dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.301
- Πόντοι
- 3.936
Αχαχα την πιτσιρικα λες?Πήγα , είδα , έφυγα ούτε σε μπουρδελο την έπαιρνα….αυτα!!!
Αχαχα την πιτσιρικα λες?Πήγα , είδα , έφυγα ούτε σε μπουρδελο την έπαιρνα….αυτα!!!
Αχαχα την πιτσιρικα λες?
Ελληνιδα ?? αν ναι δεν ενδιαφερομαι ...!!!
Μαυρο τυπε 1 ωρα στην αναμονη.Ω ναι!!!
Μαυρο τυπε 1 ωρα στην αναμονη.
Περι ορέξεως.... κολοκυθόπιτα.....
Το εχω δει το χριστινακι σε hotelΠήγα , είδα , έφυγα ούτε σε μπουρδελο την έπαιρνα….αυτα!!!
Το εχω δει το χριστινακι σε hotel
Δεν ειναι τοσο χαλια
Συμπαθητικο κοριτσακι, τιποτα ιδιαιτερο με φωνη.,γατουλα κ ..πολυ αναλ
Στο χωρο της δεν εχω παει
καλησπέρα μάγκες και Χρόνια Πολλά έτσι για να μπαίνουμε στο πνεύμα και για να ενημερώσουμε τους συναγωνιστές να γραψω δθο λογακια για την μικρή, λοιπόν για την julia εκ Ρωσίας ο λόγος :
Συνάντηση σημερινή μεσημεριάνη (μου είχε ανοιξει η όρεξη, τι να κανω !!!!! ) , η μικρή - γιατι μιλάμε για μωρό 22 Μαίων - έχει έρθει απο νησί για λίγες μέρες , και θα κάτσει έως Πέμπτη μεσημέρι (μακάρι να αλλαξει γνώμη ) ... για κορμί και εμφάνιση πήρατε γεύση από τις φωτό - είναι μοντελέ το σωματακι και έχει όμορφο πρόσωπο με γαλανά μάτια, ύψος περίπου 1,70 και ο βύζος μικρός προς μεσαίος ... ( δεν είναι τυχαίο που είχε πάρει και τίτλο σε τοπικά καλλιστεία φέτος το καλοκαίρι όπως μου μου είπε )
η συνεννόηση έγινε μεσω μηνυμάτων και κλείστηκε πανεύκολα ... η συνάντηση έγινε στο μεταξουργείο όπου κάνει τα ραντεβού (incall) πίσω από το crystal ... έχει νοικιάσει έναν χώρο οπότε είναι και vfm πιστεύω γιατι γλιτώνεις και το ξενοδοχείο ....
στο σοσιαλ ειναι πολύ φιλική σε κάνει να νιώθεις άνετα με την μία και μπορείς να συζητήσεις ότι θες ....
στο πρόγραμμα είναι τα πάντα όλα εκτός πίσω πόρτα ... ο πρώτος γύρος ξεκίνησε στο σαλόνι με πίπα ρώσικης σχολής και η συνέχεια στο δωματιο όπου παραλίγο να σπάσει το κρεβάτι ... γενικά στον αγώνα είναι πολύ καλή και τιμά το 150αρι ... χρονος ως γνωστόν 90 λεπτά .... μονόωρα δεν κάνει και για εμένα καλά κάνει ......
για να συνοψισω την μικρή την θεώρω vfm , ηλικία-εμφάνιση-επιδόσεις-υπηρεσίες και χωρίς χοτέλι ...
το κακό είναι ότι μπορεί να μην ξανάρθει οπότε όσοι πιστοί προλάβετε .....
ενδεικτικά βαθμολογία -
εμφάνιση - 8
πρόσωπο - 8
συμμετοχή - 9
καθαριότητα - 10
σοσιαλ - 9
αποδοση/τιμή - 9
Και εμένα έχει συμβεί με 2 κριτικές μην ανησυχείς συμβαίνουν αυτά...!Πριν 11 μέρες έγραψα μια κριτική για τη κυρία Μάγια αλλά θάφτηκε. Έστειλα μια πρόταση που αναρωτιόμουν που πήγε η κριτική μου αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πριν 4 μέρες την ξανάγραψα αλλά όσο την είδατε εσείς άλλο τόσο την είδα και εγώ. Η κριτική δεν ήταν υβριστική ούτε έθαβε με το φτυάρι, όμως επισήμανε ένα αρνητικό για μένα, την παρουσία του σκύλου.
Γιατί λοιπόν κόπηκε η κριτική μου; Υπάρχει προώθηση από κάποιους της εν λόγω κυρίας;
Δε περιμένω να το διαβάσετε αυτό για πολύ και πιθανόν να μου βάλουν φίμωτρο αλλά η αλήθεια να λέγετε.
Δεν καταλαβα. Μεσα στο δωματιο περιφεροταν σκυλος ? Νεα ηθη ,νεα εθιμαΠριν 11 μέρες έγραψα μια κριτική για τη κυρία Μάγια αλλά θάφτηκε. Έστειλα μια πρόταση που αναρωτιόμουν που πήγε η κριτική μου αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Πριν 4 μέρες την ξανάγραψα αλλά όσο την είδατε εσείς άλλο τόσο την είδα και εγώ. Η κριτική δεν ήταν υβριστική ούτε έθαβε με το φτυάρι, όμως επισήμανε ένα αρνητικό για μένα, την παρουσία του σκύλου.
Γιατί λοιπόν κόπηκε η κριτική μου; Υπάρχει προώθηση από κάποιους της εν λόγω κυρίας;
Δε περιμένω να το διαβάσετε αυτό για πολύ και πιθανόν να μου βάλουν φίμωτρο αλλά η αλήθεια να λέγετε.
Δεν καταλαβα. Μεσα στο δωματιο περιφεροταν σκυλος ? Νεα ηθη ,νεα εθιμα
γνωρίζει κανείς τίποτα?
να σκασεις!
ωραια βυζια.
το guru ρωτα
να σκασεις!
Υ.Γ.μην με ρωτησεις,οι φωτος φεικ,και η σελιδα παραπεμπει και σε τρανς φασεις.
Σοφία Κορυδαλλός μου μυρίζει.ολα ταιριαζουνΦίλτατοι, στο mamba έκανε για λίγο προφίλ (και μετά το διέγραψε) κάποια που ανέφερε για σπίτι της στον Κορυδαλλό, full πρόγραμμα με 60 καθώς και την ύπαρξη φίλης της και τη δυνατότητα duo. Έχει δοκιμάσει κάποιος? Ξέρει κανείς τι παίζει?