Διαγραμμένο μέλος 36729
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 166
- Πόντοι
- 1
τηλεφωνακι απο το κοριτσιχαιρομαι,που αρκετα μελη την ξερουν.δεν με ζαλιζουν κιολας,με ερωτησεις.(και στο τελος δεν πανε).
τηλεφωνακι απο το κοριτσιχαιρομαι,που αρκετα μελη την ξερουν.δεν με ζαλιζουν κιολας,με ερωτησεις.(και στο τελος δεν πανε).
τσεκ πμ.τηλεφωνακι απο το κοριτσι
τηλεφωνακι...και για να κλεισω το φωτογραφικο υλικο,αυτη την φορα,ετσι οπως με υποδεχθηκε...
πμακι...τηλεφωνακι
...και για να κλεισω το φωτογραφικο υλικο,αυτη την φορα,ετσι οπως με υποδεχθηκε...
καλησπέρα μάγκες και Χρόνια Πολλά έτσι για να μπαίνουμε στο πνεύμα και για να ενημερώσουμε τους συναγωνιστές να γραψω δθο λογακια για την μικρή, λοιπόν για την julia εκ Ρωσίας ο λόγος :
Συνάντηση σημερινή μεσημεριάνη (μου είχε ανοιξει η όρεξη, τι να κανω !!!!! ) , η μικρή - γιατι μιλάμε για μωρό 22 Μαίων - έχει έρθει απο νησί για λίγες μέρες , και θα κάτσει έως Πέμπτη μεσημέρι (μακάρι να αλλαξει γνώμη ) ... για κορμί και εμφάνιση πήρατε γεύση από τις φωτό - είναι μοντελέ το σωματακι και έχει όμορφο πρόσωπο με γαλανά μάτια, ύψος περίπου 1,70 και ο βύζος μικρός προς μεσαίος ... ( δεν είναι τυχαίο που είχε πάρει και τίτλο σε τοπικά καλλιστεία φέτος το καλοκαίρι όπως μου μου είπε )
η συνεννόηση έγινε μεσω μηνυμάτων και κλείστηκε πανεύκολα ... η συνάντηση έγινε στο μεταξουργείο όπου κάνει τα ραντεβού (incall) πίσω από το crystal ... έχει νοικιάσει έναν χώρο οπότε είναι και vfm πιστεύω γιατι γλιτώνεις και το ξενοδοχείο ....
στο σοσιαλ ειναι πολύ φιλική σε κάνει να νιώθεις άνετα με την μία και μπορείς να συζητήσεις ότι θες ....
στο πρόγραμμα είναι τα πάντα όλα εκτός πίσω πόρτα ... ο πρώτος γύρος ξεκίνησε στο σαλόνι με πίπα ρώσικης σχολής και η συνέχεια στο δωματιο όπου παραλίγο να σπάσει το κρεβάτι ... γενικά στον αγώνα είναι πολύ καλή και τιμά το 150αρι ... χρονος ως γνωστόν 90 λεπτά .... μονόωρα δεν κάνει και για εμένα καλά κάνει ......
για να συνοψισω την μικρή την θεώρω vfm , ηλικία-εμφάνιση-επιδόσεις-υπηρεσίες και χωρίς χοτέλι ...
το κακό είναι ότι μπορεί να μην ξανάρθει οπότε όσοι πιστοί προλάβετε .....
ενδεικτικά βαθμολογία -
εμφάνιση - 8
πρόσωπο - 8
συμμετοχή - 9
καθαριότητα - 10
σοσιαλ - 9
αποδοση/τιμή - 9
...και τελος...
Η Κοιμωμένη του Χαλεπά...
Ετσι, να μπαίνει και καμιά φωτό χωρίς ρετρουσάρισμα ... εξαιρετικό παίχτη
Τυχερε. Οντως φευγει αυριο μεσημερι το κερατο μου μεσα. Και δεν ερχεται στην Κρητη . Ξανα το κερατο μου μεσακαλησπέρα μάγκες και Χρόνια Πολλά έτσι για να μπαίνουμε στο πνεύμα και για να ενημερώσουμε τους συναγωνιστές να γραψω δθο λογακια για την μικρή, λοιπόν για την julia εκ Ρωσίας ο λόγος :
Συνάντηση σημερινή μεσημεριάνη (μου είχε ανοιξει η όρεξη, τι να κανω !!!!! ) , η μικρή - γιατι μιλάμε για μωρό 22 Μαίων - έχει έρθει απο νησί για λίγες μέρες , και θα κάτσει έως Πέμπτη μεσημέρι (μακάρι να αλλαξει γνώμη ) ... για κορμί και εμφάνιση πήρατε γεύση από τις φωτό - είναι μοντελέ το σωματακι και έχει όμορφο πρόσωπο με γαλανά μάτια, ύψος περίπου 1,70 και ο βύζος μικρός προς μεσαίος ... ( δεν είναι τυχαίο που είχε πάρει και τίτλο σε τοπικά καλλιστεία φέτος το καλοκαίρι όπως μου μου είπε )
η συνεννόηση έγινε μεσω μηνυμάτων και κλείστηκε πανεύκολα ... η συνάντηση έγινε στο μεταξουργείο όπου κάνει τα ραντεβού (incall) πίσω από το crystal ... έχει νοικιάσει έναν χώρο οπότε είναι και vfm πιστεύω γιατι γλιτώνεις και το ξενοδοχείο ....
στο σοσιαλ ειναι πολύ φιλική σε κάνει να νιώθεις άνετα με την μία και μπορείς να συζητήσεις ότι θες ....
στο πρόγραμμα είναι τα πάντα όλα εκτός πίσω πόρτα ... ο πρώτος γύρος ξεκίνησε στο σαλόνι με πίπα ρώσικης σχολής και η συνέχεια στο δωματιο όπου παραλίγο να σπάσει το κρεβάτι ... γενικά στον αγώνα είναι πολύ καλή και τιμά το 150αρι ... χρονος ως γνωστόν 90 λεπτά .... μονόωρα δεν κάνει και για εμένα καλά κάνει ......
για να συνοψισω την μικρή την θεώρω vfm , ηλικία-εμφάνιση-επιδόσεις-υπηρεσίες και χωρίς χοτέλι ...
το κακό είναι ότι μπορεί να μην ξανάρθει οπότε όσοι πιστοί προλάβετε .....
ενδεικτικά βαθμολογία -
εμφάνιση - 8
πρόσωπο - 8
συμμετοχή - 9
καθαριότητα - 10
σοσιαλ - 9
αποδοση/τιμή - 9
...και τελος...
εμφανιζεται καπου αυτη?....εχει αγγελια,μαμπα,κτλ,κτλ,κτλ...?Μήπως ξέρουμε κάτι για μια fani19205 και αν έχει γραφτεί κάτι για αυτήν στο bou?
Αν γκουγκλαρεις το ονομα σου βγάζει αγγελίες.Αν θυμάμαι καλά το τηλέφωνο, πρόκειται για μια χοντρη στην Πλατεία Αττικής.εμφανιζεται καπου αυτη?....εχει αγγελια,μαμπα,κτλ,κτλ,κτλ...?
αααα,ναι μαλιστα....λοιπον...ρωσιδα οτι φαινεται στις φωτος,με αρκετα παραπανω κιλα ομως...οι αγγελιες που βαζει κατα καιρους πολυ μπερδεμενες..μια μονο μασαζ,μια μονο σεξ...αν θυμαμαι καλα,ειχε αναφερει συναγωνιστης που την συναντησε,οτι δεν αξιζει για τα λεφτα που ζηταει.Αν γκουγκλαρεις το ονομα σου βγάζει αγγελίες.Αν θυμάμαι καλά το τηλέφωνο, πρόκειται για μια χοντρη στην Πλατεία Αττικής.
έχω καεί κι εγώ, κήτοςαααα,ναι μαλιστα....λοιπον...ρωσιδα οτι φαινεται στις φωτος,με αρκετα παραπανω κιλα ομως...οι αγγελιες που βαζει κατα καιρους πολυ μπερδεμενες..μια μονο μασαζ,μια μονο σεξ...αν θυμαμαι καλα,ειχε αναφερει συναγωνιστης που την συναντησε,οτι δεν αξιζει για τα λεφτα που ζηταει.
έχω καεί κι εγώ, κήτος
την εχω παρει και εγω προ 3-4 χρονια,περιττα κιλα σφιχτο κορμι,απο προσωπο κλασσικη ρωσιδα νοικοκυρα.