denexomiala
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
Παιδιά καλησπέρα. Κορίτσι για Φούλ πρόγραμμα με δικό της χώρο στα Β. Π. έχει κανένας να προτείνει;
Ξερουμε αν η Ματζικ (Γιωτα) εβαλε κ αλλη στο προγραμα για ντουο?κύριοι χαίρετε
έχουμε κατι απο μεριά Πειραιά ;;;
για να μην με φάνε οι δρόμοι
εκτός απο Σοφια και ματζικ
ευχαριστω
κύριοι χαίρετε
έχουμε κατι απο μεριά Πειραιά ;;;
για να μην με φάνε οι δρόμοι
εκτός απο Σοφια και ματζικ
ευχαριστω
εχει πολλες αγγελιες.παλια δεχοταν σε δικο της χωρο στο αιγαλεω,κορυδαλλο.Σοφια? Περισσοτερες πληροφοριες?
Κορυδαλλο Αιγάλεω ??????? Παίζουν ακόμα ? Έχουμε πληροφορίες ? Ευχαριστώ.εχει πολλες αγγελιες.παλια δεχοταν σε δικο της χωρο στο αιγαλεω,κορυδαλλο.
η πρωτη,με φεικ φωτος.αγνωστες λεπτομεριες.
Ρε τ 'είναι τούτα; όποιος γνωρίζει κάτι και δε βαριέται ας γράψει...
Ευχαριστώ, κανά νέο από το Ρωσιδάκι; Δε τη πρόλαβα ΓΜΤ...η πρωτη,με φεικ φωτος.αγνωστες λεπτομεριες.
η δευτερη, φιλη της μαρινας,απο αγιους.κανουν και παρτουζες μαζι.
η πρωτη καθαρο κασκαντεριλικη.η δευτερη 50-50.
εμ,αυτα γινονται τσακ μπαμ.Ευχαριστώ, κανά νέο από το Ρωσιδάκι; Δε τη πρόλαβα ΓΜΤ...
εμ,αυτα γινονται τσακ μπαμ.
σημερα κατεβηκα στο κεντρο για κατι δουλειες, πηρα τηλεφωνο την ελβιρα που ηθελα να κανω μια δοκιμη αλλα ηταν αποσχολημενη και δεν το σηκωσε. οποτε εκανα ενα τηλεφωνο στη κοπελια του λινκ.
οι φωτογραφιες και η ηλικια της ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, κατα τα αλλα οι υπηρεσιες της ηταν ισαξιες κακου μπουρδελου. ενω στο τηλεφωνημα μου επιβεβαιωσε οτι ειναι διαθεσιμη για 2 εκτονωσεις απο κοντα μου εφαγε ενα 10αρικο ακομα για την δευτερη φορα και οταν ειδε οτι θα επρεπε να ιδρωσει το σεντονι για να επελθει το τελος τοτε αρχισε οτι τον εχω πολυ μεγαλο (δεν τον εχω) και οτι δεν αντεχει αλλο ,σοσιαλ ανυπαρκτο, μασαζ της πλακας μερικα αστεια χαδια και μετα φραπεδακι με υπεβολικα πολυ λιπαντικο, στοματικο με προφυλακτικο (οχι οτι θα ζητουσα owo),φιλια-γλειψηματα κλπ. ουτε για συζητηση, στα του αγωνα ειναι απογοητευση.
προτιμοτερο θα ηταν μια βολτα απο μεταξουργειο με €20 γι αυτες τις υπηρεσιες και τα ρεστα να τα εδινα στο πρωτο περαστικο, ετσι και παλι θα ημουν €50 μειον αλλα τουλαχιστον θα εβαζα στο cv μου οτι κανω φιλανθρωπιες
Την χρηστινα στην πατισιων την εχει παρει κανεις???
Καλημέρα John. Ο babis αναρωτιέται κι όχι εγώ!καλημέρα
φίλε borbie αν το ψάξεις το τηλ θα δεις ότι αλλού είναι 19 και αλλού 21, αλλού από ελλάδα και αλλού απο μολδαβία...επίσης είναι και angel κατά κόσμον. γενικά είναι μια πολυσχειδής προσωπικότητα...
φοβάμαι μην κλαις κατοστάρια...
Φιλαράκι πήγα και εγώ εχθές το απόγευμα και με το που μπαίνω πάω να δώσω λεφτά και μου λέει πως δνε έχει ρέστα.Της λέω και εγω πάω να χαλάσω.Όσο με είδατε και εσείς συναγωνιστές με ξαναείδε και δαύτη.Απο κοντά δεν μου άρεσε και μου έβγαζε κάτι το περίεργο.Τσάμπα ο κόπος με δαύτες,τελικά.Ζητάνε πολλά λεφτά για αυτα που προσφέρουν και σε πολλές περιπτώσεις έχουμε συμπεριφορές χειρότερες και απο μπουρδέλου.Τα λεφτά πλέον είναι λογιστά και δεν τα μοιράζουμε όπου να ναι.Επίσης στο τηλέφωνο είπε ότι και στον συναγωνιστή,μου είπε ότι κάνει και αυταρχικά αν θέλω και τρίχες κατσαρές.Μακριά και αλάργα απο την κάθε μια που απλά θέλει να πάρει λεφτά,2+ μεροκάματα που παίρνει μια κοπελίτσα πωλήτρια σε κανένα μαγαζί,για ένα πηδημα το οποίο δεν θα το ευχαριστηθείς κιόλας.
σημερα κατεβηκα στο κεντρο για κατι δουλειες, πηρα τηλεφωνο την ελβιρα που ηθελα να κανω μια δοκιμη αλλα ηταν αποσχολημενη και δεν το σηκωσε. οποτε εκανα ενα τηλεφωνο στη κοπελια του λινκ.
οι φωτογραφιες και η ηλικια της ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα, κατα τα αλλα οι υπηρεσιες της ηταν ισαξιες κακου μπουρδελου. ενω στο τηλεφωνημα μου επιβεβαιωσε οτι ειναι διαθεσιμη για 2 εκτονωσεις απο κοντα μου εφαγε ενα 10αρικο ακομα για την δευτερη φορα και οταν ειδε οτι θα επρεπε να ιδρωσει το σεντονι για να επελθει το τελος τοτε αρχισε οτι τον εχω πολυ μεγαλο (δεν τον εχω) και οτι δεν αντεχει αλλο ,σοσιαλ ανυπαρκτο, μασαζ της πλακας μερικα αστεια χαδια και μετα φραπεδακι με υπεβολικα πολυ λιπαντικο, στοματικο με προφυλακτικο (οχι οτι θα ζητουσα owo),φιλια-γλειψηματα κλπ. ουτε για συζητηση, στα του αγωνα ειναι απογοητευση.
προτιμοτερο θα ηταν μια βολτα απο μεταξουργειο με €20 γι αυτες τις υπηρεσιες και τα ρεστα να τα εδινα στο πρωτο περαστικο, ετσι και παλι θα ημουν €50 μειον αλλα τουλαχιστον θα εβαζα στο cv μου οτι κανω φιλανθρωπιες