Kostas15924
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 464
- Πόντοι
- 301
Ξερει κανεις τιποτα?Εχει δοκιμασει?
Τελικα περασεs καλα ???λιαν συντομως κυριοι...το ραντεβου εχει κλειστει ηδη...μονο το ,λειπει...
Πρέπει να υποθέσω ότι είναι κομμένο? διότι την βρήκα στο lovelist, αλλά μετά όταν γούγκλαρα το τηλέφωνο μου έβγαλε αγγελία στο site που βλέπετε παραπάνω (magic trans) Ξέρει κανείς τίποτα?
Πρέπει να υποθέσω ότι είναι κομμένο? διότι την βρήκα στο lovelist, αλλά μετά όταν γούγκλαρα το τηλέφωνο μου έβγαλε αγγελία στο site που βλέπετε παραπάνω (magic trans) Ξέρει κανείς τίποτα?
Συμφωνώ σε όλαΔεν την έχω δοκιμάσει, οπότε ο,τι πω είναι καθαρά πιθανολόγηση: "κομμένη" και με τέτοιο στήθος, δηλ. τεράστιο και που να υπακούει στους νόμους της βαρύτητας το βρίσκω απίθανο. Αν ήταν κομμένη θα είχε και βυζί φτιαγμένο και στητό, έστω και τεράστιο, τι διάλο; άσε που και τα υπόλοιπα σωματικά χαρακτηριστικά της (πχ τα δάχτυλα) φαίνονται φυσιολογικά και γυναικεία. Όμως μόλις τώρα διάβασα στη προηγ. σελίδα ότι οι φωτό είναι άσχετες, οπότε άκυρο ο,τι σου έγραψα, και μάλλον ισχύει αυτό που υποθέτεις εσύ.
φιλη τηϛ μαριναϛ αμα googlaris το τηλεφωνω θα καταλαβειϛΑυτή η τζένη ποια είναι;
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΣΕΞ ...ΜΕ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΩΡΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΜΕ
Καλημέρα φίλε,έχουμε πληροφορίες για την Τζένη,περιοχή,πρόγραμμα,τιμές???φιλη τηϛ μαριναϛ αμα googlaris το τηλεφωνω θα καταλαβειϛ
Για Ανω πατησια δεν ξερω. Αλλα για μεταξουργειο γινεται της πουταναςΚαλησπέρα παίδες!!!Παίζει τίποτα αξιόλογο στον Αγιο Ελευθέριο/ Ανω πατήσια αυτή την περίοδο?
για τη χριστινουλα λες λογικαΓια Ανω πατησια δεν ξερω. Αλλα για μεταξουργειο γινεται της πουτανας
καπου στα δυτικα προαστια η τιμη αμα θυμαμε καλα ειναι 80 +20 για πισω πορτα σαν την μαρινα κατα εμε δεν αξιζει αλλα ποτε δεν ξερειϛ γουστα ειναι αυταΚαλημέρα φίλε,έχουμε πληροφορίες για την Τζένη,περιοχή,πρόγραμμα,τιμές???
Καλημέρα φίλε,έχουμε πληροφορίες για την Τζένη,περιοχή,πρόγραμμα,τιμές???
Καλημέρα παιδιά, ξέρει κανείς τι παίζει με τις παρακάτω;