Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Πραγματικά όμως!!!!Αυτό το κάτω κεφάλι όλο σε μπελάδες μας βάζει.
Πραγματικά όμως!!!!Αυτό το κάτω κεφάλι όλο σε μπελάδες μας βάζει.
Πως καταφερες και βρηκες να παρκαρεις εκει το αμαξι σου ρε ανθρωπε του θεου? Το διαμερισμα της ειναι ψηλα στο λοφο σε κατι στενους δρομους γαμησετα ακομα και για μηχανακια ειναι στενα (λεμε τωρα)...Εγω οταν ειχα κανει την μαλακια και ειχα παει πριν 3 χρονια περιπου εφαγα απιστευτο ξενερωμα με το παρκινγκ....Καλα για το πως περασα μαζι της (γατες, μποχα, μπαζο, παλιοχαρακτηρας, πεταμενα 30 ευρω) νομιζω ημουν ο πρωτος που τα ειχα γραψει αναλυτικα σε παλαιοτερα ποστ....παρολαυτα η τυπισσα δεν φαινεται να εβαλε μυαλο και συνεχιζει ακαθεκτη..... νομιζω αξιζει τον κοπο αποκλειστηκα για τους κατοικους περαματος...αντε και δραπετσωνας....γιατι για να πας εκει τις ωρες που εκεινη δεχεται, πρεπει να φας και ατελειωτη κινηση στον δρομο....Ένα θα πω και δέχομαι συγχαρητήρια για το θάρρος μου!!!!
Σε μια στιγμή καυλας και θολωμενου μυαλού και χωρίς καθόλου χρόνο πήρα τηλ την Έλενα του Περάματος με τις 26633777 γάτες στο διαμέρισμα της.
Ρε μαλακες τι είναι αυτή η τύπισσα???
Μπαίνω και αντικρίζω 20+- γάτες στο σαλόνι.... πάνω στον καναπέ πάνω σε ένα έπιπλο πάνω στις καρέκλες πάνω στο πολυφωτο.
Μποχα από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Μια γυναίκα (ο θεός να την κάνει) κοντή χοντρούλα με ατσουμπαλο σώμα με μια φόρμα και μπλούζα λαϊκής και λερωμένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ με αχτενιστα αβαφα μαλλιά που η άσπρη τρίχα έκανε πάρτυ γύρω στα 50-55.
Σάστησα και σαν υπνωτισμένος προχώρησα στο υπνοδωμάτιοκαι ευτυχώς συνήλθα και έφυγα.
Δόξα τον Θεό
ΔΕΝ αξίζει τον κόπο ούτε αν μένεις στο παραδίπλα σπίτι!!!!Πως καταφερες και βρηκες να παρκαρεις εκει το αμαξι σου ρε ανθρωπε του θεου? Το διαμερισμα της ειναι ψηλα στο λοφο σε κατι στενους δρομους γαμησετα ακομα και για μηχανακια ειναι στενα (λεμε τωρα)...Εγω οταν ειχα κανει την μαλακια και ειχα παει πριν 3 χρονια περιπου εφαγα απιστευτο ξενερωμα με το παρκινγκ....Καλα για το πως περασα μαζι της (γατες, μποχα, μπαζο, παλιοχαρακτηρας, πεταμενα 30 ευρω) νομιζω ημουν ο πρωτος που τα ειχα γραψει αναλυτικα σε παλαιοτερα ποστ....παρολαυτα η τυπισσα δεν φαινεται να εβαλε μυαλο και συνεχιζει ακαθεκτη..... νομιζω αξιζει τον κοπο αποκλειστηκα για τους κατοικους περαματος...αντε και δραπετσωνας....γιατι για να πας εκει τις ωρες που εκεινη δεχεται, πρεπει να φας και ατελειωτη κινηση στον δρομο....
Ενδιαφέρον έχειΚαλησπέρα παίδες για εδω ξερουμε τιποτα;
με κορμάρα και πανέμορφα φυσικά βυζιά. - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
Μήπως είχες πάει Πέμπτη που έχει λαϊκή στη γειτονιά;;; Αλήθεια, επειδή ξέρω την περιοχή, δεν υπάρχει θέμα parking!!!Πως καταφερες και βρηκες να παρκαρεις εκει το αμαξι σου ρε ανθρωπε του θεου? Το διαμερισμα της ειναι ψηλα στο λοφο σε κατι στενους δρομους γαμησετα ακομα και για μηχανακια ειναι στενα (λεμε τωρα)...Εγω οταν ειχα κανει την μαλακια και ειχα παει πριν 3 χρονια περιπου εφαγα απιστευτο ξενερωμα με το παρκινγκ....Καλα για το πως περασα μαζι της (γατες, μποχα, μπαζο, παλιοχαρακτηρας, πεταμενα 30 ευρω) νομιζω ημουν ο πρωτος που τα ειχα γραψει αναλυτικα σε παλαιοτερα ποστ....παρολαυτα η τυπισσα δεν φαινεται να εβαλε μυαλο και συνεχιζει ακαθεκτη..... νομιζω αξιζει τον κοπο αποκλειστηκα για τους κατοικους περαματος...αντε και δραπετσωνας....γιατι για να πας εκει τις ωρες που εκεινη δεχεται, πρεπει να φας και ατελειωτη κινηση στον δρομο....
την εστειλε ο νταβας απο Πατρα?Καλησπερα γνωριζουμε κατι ;;;
Ερωτικές υπηρεσίες
ΠΑΤΡΑ μόνο Κυριακη 17 Νοεμβρίου από το μεσημέρι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ να εισαι σιγουρος οτι θα περασουμε τελεια.Σε δικο μου χωρο διακριτικο διαμερισμα στο κέντρο.Είμαι η Ιωαννα Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών οι φώτο είναι δικές μου προ λίγων ημερών το στηθος μου κ βεβαια...kanesex.com
Ρε μήπως ψάχνει τιποτα κρεατόβεργες ο πατρινός;;την εστειλε ο νταβας απο Πατρα?
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ - 11888.gr
ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΕΛΕΠΗΣ, Ιωάννη Ρίτσου, Αχαϊα, 26335 -Βρες τηλέφωνο και λοιπές πληροφορίες με ένα κλικ.www.11888.gr
μα γιατί έφυγες;Ένα θα πω και δέχομαι συγχαρητήρια για το θάρρος μου!!!!
Σε μια στιγμή καυλας και θολωμενου μυαλού και χωρίς καθόλου χρόνο πήρα τηλ την Έλενα του Περάματος με τις 26633777 γάτες στο διαμέρισμα της.
Ρε μαλακες τι είναι αυτή η τύπισσα???
Μπαίνω και αντικρίζω 20+- γάτες στο σαλόνι.... πάνω στον καναπέ πάνω σε ένα έπιπλο πάνω στις καρέκλες πάνω στο πολυφωτο.
Μποχα από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Μια γυναίκα (ο θεός να την κάνει) κοντή χοντρούλα με ατσουμπαλο σώμα με μια φόρμα και μπλούζα λαϊκής και λερωμένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ με αχτενιστα αβαφα μαλλιά που η άσπρη τρίχα έκανε πάρτυ γύρω στα 50-55.
Σάστησα και σαν υπνωτισμένος προχώρησα στο υπνοδωμάτιοκαι ευτυχώς συνήλθα και έφυγα.
Δόξα τον Θεό
ειναι καλύτερος απο το ''τρίγωνο'' ;;
Το Τρίγωνο καλύτερο αλλά εκεί βρίσκεις ποιό ευκολά να καθίσειςειναι καλύτερος απο το ''τρίγωνο'' ;;
καλες ειναι κι οι δυο. οπου και να φας μια χαρα ειναι εκει.ειναι καλύτερος απο το ''τρίγωνο'' ;;
Καμια Λαικη δεν ειχε...επι της οδου Φλεμμινγκ ψηλα ηταν η πολυκατοικια, ισως να ειχε να κανει με την ωρα που πηγα κατα τις 19:30-20:00...τελικα βρηκα να παρκαρω αρκετα μακρια απο την πολυκατοικια της τουλαχιστον 100-150 μετρα πιο διπλα...δεν ξερω ισως επειδη ηταν και πρωτη μου φορα σε εκεινη την περιοχη να δυσκολευτικα....Μήπως είχες πάει Πέμπτη που έχει λαϊκή στη γειτονιά;;; Αλήθεια, επειδή ξέρω την περιοχή, δεν υπάρχει θέμα parking!!!
Τέλος πάντων αφού δεν είναι αξιογάμητη κακώς συζητάμε!!! Ας ελπίσουμε στα καλύτερα!!!Καμια Λαικη δεν ειχε...επι της οδου Φλεμμινγκ ψηλα ηταν η πολυκατοικια, ισως να ειχε να κανει με την ωρα που πηγα κατα τις 19:30-20:00...τελικα βρηκα να παρκαρω αρκετα μακρια απο την πολυκατοικια της τουλαχιστον 100-150 μετρα πιο διπλα...δεν ξερω ισως επειδη ηταν και πρωτη μου φορα σε εκεινη την περιοχη να δυσκολευτικα....
Καλησπέρα κύριε….. μακρυά είναι τέρμα φόλα…..ακόμα κλαιω τα χρήματα και το κεφάλι μου που δεν έφυγα μόλις την είδα….Καλησπερα γνωριζουμε κατι ;;;
Ερωτικές υπηρεσίες
ΠΑΤΡΑ μόνο Κυριακη 17 Νοεμβρίου από το μεσημέρι. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ να εισαι σιγουρος οτι θα περασουμε τελεια.Σε δικο μου χωρο διακριτικο διαμερισμα στο κέντρο.Είμαι η Ιωαννα Μαιρη ελληνιδα 1,70 34 ετών οι φώτο είναι δικές μου προ λίγων ημερών το στηθος μου κ βεβαια...kanesex.com