Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.183
- Πόντοι
- 1.056
Το έχεις καημό η βιτσιο;να ξέρω να ζητήσω καρτουλα αν είναι ..Δεν αξίζω ούτε να φάω μπουνιές?
Άτιμη μοίρα
Το έχεις καημό η βιτσιο;να ξέρω να ζητήσω καρτουλα αν είναι ..Δεν αξίζω ούτε να φάω μπουνιές?
Άτιμη μοίρα
Τι Καράτουλα προτεραιότητας?Το έχεις καημό η βιτσιο;να ξέρω να ζητήσω καρτουλα αν είναι ..
Διαφορετικά πάμε σε ένα bar να πιούμε μέχρι θανάτου κι όποιος βγει ζωντανόςΕχεις δίκιο δεν το είδα νομίζω μου αξίζει να με πιάσεις στα μπουκέτα έτσι λύνουν οι άντρες τα προβλήματα τους.
Εμπρός χτυπα
Α μπραβο και πληρώνει οποίος μείνει ζωντανόςΔιαφορετικά πάμε σε ένα bar να πιούμε μέχρι θανάτου κι όποιος βγει ζωντανός
Γύρισα πίσω μια σελίδα όπως είπες, βρήκα πληροφορίες αλλά τιμή δεν βρήκα. Την πήρα τηλ. 5-6 φορές και χθες και σήμερα, χτυπάει κανονικά αλλά δεν το σηκώνει. Vaiber δεν έχει. Δε πειράζει πάμε για άλλα, να'σαι καλά.Ρε φίλε αλήθεια τώρα; Ρωτάς γι'αυτην; Γύρνα ΜΙΑ ΜΟΝΟ σελίδα πίσω και δες. Ρε παιδιά έλεος! Κάντε μια έρευνα, μην τα περιμένετε όλα έτοιμα! Εγώ όταν ρώτησα χθες δεν είχε γράψει κανένας άλλος. Διαβάστε λίγο παραπάνω Bou ρε σεις. Δε λέω να είστε όλη την ώρα μέσα, αλλά αφιερωστε ένα 15'. Είσαι και παλιός ρε λύκε γαμω το κεφάλι σου...τεσπά...να'σαι καλά όπως λέει και ο τιτανας @FARAW !
Μετά τη μεταμόσχευση τα έχω κάνει όλα γαλβανιζε από μέσα,σας έχω όλους!!!Διαφορετικά πάμε σε ένα bar να πιούμε μέχρι θανάτου κι όποιος βγει ζωντανός
60 μισή, 80 μια ώρα.Γύρισα πίσω μια σελίδα όπως είπες, βρήκα πληροφορίες αλλά τιμή δεν βρήκα. Την πήρα τηλ. 5-6 φορές και χθες και σήμερα, χτυπάει κανονικά αλλά δεν το σηκώνει. Vaiber δεν έχει. Δε πειράζει πάμε για άλλα, να'σαι καλά.
Ευχαριστώ πολύ φίλε Διανοούμενε.60 μισή, 80 μια ώρα.
Ρε τύποι έχετε κτλβ ότι περιμένετε το προφίλ από ανάρτηση του 21 κ σε μέλος που έχει να μπει από το 22;;;;
Ήταν στη σελίδα 190 κ τώρα έχουμε φτάσει στην 529!!
Ξεστραβωθητε λιγο
κουραστικα να βλεπω γκασμαδες αουγκανους "δωσε κ σε μενα το προφιλ φιλε"...Μύστη γιατί κανεις χαλάστρα? Έτοιμος ήταν να μας δώσει το fb
και λιγα λες και με πολυ μεγαλη επιεικεια την χαρακτηριζεις.κουραστικα να βλεπω γκασμαδες αουγκανους "δωσε κ σε μενα το προφιλ φιλε"...
τη νημα κ πλεον οπως παει κ ολη η σελιδα εχει γινει το λιγοτερο γραφικη για να μην αρχιζω να χαρακτηριζω κ βριζω..
οσο παει με τον καιρο μπαινω ολο κ λιγοτερο...
για σκεψου να ανοιγεις μετα απο καιρο κ να βλεπεις ξανα τα ιδια κ τα ιδια,τις ιδιες μλκς να σχολιαζουν,τις ιδιες παρεξηγησεις κ ψευτοτσαμπουκαδες κ για τις ιδιες σαπιες ως συνηθως να συζητανε....
ε καπου κουραζεσαι....
Μακάρι να το καταλάβαιναν κ άλλοι αυτό αλλά όπως βλέπω κ γενικά στη πιάτσα όχι μόνο στη σελίδα,οι παλιοί σιγά σιγά την κάνουν κ νέα πράγματα γίνονται κ ισχύουν,κάποτε δεν ήξερες ποια να πρώτο διαλέξεις κ που να τον πρώτο βάλεις κ τώρα συζητάμε για onlyfans κ ότι η μαλακια έχει γίνει Ολυμπιακό άθλημακαι λιγα λες και με πολυ μεγαλη επιεικεια την χαρακτηριζεις.
δυστυχως χαθηκε ανεπιστρεπτι αυτο που ηταν η σελιδα στο παρελθον.
πλεον μονο για χαβαλε ειναι.
α ξεχασα και για καλημεροκαλησπερες κλπ γλυκαναλατα.
και να φανταστεις εχω πανω απο 70 προφιλ στην αγνοηση (χρηστων και διαφημιστικα) για να μην βλεπω τετοιες μαλακιες καθημερινα.Μακάρι να το καταλάβαιναν κ άλλοι αυτό αλλά όπως βλέπω κ γενικά στη πιάτσα όχι μόνο στη σελίδα,οι παλιοί σιγά σιγά την κάνουν κ νέα πράγματα γίνονται κ ισχύουν,κάποτε δεν ήξερες ποια να πρώτο διαλέξεις κ που να τον πρώτο βάλεις κ τώρα συζητάμε για onlyfans κ ότι η μαλακια έχει γίνει Ολυμπιακό άθλημα
Φίλε έτσι ακριβώς κ εγώ!από τις μεγαλύτερες λίστες αγνοησης έχω κάνει να μη βλέπω μλκς...και να φανταστεις εχω πανω απο 70 προφιλ στην αγνοηση (χρηστων και διαφημιστικα) για να μην βλεπω τετοιες μαλακιες καθημερινα.
τα νηματα δεν τα βλεπω ολα,οσα εχουν ανοιξει αυτα τα προφιλ κι ακομα κι ετσι ακομα βλεπω μαλακισμενες αναρτησεις σε αυτα που απομενουν.
δεν υπαρχει σωτηρια πλεον
το σαιτ εγινε κοσμοπολιταν στην καλυτερη,για να μην πω κατι αλλο.
μονο για χαβαλε γιναμε και ειμαστε δυστυχως.
Όχι ήταν μια χοντρούλα καθαρό σώμα το χαρακτηριστικό εκείνη την εποχή ήταν το σκυλί μέσα στα πόδια μας και στα δωμάτια.Τύπε λες μια ξανθιά με σκουλαρίκι στη μύτη κ τατού;
Ξερετε εαν υπαρχει ακομα ;;Όχι ήταν μια χοντρούλα καθαρό σώμα το χαρακτηριστικό εκείνη την εποχή ήταν το σκυλί μέσα στα πόδια μας και στα δωμάτια.
Αυτό ρωτάω και εγώ.Ξερετε εαν υπαρχει ακομα ;;
Ξερετε εαν υπαρχει ακομα ;;
Ναι αυτη ειναι εχει κ 2 μετριες ουκρανεςΤι λέει αυτή παίδες; Η Γιάννα από ότι κατάλαβα. Αξίζει;
ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr