Vaggelis44
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2024
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε ολα τα αλάνια! Εκει Ζωγράφου τι γινεται ξερει καποιος κάτι η σκοτάδι... ουτε μία ποτέ?
το τηλ αμα μπορειςΤο γνωστό κρυφό στη Μενελάου. Αναστασία σταθερή...οι υπόλοιπες εναλλάσσονται. Στα 60
Δεν υπαρχει σωτηριατο τηλ αμα μπορεις
Ας το έκανε τζαμπα τότεΖητησε 80 για μια πιστολια. Ελεγε συνεχεια οτι το κανει για ευχαριστηση κ οχι επαγγελματικα. Σε ερωτηση αν δινει φιλια μου ανεπτυξε ολοκληρη θεωρια περι μικροβιων, οποτε την εστειλα
Γυναίκα τις διπλανής πορτας
ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ Μαιρη ελληνιδα Δεν είμαι επαγγελματίας ξεκάθαρες κουβέντες οι φώτο είναι δικές μου προ λίγων λεπτών.Σε δικο μου χωρο διακριτικο διαμερισμα κάτω Πατήσια Είμαι η Ιωαννα Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών το στηθος μου κ βεβαια ειναι φυσικο θα κανω καποια επιλεγμενα...kanesex.com
Δεν υπάρχει γυναίκα σε αυτή την δουλειά που το κάνει για ευχάριστη. Όλες έχουν κάποιο τραύμα. Οπότε το ακούω αυτό απλά φεύγωΖητησε 80 για μια πιστολια. Ελεγε συνεχεια οτι το κανει για ευχαριστηση κ οχι επαγγελματικα. Σε ερωτηση αν δινει φιλια μου ανεπτυξε ολοκληρη θεωρια περι μικροβιων, οποτε την εστειλα
ΑΘΗΝΑ ΜΟΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΆΡΤΗ 9 ΟΚΤΩΜΒΡΙΟΥ Μαιρη ελληνιδα Δεν είμαι επαγγελματίας ξεκάθαρες κουβέντες οι φώτο είναι δικές μου προ λίγων λεπτών.Σε δικο μου χωρο διακριτικο διαμερισμα κάτω Πατήσια Είμαι η Ιωαννα Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών το στηθος μου κ βεβαια ειναι φυσικο θα κανω καποια επιλεγμενα...kanesex.com
Ο σωματότυπος της είναι αυτό που ψάχνω, αλλά με 80€ για ένα βόλι είναι απλά όχι...Ζητησε 80 για μια πιστολια. Ελεγε συνεχεια οτι το κανει για ευχαριστηση κ οχι επαγγελματικα. Σε ερωτηση αν δινει φιλια μου ανεπτυξε ολοκληρη θεωρια περι μικροβιων, οποτε την εστειλα
Που να είναι η Μαριναρα με την απίστευτη πιπαρα!!!!!Δεν θυμάμαι τώρα. Καταγωγή από Βουλγαρία, παλιά απίστευτη μουνάρα, αργότερα έβαλε κιλά. Μαρίνα το όνομα της.
με μπυροκοιλιά από κυρία της διπλανής πόρτας...Ζητησε 80 για μια πιστολια. Ελεγε συνεχεια οτι το κανει για ευχαριστηση κ οχι επαγγελματικα. Σε ερωτηση αν δινει φιλια μου ανεπτυξε ολοκληρη θεωρια περι μικροβιων, οποτε την εστειλα
Την βρισκουμε τωρα?
Δεν θυμάμαι τώρα. Καταγωγή από Βουλγαρία, παλιά απίστευτη μουνάρα, αργότερα έβαλε κιλά. Μαρίνα το όνομα της.
Ψαχνω εδω και ωρα,μαλλον αποδιδει ακομη αλλα εχει χαλασει σωμα.Τιμες θυμασαι?Γτ εκει ειναι το ζουμι ακομη κ αν κανω πασο το οτι δεν ειναι η παλια γυναικαρα που την ειδα.
Δεν έχει νόημα να πω τιμές διότι τότε ήταν σε στούντιο, στη συνέχεια ανεξάρτητη. Και έχουν περάσει 12 χρόνια από τότε.
Αν την εντοπίσεις θα σου πει η ίδια. Δεν είμαι ειδικός περί της Μαρίνας, με μία επίσκεψη πριν από πολλά χρόνια.
Που να είναι η Μαριναρα με την απίστευτη πιπαρα!!!!!
Τις έχω πάρει ξεχωριστά... Όχι και τις 2 μαζι.... Κρίμα που δεν πρόλαβα!!!Δουλεύει κανονικά σαν ανεξάρτητη ακόμα. Δεν έχει σταματήσει. Κάποτε έκαναν και διπλό με την Άννα Μαρία.
Μπορεί να κάνουν ακόμα. Ρώτα την Άννα Μαρία που έχει δικό της νήμα εδώΤις έχω πάρει ξεχωριστά... Όχι και τις 2 μαζι.... Κρίμα που δεν πρόλαβα!!!
Σωστός!!!Μπορεί να κάνουν ακόμα. Ρώτα την Άννα Μαρία που έχει δικό της νήμα εδώ
Από όσο θυμάμαι είχε πει όχι!Μπορεί να κάνουν ακόμα. Ρώτα την Άννα Μαρία που έχει δικό της νήμα εδώ
ΕυχαριστωΔουλεύει κανονικά σαν ανεξάρτητη ακόμα. Δεν έχει σταματήσει. Κάποτε έκαναν και διπλό με την Άννα Μαρία.
Στούντιο 132 Κωνσταντινουπόλεως... Σε αυτό είναι και η Μαντόνα....Νάντια 40 στο χώρο μου
παιδια γνωριζουμε κατι για την συγκεκριμενη ... 60 ευρω 2 εκτονώσεις
για πες πληροφιες .... αξιζει ?????Στούντιο 132 Κωνσταντινουπόλεως... Σε αυτό είναι και η Μαντόνα....