eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.437
- Πόντοι
- 1.056
Τύπε μου έχει αναφερθεί κ παλιότερο εδώ μέσα ότι είχε παιχτεί ένα σκηνικό ψάξε το λόγο γτ δε θυμάμαι πολλά πολλά...αλλά ρε τυπε χαρά στο κουράγιο σου κ τα γούστα σου...Όταν λες έπαιζε θέμα με νταβα; Να πάω 'η θα μπλέξουμε. Διαφωτιστε με λιγκ περισσότερο αν μπορείτε. Ευχαριστώ.
Έχω φάει κόλλημα με τη γριά, αν είναι τόσο έκφυλη όσο παρουσιάζεται.Τύπε μου έχει αναφερθεί κ παλιότερο εδώ μέσα ότι είχε παιχτεί ένα σκηνικό ψάξε το λόγο γτ δε θυμάμαι πολλά πολλά...αλλά ρε τυπε χαρά στο κουράγιο σου κ τα γούστα σου...
ε καλα μη νιωθεις ασχημα,ουδεις τελειος!αλλοι θελουν να τους κατουρανε κ να τους χεζουν..εσυ γουσταρεις μασελα κ πανες για ενηλικες γουστα ειναι αυταΈχω φάει κόλλημα με τη γριά, αν είναι τόσο έκφυλη όσο παρουσιάζεται.
οκ..my bad, sorr
Και δωρο στη μανταμ, 1 κιλο αγγουρια καλυβιώτικα, να τα βαλει στον πατο της
Δεν έχω κόλλημα με τις μασελες αλλά κάνε μια πρόταση ρε συ πανό εσύ που είσαι περπατημενος. Μην με γειωνεις μόνο. Πρότεινε κάποια νεότερη που να παρουσιάζεται και ακόμα καλύτερα να είναι τόσο έκφυλη και να τα κάνει όλα.ε καλα μη νιωθεις ασχημα,ουδεις τελειος!αλλοι θελουν να τους κατουρανε κ να τους χεζουν..εσυ γουσταρεις μασελα κ πανες για ενηλικες γουστα ειναι αυτα
Στείλε τηλ παρακαλώΈνα τηλέφωνο και εδώ...
Λυπάμαι τύπε μου αλλά έχω κόψει το σπορ τελευταία,τον παίζω μόνο με το γαμησι κουράζομαι λόγο ηλικίας..να σου προτείνουν τα αλάνια εδώ μέσα ότι θες έννοια σου!Δεν έχω κόλλημα με τις μασελες αλλά κάνε μια πρόταση ρε συ πανό εσύ που είσαι περπατημενος. Μην με γειωνεις μόνο. Πρότεινε κάποια νεότερη που να παρουσιάζεται και ακόμα καλύτερα να είναι τόσο έκφυλη και να τα κάνει όλα.
Αδέρφια μη κάνετε ποτέ την μαλακία και πάτε....Ένα θα πω και δέχομαι συγχαρητήρια για το θάρρος μου!!!!
Σε μια στιγμή καυλας και θολωμενου μυαλού και χωρίς καθόλου χρόνο πήρα τηλ την Έλενα του Περάματος με τις 26633777 γάτες στο διαμέρισμα της.
Ρε μαλακες τι είναι αυτή η τύπισσα???
Μπαίνω και αντικρίζω 20+- γάτες στο σαλόνι.... πάνω στον καναπέ πάνω σε ένα έπιπλο πάνω στις καρέκλες πάνω στο πολυφωτο.
Μποχα από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Μια γυναίκα (ο θεός να την κάνει) κοντή χοντρούλα με ατσουμπαλο σώμα με μια φόρμα και μπλούζα λαϊκής και λερωμένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ με αχτενιστα αβαφα μαλλιά που η άσπρη τρίχα έκανε πάρτυ γύρω στα 50-55.
Σάστησα και σαν υπνωτισμένος προχώρησα στο υπνοδωμάτιοκαι ευτυχώς συνήλθα και έφυγα.
Δόξα τον Θεό
Πρεπει να γινει προτομη σου, κ συντομα μαλιστα, σε κεντρικο σημειο των ΑθηνωνΈνα θα πω και δέχομαι συγχαρητήρια για το θάρρος μου!!!!
Σε μια στιγμή καυλας και θολωμενου μυαλού και χωρίς καθόλου χρόνο πήρα τηλ την Έλενα του Περάματος με τις 26633777 γάτες στο διαμέρισμα της.
Ρε μαλακες τι είναι αυτή η τύπισσα???
Μπαίνω και αντικρίζω 20+- γάτες στο σαλόνι.... πάνω στον καναπέ πάνω σε ένα έπιπλο πάνω στις καρέκλες πάνω στο πολυφωτο.
Μποχα από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Μια γυναίκα (ο θεός να την κάνει) κοντή χοντρούλα με ατσουμπαλο σώμα με μια φόρμα και μπλούζα λαϊκής και λερωμένη χωρίς ίχνος μακιγιάζ με αχτενιστα αβαφα μαλλιά που η άσπρη τρίχα έκανε πάρτυ γύρω στα 50-55.
Σάστησα και σαν υπνωτισμένος προχώρησα στο υπνοδωμάτιοκαι ευτυχώς συνήλθα και έφυγα.
Δόξα τον Θεό
Εγώ πάντως περνάω συχνά από το πέραμα αλλά δεν έχω κάνει καμία μλκ να περάσω από την τύπισσα από όσα γραφόμενα διάβασα εδώ..μια φορά που μπήκα στη πρίζα πήρα τηλ να ρωτήσω κ μόλις άκουσα τη φωνή της σα κωλογρια ασθενική ξενέρωσα τελείως δεν ήθελα πια να γαμησω...Αδέρφια μη κάνετε ποτέ την μαλακία και πάτε....
Πραγματικά ότι χειρότερο έχω συναντήσει και ευχάριστω τον Θεό που συνήλθα και βρήκε τρόπο να φύγω χωρίς καν να βγάλω τα ρούχα μου...
Εμένα μου τσαμπουκαλευοταν κιόλας στο τηλέφωνο και εγώ εκεί με το ζόρι να γαμήσω το μπάζο χαχα...Εγώ πάντως περνάω συχνά από το πέραμα αλλά δεν έχω κάνει καμία μλκ να περάσω από την τύπισσα από όσα γραφόμενα διάβασα εδώ..μια φορά που μπήκα στη πρίζα πήρα τηλ να ρωτήσω κ μόλις άκουσα τη φωνή της σα κωλογρια ασθενική ξενέρωσα τελείως δεν ήθελα πια να γαμησω...
Α σε βρίσκω πολύ λάθος λοιπόν αδερφέ!Εμένα μου τσαμπουκαλευοταν κιόλας στο τηλέφωνο και εγώ εκεί με το ζόρι να γαμήσω το μπάζο χαχα...
Είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης αλλά όλη την μέρα στο μαγαζί με βαραγε η καύλα και δεν είχα χρόνο στο σχολασμα να πάω Αθήνα.... έτσι σκέφτηκα δεν μαμιετε μια πίπα και ένα πήδημα στα γρήγορα και φθηνά!!!Α σε βρίσκω πολύ λάθος λοιπόν αδερφέ!
Το καλύτερο μουνι να ήταν αν δεν έχει τρόπους κ μιλάει με ύφακι λες κ μας κάνει χάρη πρέπει να τρώει μαύρο να μάθει τρόπους
Αυτό το κάτω κεφάλι όλο σε μπελάδες μας βάζει.Είμαι ακριβώς της ίδιας άποψης αλλά όλη την μέρα στο μαγαζί με βαραγε η καύλα και δεν είχα χρόνο στο σχολασμα να πάω Αθήνα.... έτσι σκέφτηκα δεν μαμιετε μια πίπα και ένα πήδημα στα γρήγορα και φθηνά!!!
Πραγματικά όμως!!!!Αυτό το κάτω κεφάλι όλο σε μπελάδες μας βάζει.