Νέα

«Ανεξάρτητοι Έλληνες» το κόμμα του Πάνου Καμμένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bestman69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Άει βρε μαλακισμένο που δεν κατάλαβα....απλά είναι ό,τι πιο προσβλητικό....είτε το δεις ποδοσφαιρικά(παναθηναϊκός),είτε το δεις πολιτικά(πασόκ) :birdman:

τι να καταλαβεις ρε φιφικα το μονο που καταλαβαινεις ειναι οταν σε ακουμπαει το πακη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
τι να καταλαβεις ρε φιφικα το μονο που καταλαβαινεις ειναι οταν σε ακουμπαει το πακη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το πάκη μάλλον εσένα ''ακουμπάει'' στις εκδηλώσεις του κόμματος. :2funny:

pakistanoi_news1.jpg

ο βλάκας φαλακρός με τα γυαλιά πίσω αριστερά(όπως βλέπεις την οθόνη) ή ο γέρος στο βάθος δεξιά είσαι;

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Εγω παντως σε σοβαρη συζητηση που ειχα με αξιους συναδελφους επιστημονες τους ειπα οτι θεωρω βεβαιο οτι μας ψεκαζουν για να ειμαστε φρονιμοι...το ειπε ο Καμμενος...Αυτος Ξερει!!! :rockon:

Σημερα γιατι το αλλαξε παλι ?  :think: :think: :think:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ειμαι υπερ των δοσοποιησεων των χρεων και της επιμηκυνσης του χρονου αποπληρωμης.
Εχουμε βαρεθει επι τοσα χρονια να ακουμε για χρεη και δανεια που δεν μπορουν να αποπληρωθουν.
Ε πώς στον πούτσο να αποπληρωθουν αφου ο αλλος δεν εχει λεφτα?
Κάνε του τοσες δοσεις ωστε να μπορει να πληρωσει. Εκατό. Διακοσιες. Τριακοσιες. Οσες χρειαζεται.
Αυτονοητα πραγματα.

πρώτα θα πρέπει να εξετασθούν οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει λεφτά...

αν είναι ένας απλός πολίτης, ο οποίος έπαιρνε έναν μισθο και έβαλε δάνειο για να πάρει ένα σπίτι, δάνειο όμως που η δόση του ήταν ίδια με το ενοίκιο μιας μέσης κατοικίας κατάλληλης σε μέγεθος για την οικογένεια του έχει καλώς...

αν όμως ο απλός αυτός πολίτης πήρε ένα δάνειο το οποίο για να το ξεπληρώσει πλήρωνε δόση ίση με το νοίκι μιας πολυτελούς κατοικίας δυσανάλογης με το συνολικό του εισόδημα και δεν του έμενε φράγκο στην μπάντα όχι δόσεις...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εγω λεω οτι η καταβολη σε δοσεις ειναι καλυτερη απο την καθολου καταβολη.
Και φυσικα ουδείς μπορεί να με πεισει για το αντιθετο, γιατι πολυ απλα η αντιθετη αποψη ειναι λαθος.

την τιμωρία που πρέπει να επιβληθεί σε ορισμένους δεν την λαμβάνεις υπόψιν ???

γιατί να κάνω ρε συ δόσεις σε έναν σκατόπουστα που χρωστάει πχ 7.000 ευρώ από πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ που είχε κάνει το 1994 και το 1995 και φυσικά τα είχε γράψει στα παπάρια του... ???

το σπίτι θα του πάρω, θα τον πετάξω έξω και θα το έχω να κάθεται τον γαμιόλη...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
πρώτα θα πρέπει να εξετασθούν οι λόγοι για τους οποίους δεν έχει λεφτά...

αν είναι ένας απλός πολίτης, ο οποίος έπαιρνε έναν μισθο και έβαλε δάνειο για να πάρει ένα σπίτι, δάνειο όμως που η δόση του ήταν ίδια με το ενοίκιο μιας μέσης κατοικίας κατάλληλης σε μέγεθος για την οικογένεια του έχει καλώς...

αν όμως ο απλός αυτός πολίτης πήρε ένα δάνειο το οποίο για να το ξεπληρώσει πλήρωνε δόση ίση με το νοίκι μιας πολυτελούς κατοικίας δυσανάλογης με το συνολικό του εισόδημα και δεν του έμενε φράγκο στην μπάντα όχι δόσεις...
κι αν ο μισθός του μειώθηκε στην μέση;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κι αν ο μισθός του μειώθηκε στην μέση;

απλό παράδειγμα

Πρό Κρίσης

Α - Μισθός 3000 .. πήρε δάνειο με δόση 400 ευρώ και πήρε ένα τεσσάρι για αυτόν και τα 2 παιδιά του- μέναν 2600 ευρώ τον μήνα, στην μπαντα 300 κάθε μήνα
Β - Μισθός 3000 .. πήρε δάνειο με δόση 1400 ευρώ και πήρε μια μεζονέτα για αυτόν και τα 2 παιδιά του- μέναν 1600 ευρώ τον μήνα δεν φτάναν μήτε για ζήτω και έπαιρνε και καταναλωτικά..

ο Α να πάρει όσες δόσεις χρειαζεται .. ο Β τα αρχίδια μας...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.505
Πόντοι
12.756
απλό παράδειγμα

Πρό Κρίσης

Α - Μισθός 3000 .. πήρε δάνειο με δόση 400 ευρώ και πήρε ένα τεσσάρι για αυτόν και τα 2 παιδιά του- μέναν 2600 ευρώ τον μήνα, στην μπαντα 300 κάθε μήνα
Β - Μισθός 3000 .. πήρε δάνειο με δόση 1400 ευρώ και πήρε μια μεζονέτα για αυτόν και τα 2 παιδιά του- μέναν 1600 ευρώ τον μήνα δεν φτάναν μήτε για ζήτω και έπαιρνε και καταναλωτικά..

:rockon: :rockon: :rockon:

Α μπραβο , γιατι μου ζαλισε τα παπαρια ο Αλεξ εχθες , ολα δοσεις και αρχιδια ... για τον εναν καλο να παρουν δοσεις και 1000 σκατοπουστες ...δοσεις υπο  προϋποθέσεις και ΜΟΝΟ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.505
Πόντοι
12.756
την τιμωρία που πρέπει να επιβληθεί σε ορισμένους δεν την λαμβάνεις υπόψιν ???

γιατί να κάνω ρε συ δόσεις σε έναν σκατόπουστα που χρωστάει πχ 7.000 ευρώ από πρόστιμα για παραβάσεις του ΚΟΚ που είχε κάνει το 1994 και το 1995 και φυσικά τα είχε γράψει στα παπάρια του... ???

το σπίτι θα του πάρω, θα τον πετάξω έξω και θα το έχω να κάθεται τον γαμιόλη...

Θα σου πει τωρα οτι με τις δοσεις μπορεις να παρεις και κατι απο το σκατοπουστα , ενω χωρις δοσεις δεν θα παρεις μια , γιατι θα συνεχιζει να μην πληρωνει ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Θα σου πει τωρα οτι με τις δοσεις μπορεις να παρεις και κατι απο το σκατοπουστα , ενω χωρις δοσεις δεν θα παρεις μια , γιατι θα συνεχιζει να μην πληρωνει ...

το σπίτι θα του πάρω και την οικοσκευή όλη τον γαμιόλη...

και θα τον πετάξω στον δρόμο.. και αν δεν μπορώ να το πουλήσω θα το έχω κλειστό για να το βλέπει ο καθήκης...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
απλό παράδειγμα

Πρό Κρίσης

μα έλεγαν ότι η δόση δεν πρέπει να ξεπερνά το 40% του μισθού.
δεν φταίει μόνο ο δανειολήπτης, αλλά και η κεντρική τράπεζα που ευνόϊσε την πίστωση,
και θα ζημιωθούν και οι τράπεζες (δηλαδή ο μέτοχος, όχι ο γκαργκάνας) και οι δανειολήπτες,
εκτός αν βγει ο τσίπρας :2funny:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.505
Πόντοι
12.756
το σπίτι θα του πάρω και την οικοσκευή όλη τον γαμιόλη...

και θα τον πετάξω στον δρόμο.. και αν δεν μπορώ να το πουλήσω θα το έχω κλειστό για να το βλέπει ο καθήκης...

:rockon: :rockon: :rockon:

Πρεπει να στειλω ετοιμο σχεδιο που εχω με λυση για επιχειρήσεις , δοσεις και αρχιδια ...Απλα πραγματα , με δεδομενα απο την καθημερινοτητα  :rockon:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σοβαρευτειτε.
Κι εγω δεξιος ειμαι, αλλά εσεις το εχετε καψει λιγο.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Σοβαρευτειτε.
Κι εγω δεξιος ειμαι, αλλά εσεις το εχετε καψει λιγο.

δεν είναι θέμα δεξιού /αριστερού ρε άλεξ .. είναι θέμα δικαιοσύνης... δεν μπορείς να δίνεις την ίδια βοήθεια στο λαμόγιο που έτρωγε όσα έβγαζε και παραπάνω σαν να μην υπάρχει αύριο και σήμερα έχει μπεί στα σκατά, με αυτή που θα δώσεις σε κάποιον μετρημένο, συνετό ο οποίος λόγω της συγκυρίας έχει προβλήματα ...

ο πρώτος θα είχε προβλήματα ούτως ή άλλως...

ΥΓ ... πες μου τι πρέπει να κάνεις με το αρχίδι αυτό που γκρινίαζει γιατί του πήραν από τον λογαριασμό 850 ευρώ επειδή χρωστούσε μια κλήση από το 1993 (και το ήξερε όπως το παραδέχτηκε)...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν είναι θέμα δεξιού /αριστερού ρε άλεξ .. είναι θέμα δικαιοσύνης... δεν μπορείς να δίνεις την ίδια βοήθεια στο λαμόγιο που έτρωγε όσα έβγαζε και παραπάνω σαν να μην υπάρχει αύριο και σήμερα έχει μπεί στα σκατά, με αυτή που θα δώσεις σε κάποιον μετρημένο, συνετό ο οποίος λόγω της συγκυρίας έχει προβλήματα ...

ο πρώτος θα είχε προβλήματα ούτως ή άλλως...

ΥΓ ... πες μου τι πρέπει να κάνεις με το αρχίδι αυτό που γκρινίαζει γιατί του πήραν από τον λογαριασμό 850 ευρώ επειδή χρωστούσε μια κλήση από το 1993 (και το ήξερε όπως το παραδέχτηκε)...
Κατασχεση μισθού για 850 ευρω απο κληση του 1993?
Και ζητας τη γνωμη μου?
Αναγούλα μου ερχεται, για να ειμαι ειλικρινης. Σορυ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κατασχεση μισθού για 850 ευρω απο κληση του 1993?
Και ζητας τη γνωμη μου?
Αναγούλα μου ερχεται, για να ειμαι ειλικρινης. Σορυ.

δεν ήταν καν μισθός... λογαριασμός ταμιευτηρίου απλός ήταν...

αλλά και μισθός να ήταν στα παπάρια μου.. ας την πλήρωνε την κλήση αφού έκανε την μαλακία..

ΥΓ βλέπω πορνοπαπίζεις.... δεν απαντάς στο κύριο θέμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom