xjimakos24x
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2017
- Like
- 363
- Πόντοι
- 21
Στείλε αν μπορείς φίλε...Έχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Στείλε αν μπορείς φίλε...Έχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Ότι να ναι...Ναι μακριά, είναι προσβλητική και ειρωνική .Επισης οι φωτογραφίες θα έλεγα δεν είναι πλήρως αντιπροσωπευτικές (πρόσθεσε +10κιλα).Τέλος, αν υπερβείς τα 15 λεπτά σε πίεζει να τελειωσεις και ζητάει και εξτρα άμα θες να της χύσεις στα βυζια
νομιζω πως η τιμη που γραφεις ειναι για 30 λεπτα ΟΧΙ για 1 ωρα ,αλλα γενικα αξιζει η συγκεκριμένη εχουν γραφτει αρκετα καλα κομεντ κ εδω κ διπλαΜύστες καλησπέρα, θα ήθελα τα φώτα σας για αυτήν εδώ την αγγελία.
Μαρίνα από ***** με δικό της χώρο στα 60€. Την εχει δοκιμάσει κανείς να μας πει αν αξίζει;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όπου έχει αστερίσκους, εροτικ πόρταλ στα αγγλικά
Η Νάντια από Κωνσταντινουπόλεως είναι αυτή αυτή ή άλλη Νάντια...?6973563735 viber
Στείλε το fb φίλε. Ευχαριστώ.Έχει και fb το κορίτσι οποίος θέλει inbox
Τρελό γαμησι αλλά ξεπεταΕύα και Σοφία Αδμητου ΑΤΤΙΚΗ. Μιλάμε για μιλφ γεμάτα σε βάρος. Την ΕΎΑ την 'εχω δοκιμασει....είναι άπαιχτη ....Για γούστα παραπάνω κιλών
Στοιχεία;Τρελό γαμησι αλλά ξεπετα
Μάλλον να είναι από το Λαδικό μπακνανα6980595952 Με λένε Λάουρα, είμαι 35 ετών, έχω ύψος 1,75 και 62 κιλά. - Love List
Καλημέρα, γνωρίζει κανένας;
Δεν είναι φίλε. Πήρα τηλέφωνο.Μάλλον να είναι από το Λαδικό μπακνανα
Είναι μια όντως 35άρα περίπου Ουκρανή , ψηλή. Στην Βουλιαγμένης (Αγ. Ιωάννης). Όντως ισχύουν τα αναγραφόμενα της. Περνάς καλά..., αρκεί να μην την αφήσεις να τρέξει το πρόγραμμα της6980595952 Με λένε Λάουρα, είμαι 35 ετών, έχω ύψος 1,75 και 62 κιλά. - Love List
Καλημέρα, γνωρίζει κανένας;
Απαντάς στον εαυτό σου μετά από έξι χρόνια?Σου πήρε λίγο χρόνο αλλά τα βρήκατε τελικαΤρελό γαμησι αλλά ξεπετα
Ευχαριστώ πολύ.Είναι μια όντως 35άρα περίπου Ουκρανή , ψηλή. Στην Βουλιαγμένης (Αγ. Ιωάννης). Όντως ισχύουν τα αναγραφόμενα της. Περνάς καλά..., αρκεί να μην την αφήσεις να τρέξει το πρόγραμμα της
Σύντροφε τι εννοάς με το πρόγραμμα της?γίνε λίγο πιο Σωτηρακοπουλος ή έστω Θαναηλακης να ούμε..Είναι μια όντως 35άρα περίπου Ουκρανή , ψηλή. Στην Βουλιαγμένης (Αγ. Ιωάννης). Όντως ισχύουν τα αναγραφόμενα της. Περνάς καλά..., αρκεί να μην την αφήσεις να τρέξει το πρόγραμμα της
Ευχαριστώ πολύ. Έκανα το κλασσικό κόλπο του Διανοούμενου. Δώσαμε ραντεβού έξω, την κατάλαβα ποια ήταν (χωρίς να με καταλάβει αυτή) και την πήρα τηλέφωνο. Το σήκωσε και είδα ποια ήταν στα σίγουρα. 35 χρόνων σε καμία περίπτωση. 45 και βάλε ήταν σίγουρα. Σπασμένη και φτιαγμένα χειλια καθώς και ξανθές ανταύγειες. Ναι κορμί καλό φαινόταν και ήταν σίγουρα καλό, αλλά...... Πάμε για άλλα!ειναι πολύ καθαρή και με ωραίο χώρο
Από υπηρεσίες μέτρια πράγματα δεν θέλει να την κουράζουν
Με λίγα λόγια θέλει ξεπέτα
Καλησπέρα Μυστη μου.. Χρονόμετρο στο πουλί μας να βάλουμε ;ειναι πολύ καθαρή και με ωραίο χώρο
Από υπηρεσίες μέτρια πράγματα δεν θέλει να την κουράζουν
Με λίγα λόγια θέλει ξεπέτα
απλά αυτά που κάνει να τα κάνει στο ρυθμό που θέλεις εσύ και οχι αυτή, γιατί θα σε τελειώσει γρήγοραΣύντροφε τι εννοάς με το πρόγραμμα της?γίνε λίγο πιο Σωτηρακοπουλος ή έστω Θαναηλακης να ούμε..