Γευσιγνώστης_214
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2022
- Like
- 78
- Πόντοι
- 0
Όχι η Ρένα είναι 50+ , ο συνάδελφος λέει για 30αρα , υπάρχουν 2 "σκυλουδες".Ρένα από Νίκαια λες μύστη? Αν ναι έχει χαθεί εδώ και κάνα μήνα. Διακοπές ισως
Όχι η Ρένα είναι 50+ , ο συνάδελφος λέει για 30αρα , υπάρχουν 2 "σκυλουδες".Ρένα από Νίκαια λες μύστη? Αν ναι έχει χαθεί εδώ και κάνα μήνα. Διακοπές ισως
Διάβασε μια σελίδα πίσω. ( Αναστασία)Τι εστί Νάνσυ?? αν υπάρχει κάποια αγγελία να δούμε .... στείλε και pm
Όχι δεν έχει. Μόνο σε ξενοδοχείο πάει. Συνήθως Μπιλ ή ΠριβέΞέρετε αν η Άννα 590 έχει δικό της χώρο για incall ή πάει μόνο ξενοδοχείο ;
κατι θα υπαρχει νασαι σιγουρος!!!!!!!!Χαιρετώ τους συναγωνιστές... Υπάρχει κάτι κάπου τριγύρω Κορυδαλλο, Νίκαια, Καμίνια κτλ;;
Είναι κάτι χοντρές μπάζα Κορυδαλλό κ Νίκαια έχω δει κ κάποιες αγγελίες σε κάποια φάση αλλά δεν ξέρω προσωπικά γτ έτσι όπως είναι οι τυπισσες καλύτερα να δώσω όρκο αγαμίας!Χαιρετώ τους συναγωνιστές... Υπάρχει κάτι κάπου τριγύρω Κορυδαλλο, Νίκαια, Καμίνια κτλ;;
Έτσι πιστεύω κ εγώ αλλά που θα τα βρίσκουμε;;κατι θα υπαρχει νασαι σιγουρος!!!!!!!!
ενα ντε!!!!!!!Έτσι πιστεύω κ εγώ αλλά που θα τα βρίσκουμε;;
Είναι κάτι χοντρές μπάζα Κορυδαλλό κ Νίκαια έχω δει κ κάποιες αγγελίες σε κάποια φάση αλλά δεν ξέρω προσωπικά γτ έτσι όπως είναι οι τυπισσες καλύτερα να δώσω όρκο αγαμίας!
Είναι μια στο Κορυδαλλό Άννα κάτι δε θυμάμαι χοντρή με τατού που έχουν γράψει τύποι εδώ μέσα που έχουν πάει ότι είναι κάργα βρωμιάρα κιόλας,αν σου ανοίξει τη πόρτα απότομα με τέτοια φάτσα από τη τρομάρα παίζει να της ρίξεις κάνα μπουνιδι να σε πάνε κ μέσα μετά!Μια έχω δει...ο όρκος αυτός επιβάλλεται
Α τύπε παίζει ένα προφίλ στο κάνεσεξ "γιασένα" η κάτι τέτοιο με μια θειτσα κάπου στον Πειραιά αλλά επίσης έχουν ακουστεί για ακαποτα εκεί οπότε με δική σου ευθύνη ξεκαθαραΈτσι πιστεύω κ εγώ αλλά που θα τα βρίσκουμε;;
Ναι, μάλλον την ίδια λέμε.... Από τις φωτογραφίες κ μόνο δεν παω εκεί .. καλύτερα να τον κόψω ή τον όρκο αγαμίας που έλεγε κ φίλος πιο πρινΕίναι μια στο Κορυδαλλό Άννα κάτι δε θυμάμαι χοντρή με τατού που έχουν γράψει τύποι εδώ μέσα που έχουν πάει ότι είναι κάργα βρωμιάρα κιόλας,αν σου ανοίξει τη πόρτα απότομα με τέτοια φάτσα από τη τρομάρα παίζει να της ρίξεις κάνα μπουνιδι να σε πάνε κ μέσα μετά!
Είναι κ μια γιαγιά στη Νίκαια κάπου αλλά κ αυτή γάμησε ταΝαι, μάλλον την ίδια λέμε.... Από τις φωτογραφίες κ μόνο δεν παω εκεί .. καλύτερα να τον κόψω ή τον όρκο αγαμίας που έλεγε κ φίλος πιο πριν
Γιαγιά;;; Πωωω κατάντια....Είναι κ μια γιαγιά στη Νίκαια κάπου αλλά κ αυτή γάμησε τα
Αφού εκεί πάνε οι περισσότεροι μύστες τι να κάνουν;Γιαγιά;;; Πωωω κατάντια....
Κανένα μουνάκι της προκοπής δεν υπάρχει; Όλες κέντρο πάνε;
στειλε και σε μεναΣου στέλνω πμ.