ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.312
- Πόντοι
- 506
Μόνο με κιμά τα γεμιστάΜε κιμα η χωρίς ;
Μόνο με κιμά τα γεμιστάΜε κιμα η χωρίς ;
Έχει ένα ωραίο ο προκοπιουΨάχνω εξοχικό στο Πορτοφινο.
Όχι πολύ μεγάλο, γύρω στα 3 στρέμματα κήπο να 'χει, κι δίπλα, απάνω σχεδόν στην θάλασσα.
Δίνω μέχρι 90.000€.
Καλα λέει το παιδί! Με 40-60 έπρεπε να γαμας τα call gril από γραφείο και με 100 τα πολυτελείας. Γαμάμε με τιμές ΠΑΣΟΚαναζητω πουτανα με δικο της χωρο που να περνει 40€. ( ηλικια εως 60 ετων )
Περιοχή Αθηνα.
Καλα λέει το παιδί! Με 40-60 έπρεπε να γαμας τα call gril από γραφείο και με 100 τα πολυτελείας. Γαμάμε με τιμές ΠΑΣΟΚ!!!αναζητω πουτανα με δικο της χωρο που να περνει 40€. ( ηλικια εως 60 ετων )
Περιοχή Αθηνα.
Υπάρχει με 50 . Έχει και νήμα εδώ, η παλιά Μελίνα από Ιππωνακτος αλλά δεν θυμάμαι πώς την λένε τώρα...αναζητω πουτανα με δικο της χωρο που να περνει 40€. ( ηλικια εως 60 ετων )
Περιοχή Αθηνα.
Ιπακτωνος?Υπάρχει με 50 . Έχει και νήμα εδώ, η παλιά Μελίνα από Ιππωνακτος αλλά δεν θυμάμαι πώς την λένε τώρα...
Παλιά , στούντιο στην Ιππώνακτος . Λοιπόν το έψαξα Eλβίρα την λένε έχει ένα τατουάζ σαν πεντάλφα στο στέρνοΙπακτωνος?
Ορίστε , σε έφτιαξα...Ιπακτωνος?
Fuck you Too ! ψαξε ψαξε Δε θα την Βρεις.... Η Αν την Βρεις Θα φυγεις Τρεχοντας οταν την Δεις !αναζητω πουτανα με δικο της χωρο που να περνει 40€. ( ηλικια εως 60 ετων )
Περιοχή Αθηνα.
Ωπα !!!! Ναι ! ? ΑΛΛΑ ? Απο Μπροστα αν τη δουμε θα τρομαξουμε ???Ορίστε , σε έφτιαξα...
Η συνέχεια δική σου
Εγώ την θυμάμαι προ 20ετίας ; Ήταν ωραία και καυλερή . Πάντως από σώμα φαίνεται οκ. Εγώ προτιμώ τράνς τα τελευταία χρόνια αλλά την έχω στα υπόψιν...Ωπα !!!! Ναι ! ? ΑΛΛΑ ? Απο Μπροστα αν τη δουμε θα τρομαξουμε ???
Απαντησες Μονος σου.. Προ 20ετιας Και στο κατω κατω 50 εβρο ειναι Οχι 40 που ζητα ο νηματοθετης ! χαχαχα! Αν κι απ'οτι διαβασα στο σχολια Δε σηκωνει τηλ ????Εγώ την θυμάμαι προ 20ετίας ; Ήταν ωραία και καυλερή . Πάντως από σώμα φαίνεται οκ. Εγώ προτιμώ τράνς τα τελευταία χρόνια αλλά την έχω στα υπόψιν...
Καλή από φάτσα κ υπηρεσίες; Δοκίμασες?Ελευθερία Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ σε δικο μου χωρο 6998501049 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Κανει 2 εκτονώσεις την ωρα.
Τι Καράτουλα προτεραιότητας?
MAS ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΖΑΛΙΣΕΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΖΟ ΣΟΥ.....Ελευθερία Ελληνίδα 1ώρα 50 ευρώ σε δικο μου χωρο 6998501049 - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Κανει 2 εκτονώσεις την ωρα.
Ναι μια χαρά είναι για τα λεφτά που ζητάει.Καλή από φάτσα κ υπηρεσίες; Δοκίμασες?