panosmegalos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2021
- Like
- 71
- Πόντοι
- 0
βοηθηστε λιγο οσοι γνωριζετε για εμας που εχουμε δικό μας χωρο.
Τελευταία τροποποίηση:
Προσωπικά δε γνωρίζω καμία. Πάρε σβάρνα τα νήματα των κοριτσιών, σχεδόν όλες έχουν τηλέφωνο. Πάρε τηλ και ρώτα!!! Όσες δεν έχουν τηλ, στείλε πμ. Αν και νομίζω πως αν δεν είσαι ήδη πελάτης και μάλιστα γνωστός, δεν έρχεται καμία ή σχεδόν καμία!!!βοηθηστε λιγο οσοι γνωριζετε για εμας που εχουμε δικό μας χορο.
είναι γύρω στα 45-50μου εχει πει η ivanka σε μηνυμα οτι ερχεται σε σπιτι.. δεν ξερω αν αξιζει.. μηπως ειναι πολυ μεγαλη
ψηνομαι να δοκιμασωείναι γύρω στα 45-50
με βυζάρες όμως!
Δε μας λες όμως.. τι χορο εχεις;βοηθηστε λιγο οσοι γνωριζετε για εμας που εχουμε δικό μας χορο.
καρσιλαμάΔε μας λες όμως.. τι χορο εχεις;
Καλαματιανό; τσαμικο; ή κάτι αλλο;
βοηθηστε λιγο οσοι γνωριζετε για εμας που εχουμε δικό μας χορο.
οχι ρε να γαμησω θελω οχι να παω φυλακηΤην κάμερα πού την έχεις κρυμμένη; Πάμε για δυνατά κλιπάκια;
Ότι έρχεται έρχεται αν σου αρέσει αυτό το στυλ γυναίκαςμου εχει πει η ivanka σε μηνυμα οτι ερχεται σε σπιτι.. δεν ξερω αν αξιζει.. μηπως ειναι πολυ μεγαλη
Και λογικό, έχουν ακουστεί τόσα και τόσα, η γνώμη μου είναι να έρχεται κάποια σπίτι που θα περάσεις ( εγώ έχω 2 στάνταρ και άγιος ο θεός χαχα)η ιβανκα ειχε ερθει σπιτι χωρις να με γνωριζει, η αννα590 ειχε ερθει μετα απο 1-2 ραντεβου. τζινα22 μετα απο 1 ραντεβου
γενικα οι περισσοτερες θελουν ενα ραντεβου πρωτα να σε ξερουν
Λογικο ειναι.Συμφωνω με τον απο πανω, αν δεν σε ξερει πολυ δυσκολο να ερθει σπιτι σου.
ε πες τα μας και εμας.. δεν θα στα φαμε.. να τα γαμησουμε θελουμεΚαι λογικό, έχουν ακουστεί τόσα και τόσα, η γνώμη μου είναι να έρχεται κάποια σπίτι που θα περάσεις ( εγώ έχω 2 στάνταρ και άγιος ο θεός χαχα)
Στείλε και θα σε καθοδηγησωω χαχαε πες τα μας και εμας.. δεν θα στα φαμε.. να τα γαμησουμε θελουμε
Καλή είναιείναι γύρω στα 45-50
με βυζάρες όμως!
Μαρινα60βοηθηστε λιγο οσοι γνωριζετε για εμας που εχουμε δικό μας χωρο.
Δεν αξίζει για νορμάλ γούστα κ πάνω...μου εχει πει η ivanka σε μηνυμα οτι ερχεται σε σπιτι.. δεν ξερω αν αξιζει.. μηπως ειναι πολυ μεγαλη