professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.839
- Πόντοι
- 11.096
Όι φωτό πάντως ίδιες είναι.Κατερινα απο dream? Ειναι οντως αυτη?
Όι φωτό πάντως ίδιες είναι.Κατερινα απο dream? Ειναι οντως αυτη?
Ποιοί να έχουν 120 ώρες???120 ναναι οι ωρες της
Δεν θα το ελεγα θα συνιστούσα μακριά εκτος και αν παίρνει 50 για ξεφόρτωμαΆλλο ένα φιλετακι ;
Έχεις link αγγελίας;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Linda..Στο χώρο της..
XL ,super φόλα..
Όσοι έχετε λεφτά για πέταμα, σπεύσατε..
Δεν ξέρω,δεν τα πολυκαταφέρνω σ'αυτά..Έχεις link αγγελίας;
Καλημέρα. Ίσως αυτή μα έχει με αυτή την συγκεκριμένη αγγελίαΞέρουμε τιμή...?
Για αυτήν εδώ λέω: 6980595952 Με λένε Λάουρα, είμαι 35 ετών, έχω ύψος 1,75 και 62 κιλά. - Love List
Αυτή εδώ είναι?Σε μένα δεν ανοίγει με τπτ
Ποια μικρη? Βουλγαρα ξεπετα απ την παλια σαυροφωλια της κυψελης. Μακρια κ αλαργαη μικρη ειναι real//?
Μιλησα μαζι της, παιρνει 120 ,σε δικο της χωρο, χωρις cim, χωρις πρωκτικο, χωρις cib! Μακρια κ αλαργα!Δεν θα το ελεγα θα συνιστούσα μακριά εκτος και αν παίρνει 50 για ξεφόρτωμα
το τηλ της Λαουρα που τελειωνει σε 866 ..ειναι αυτης που παλαιοτερα βρισκοταν Μιχ Βοδα, με μετριες κριτικεςΚαλημέρα. Ίσως αυτή μα έχει με αυτή την συγκεκριμένη αγγελία
Μωρό μου σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο
Με λένε Λάουρα, έχω ύψος 1,75 και 62 κιλά. Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες μου διαθέτω λεπτό σώμα σε συνδυασμό με καμπύλες και πεταχτό κώλο με μαύρα μακριά μαλλιά. Περιοχή Νέος Κόσμος Μου αρέσει το σεξ και στο κρεβάτι μου γίνονται όλα τα παιχνίδια που μπορείς να φανταστείς. Με ένα τηλεφώνημα...kanesex.com
Παλια καραβάνα !Αυτή δεν την ξέρω.. απλό πρόγραμμα;;;; Πόσο απλό;;; Φυλής φάση; Πάντως θα τσαρκαρω για να δω τι παίζει σίγουρα.
Πήγα στη πρώτη και την έκανα με ελαφρά....Είμαι 30 ετών, μιλάω Αγγλικά και λίγα Ελληνικά. τηλέφωνο 6992387012. - Love List
Καλησπερα σας .. ξερει κανεις σας τιποτα .. καταγωγη και αμα ειναι ανεξαρτητη ;
Εστειλα μηνυμα .. αμα μαθω κατι θα ενημερωσω.
Χριστίνα Ασιάτισα. σε δέχομαι στο δικό μου χώρο
Επισης αυτη ειναι ανεξαρτητη ;
Την είχα πάρει πέρυσι το καλοκαίρι.. στο Κάρολ στο Πασαλιμάνι ..μου πρότεινε να φέρει και μια φίλη σύνολο 200 ευρώ ..είπα ναι... Τελικά ήρθε μόνη... Καμία σχέση με τις φωτό ... Αλλά εγώ άσχημη δεν την λέω ..κάναμε και ένα δυνατό γαμησακι... Αλλά για δεύτερο γύρο ζήτησε έξτρα 30 και τη έδιωξα...καμία σχέση με την φωτό που φαίνεται τρελή καύλαξέρει κανειί τπτ για αυτό?Με λένε Μελίνα και είμαι μια 33χρονη Μολδαβέζα
sexorama.eu
Ακόμη ένας συναγωνιστής που βλέπει όπως κι άλλοι που κουραστηκαμε και έχουμε απομακρυνθεί...κουραστικα να βλεπω γκασμαδες αουγκανους "δωσε κ σε μενα το προφιλ φιλε"...
τη νημα κ πλεον οπως παει κ ολη η σελιδα εχει γινει το λιγοτερο γραφικη για να μην αρχιζω να χαρακτηριζω κ βριζω..
οσο παει με τον καιρο μπαινω ολο κ λιγοτερο...
για σκεψου να ανοιγεις μετα απο καιρο κ να βλεπεις ξανα τα ιδια κ τα ιδια,τις ιδιες μλκς να σχολιαζουν,τις ιδιες παρεξηγησεις κ ψευτοτσαμπουκαδες κ για τις ιδιες σαπιες ως συνηθως να συζητανε....
ε καπου κουραζεσαι....
Μιλησα με την 2η .. νεα σμυρνη 60 ευρω 1 ωρα χωρις προκτικο μασαζ συν σεξ .. μεχρι τεταρτη ειναι οφφ οποτε απο πσκ κοβω να παω να δοκιμασω και θα ενημερωσω.Κατα ποσο ασιατισσα ειναι δεν ξερω.Είμαι 30 ετών, μιλάω Αγγλικά και λίγα Ελληνικά. τηλέφωνο 6992387012. - Love List
Καλησπερα σας .. ξερει κανεις σας τιποτα .. καταγωγη και αμα ειναι ανεξαρτητη ;
Εστειλα μηνυμα .. αμα μαθω κατι θα ενημερωσω.
Χριστίνα Ασιάτισα. σε δέχομαι στο δικό μου χώρο
Επισης αυτη ειναι ανεξαρτητη ;
Να πας και να μας πεις! Καλο βολι!Μιλησα με την 2η .. νεα σμυρνη 60 ευρω 1 ωρα χωρις προκτικο μασαζ συν σεξ .. μεχρι τεταρτη ειναι οφφ οποτε απο πσκ κοβω να παω να δοκιμασω και θα ενημερωσω.Κατα ποσο ασιατισσα ειναι δεν ξερω.
που θα βρω αυτη την τελεια κωλαρα;;;;