | Ποσοστό: 26.63 % | Έδρες: 11
270,673

01. Σπηλιωτοπουλος Αριστοβουλος (Αρης) του Ελευθεριου 61,276
02. Χατζηδακης Κωνσταντινος (Κωστης) του Ιωαννη 60,700
03. Μεϊμαρακης Ευαγγελος -Βασιλειος του Ιωαννου 59,017
04. Μητσοτακης Κυριακος του Κωνσταντινου 41,591
05. Γιακουματος Γερασιμος του Χαραλαμπους 40,693
06. Καμμενος Παναγιωτης (Πανος) του Ηλια 39,320

εσεις τον ψηφιζατε

Καλά τον ψηφίζανε.

Εμ ο άλλος που πήγε και τον έκανε Υφυπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου (αυτό το έρημο το Αιγαίου) και όργωσε το Αιγαίο βορρά, νότο, αριστερά και δεξιά με το ελικόπτερο του Λιμενικού;

Έχει φάει ψεκασμό ο Πανάρας πάνω στο ελικοτπερό......

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Κατασχεση μισθού για 850 ευρω απο κληση του 1993?
Και ζητας τη γνωμη μου?
Αναγούλα μου ερχεται, για να ειμαι ειλικρινης. Σορυ.
όχι,
καλύτερα να το άφηνε ο υπάλληλος να παραγραφεί και να υπέχει ευθύνη και πειθαρχική και δημοσιολογιστική υπολόγου

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
όχι,
καλύτερα να το άφηνε ο υπάλληλος να παραγραφεί και να υπέχει ευθύνη και πειθαρχική και δημοσιολογιστική υπολόγου

Δε μας κάνεις μία περίληψη των ΠΟΛ 1111 και 1140;

Διότι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, αν έκανες ρύθμιση στο παρελθόν, πλήρωνες για λίγο και μετά τις μπουμπούνισες τις δόσεις μπορείς να υπαχθείς ξανά;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786

Διότι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, αν έκανες ρύθμιση στο παρελθόν, πλήρωνες για λίγο και μετά τις μπουμπούνισες τις δόσεις μπορείς να υπαχθείς ξανά;
έχω χρόνια να ασχοληθώ με διευκολύνσεις,
όταν τις διάβασα, κατάλαβα ότι μπορείς, κάτι έλεγε όμως ότι να η δ. ήταν σε ισχύ, μπορούσες να κάνεις μέχρι τον αριθμό των εναπομεινασών δόσεων, :'(
ρώτα στο δικαστικό της περιοχής σου ή τον λογιστή σου ή διάβασε,
πάντως αυτή η ρύθμιση είναι για αυτούς που χρωστούν πολλά και έχουν λεφτά,
μέχρι το καλοκαίρι υπήρχε ένα φασούλι, που έβγαζε πολλές χαμηλές δόσεις των 130 € :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.503
Πόντοι
12.756

Θες τι λεει η ΠΟΛ ή τι γινοταν στην πραγματικοτητα ?? γιατι εχουν διαφορα αυτα τα 2

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Καλά τον ψηφίζανε.

Εμ ο άλλος που πήγε και τον έκανε Υφυπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου (αυτό το έρημο το Αιγαίου) και όργωσε το Αιγαίο βορρά, νότο, αριστερά και δεξιά με το ελικόπτερο του Λιμενικού;

Έχει φάει ψεκασμό ο Πανάρας πάνω στο ελικοτπερό......

Ο.Κ. Ντροπή ήταν και το ότι ήταν βουλευτής και το ότι ήταν υπουργός. Αλλά και αρχηγός κόμματος ο Πάνος;
Δηλαδή υπάρχουν έλληνες ψηφοφόροι που θέλουν τον Πάνο για πρωθυπουργό;

θα μου πεις σε τόσο εύκολη "κατηγορία" που παίζει και με τέτοιο "ανταγωνισμό" που έχει, όταν ο Αντώνης παρουσιάζεται ως ο σοβαρός και ο Αλέξης ως η "εναλακτική λήση, γιατί να μην έχει κι αυτός τους φανς του;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
έχω χρόνια να ασχοληθώ με διευκολύνσεις,
όταν τις διάβασα, κατάλαβα ότι μπορείς, κάτι έλεγε όμως ότι να η δ. ήταν σε ισχύ, μπορούσες να κάνεις μέχρι τον αριθμό των εναπομεινασών δόσεων, :'(
ρώτα στο δικαστικό της περιοχής σου ή τον λογιστή σου ή διάβασε,
πάντως αυτή η ρύθμιση είναι για αυτούς που χρωστούν πολλά και έχουν λεφτά,
μέχρι το καλοκαίρι υπήρχε ένα φασούλι, που έβγαζε πολλές χαμηλές δόσεις των 130 € :)

Μπα, δεν είναι για μένα.
Άλλωστε δεν χρωστάω στο κράτος, το κράτος μου χρωστάει (νταξ είναι δύο δόσεις ΦΑΠ, αλλά όχι σπουδαία πράγματα) .
Από περιέργεια και μόνο ρώτησα.

Θες τι λεει η ΠΟΛ ή τι γινοταν στην πραγματικοτητα ?? γιατι εχουν διαφορα αυτα τα 2

Βασικά αρχίζουμε από το τι λέει η διοίκηση...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Μπα, δεν είναι για μένα.
Άλλωστε δεν χρωστάω στο κράτος, το κράτος μου χρωστάει (νταξ είναι δύο δόσεις ΦΑΠ, αλλά όχι σπουδαία πράγματα) .
φυσικά,
είτε μαύρα εισοδήματα με αποτέλεσμα για τα φανερά να παίρνεις πίσω την παρακράτηση,
είτε παίρνεις κάνα χιλιάρικο, αλλά κόβεις απυ/σε δηλώνει μισθό για παραπάνω για να έχει δαπάνες ο εργοδότης/επιστροφή εσύ/μεγαλύτερη σύνταξη εσύ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
φυσικά,
είτε μαύρα εισοδήματα με αποτέλεσμα για τα φανερά να παίρνεις πίσω την παρακράτηση,
είτε παίρνεις κάνα χιλιάρικο, αλλά κόβεις απυ/σε δηλώνει μισθό για παραπάνω για να έχει δαπάνες ο εργοδότης/επιστροφή εσύ/μεγαλύτερη σύνταξη εσύ

Πως αμέ, το βρήκες.

Ιδιαίτερα το δεύτερο. Τι σχέση έχει η σύνταξη με το ποσό που εμφανίζεται στις ΑΠΥ;

Και ρε άσχετε, γαμώ το κράτος μέσα μου γαμώ το, δεν κόβεται ΑΠΥ προς τους εργοδότες (αυτούς που μπορεί να εμφανίζουν δαπάνες μισθοδοσίας δηλαδή) αλλά ΤΠΥ.

Εγώ θα σου τα μαθαίνω;

(Για να μην ρωτήσω και πως θα με πληρώνει ο εργοδότης στην β' περίπτωση. Μετρητά θα λέει ότι μου δίνει;
Και καλά αυτό, με τον φόρο εισοδήματος τι γίνεται; Θα μου τον πληρώνει και αυτόν; )

OP
OP
B

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
το σπίτι θα του πάρω και την οικοσκευή όλη τον γαμιόλη...

και θα τον πετάξω στον δρόμο.. και αν δεν μπορώ να το πουλήσω θα το έχω κλειστό για να το βλέπει ο καθήκης...

Οι "αραπάδες" στο Κουβέιτ και το Ντουμπάι με νοοτροπία μεσαίωνα ξελασπώνουν τους χρεωμένους υπηκόους τους και εδώ κάποιοι θέλουν η δημοκρατική Ελλάδα να δημιουργεί από μόνη της νέους απόβλητους. Κοινωνική συνείδηση 0...

[URL unfurl="true"]http://m.arabianbusiness.com/uae-citizens-blindly-signing-up-for-loans-dep-pm-489370.html[/url]

www.thenational.ae/business/economy/kuwait-votes-to-bail-out-citizens-bank-debts]http://www.thenational.ae/business/economy/kuwait-votes-to-bail-out-citizens-bank-debts[/url]

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
απο μικρο κι απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια λεει σοφη παροιμια. Τους εκανε και τρεχουνε στο ΠΑΣΟΚ με τις λαμογιες που θυμισε και το συσχετισμο με εγκληματικη ομαδα  :uglystupid:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Οι "αραπάδες" στο Κουβέιτ και το Ντουμπάι με νοοτροπία μεσαίωνα ξελασπώνουν τους χρεωμένους υπηκόους τους και εδώ κάποιοι θέλουν η δημοκρατική Ελλάδα να δημιουργεί από μόνη της νέους απόβλητους. Κοινωνική συνείδηση 0...

[URL unfurl="true"]http://m.arabianbusiness.com/uae-citizens-blindly-signing-up-for-loans-dep-pm-489370.html[/url]

www.thenational.ae/business/economy/kuwait-votes-to-bail-out-citizens-bank-debts]http://www.thenational.ae/business/economy/kuwait-votes-to-bail-out-citizens-bank-debts[/url]

βεβαίως... αλλά στο Κουβέιτ και στο Ντουμπάι δεν υπάρχουν φορολογούμενοι οι οποίοι πληρώνουν τα χρέη των άλλων με τους φόρους τους αλλά κάτι υπόγεια καζάνια με πετρέλαιο που το ρουφάνε σαν νερό οι δυτικοί πληρώνοντας τα κέρατα τους...

εδώ τι ακριβώς έχεις σαν κρατική περιουσία που αποδίδει τόσα ώστε να μπορέσει το κράτος χωρίς να βάλει χέρι στους φόρους να πληρώσει τα χρέη ???

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
βεβαίως... αλλά στο Κουβέιτ και στο Ντουμπάι δεν υπάρχουν φορολογούμενοι οι οποίοι πληρώνουν τα χρέη των άλλων με τους φόρους τους αλλά κάτι υπόγεια καζάνια με πετρέλαιο που το ρουφάνε σαν νερό οι δυτικοί πληρώνοντας τα κέρατα τους...

εδώ τι ακριβώς έχεις σαν κρατική περιουσία που αποδίδει τόσα ώστε να μπορέσει το κράτος χωρίς να βάλει χέρι στους φόρους να πληρώσει τα χρέη ???

Ρε Τραμ, "κοινωνική συνείδηση" στο Ελλάντα νοείται πως αυτός ο οποίος προ πενταετίας έβγαζε λιγώτερα λεφτά από εμένα και δήλωνε ακόμα λιγώτερα, αλλά είχε μεγαλύτερο σπίτι (και εξοχικό που εγώ δεν έχω), πιο ακριβό αυτοκίνητο (και πιθανώς και γιωτ που επίσης εγώ δεν έχω), αγόραζε ακριβώτερα ρούχα και γκάτζετς και πηδούσε ακριβώτερες πουτάνες και όλα αυτά τα έκανε με δανεικά από τα λεφτά που είχα βάλει εγώ (και κάποια άλλα κορόιδα) στην τράπεζα (για να μην σκεφτώ το ομόλογο του Ε.Δ. και τα πάρω πάλι στο κρανίο), τώρα θέλει να "συμμετέχω" κι από πάνω στην αποπληρωμή του χρέους του!
Και ξεχνάει βεβαίως πως τότε μου την έλεγε και με αποκαλούσε τσιγκούνη και μίζερο. (Ακόμα κι εδώ μέσα το είχα ακούσει αυτό όταν τολμούσα να σχολιάσω υπερβολικές τιμές από διάφορες πουτάνες!)

Ε, λοιπόν ΟΧΙ! Δεν γουστάρω να συμμετάσχω στην εξυπηρέτηση του δικού του χρέους που τόσο άφρονα δημιούργησε.

Και κάτι ακόμα. Αυτήν την εξαίρεση την πρώτης κατοικίας από πληστηριασμούς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το κόστος της δεν την καταλαβαίνω!
Δεν λέει κανείς να μείνουν στο δρόμο οικογένειες, αλλά δεν πάει να πει πως αν κάποιος έφιαξε με δάνειο ένα σπίτι στο Καβούρι ή τον Διόνυσο 350 τ.μ. με πισίνα και αυτό τώρα το χρωστάει, μπορεί να μην το πληρώσει ποτέ και να το χρωστάει εσαεί και χωρίς συνέπειες.
Πωλούνται στα Πατήσια σπίτια με 300 ευρώ το τ.μ. Οπότε με 30.000 του βρίσκει η τράπεζα ένα ωραίο τεσσάρι στο οποίο διαμένει με την οικογένειά του και το κόστος του παρακτατείται από τα όσα θα περισσέψουν από την εκποίηση του ακριβού σπιτιού, αφού αποπληρώσει το χρέος του. Να ζεσταίνεται και με μικρότερο κόστος και να πληρώνει και λιγώτερο φόρο για το ακίνητό του...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε Τραμ, "κοινωνική συνείδηση" στο Ελλάντα νοείται πως αυτός ο οποίος προ πενταετίας έβγαζε λιγώτερα λεφτά από εμένα και δήλωνε ακόμα λιγώτερα, αλλά είχε μεγαλύτερο σπίτι (και εξοχικό που εγώ δεν έχω), πιο ακριβό αυτοκίνητο (και πιθανώς και γιωτ που επίσης εγώ δεν έχω), αγόραζε ακριβώτερα ρούχα και γκάτζετς και πηδούσε ακριβώτερες πουτάνες και όλα αυτά τα έκανε με δανεικά από τα λεφτά που είχα βάλει εγώ (και κάποια άλλα κορόιδα) στην τράπεζα (για να μην σκεφτώ το ομόλογο του Ε.Δ. και τα πάρω πάλι στο κρανίο), τώρα θέλει να "συμμετέχω" κι από πάνω στην αποπληρωμή του χρέους του!
Και ξεχνάει βεβαίως πως τότε μου την έλεγε και με αποκαλούσε τσιγκούνη και μίζερο. (Ακόμα κι εδώ μέσα το είχα ακούσει αυτό όταν τολμούσα να σχολιάσω υπερβολικές τιμές από διάφορες πουτάνες!)

Ε, λοιπόν ΟΧΙ! Δεν γουστάρω να συμμετάσχω στην εξυπηρέτηση του δικού του χρέους που τόσο άφρονα δημιούργησε.

Και κάτι ακόμα. Αυτήν την εξαίρεση την πρώτης κατοικίας από πληστηριασμούς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ από το κόστος της δεν την καταλαβαίνω!
Δεν λέει κανείς να μείνουν στο δρόμο οικογένειες, αλλά δεν πάει να πει πως αν κάποιος έφιαξε με δάνειο ένα σπίτι στο Καβούρι ή τον Διόνυσο 350 τ.μ. με πισίνα και αυτό τώρα το χρωστάει, μπορεί να μην το πληρώσει ποτέ και να το χρωστάει εσαεί και χωρίς συνέπειες.
Πωλούνται στα Πατήσια σπίτια με 300 ευρώ το τ.μ. Οπότε με 30.000 του βρίσκει η τράπεζα ένα ωραίο τεσσάρι στο οποίο διαμένει με την οικογένειά του και το κόστος του παρακτατείται από τα όσα θα περισσέψουν από την εκποίηση του ακριβού σπιτιού, αφού αποπληρώσει το χρέος του. Να ζεσταίνεται και με μικρότερο κόστος και να πληρώνει και λιγώτερο φόρο για το ακίνητό του...

αυτά να τα πείς στην κλασομπανιέρα την μπαζόλα την έρι και τον αγαπούλη τον άλεξ που θεωρούν δικαίωμα το να χρωστάς και να φεσώνεις...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
αυτά να τα πείς στην κλασομπανιέρα την μπαζόλα την έρι και τον αγαπούλη τον άλεξ που θεωρούν δικαίωμα το να χρωστάς και να φεσώνεις...
είναι νέοι και νομίζουν ότι τα χρήματα βγαίνουν εύκολα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206

Τα λέω σ' εσένα για να τ' ακούν αυτοί βρε! ;)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
είναι νέοι και νομίζουν ότι τα χρήματα βγαίνουν εύκολα

μπα... μάλλον την έρι την έχει ζαβλακώσει η μαλακία και η αγαμία και ο άλεξ σαν καθώς πρέπει αγαπούλης της κάνει συμπαράσταση  :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τα λέω σ' εσένα για να τ' ακούν αυτοί βρε! ;)

την έρι την έχει κουφάνει η μαλακία και τυφλώσει η αγαμία...
ο άλεξ πάλι σαν καθώς πρέπει αγαπούλης της κάνει συμπαράσταση...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom