xaris98864
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
σε ευχαριστωΚαλησπέρα κύριε….. μακρυά είναι τέρμα φόλα…..ακόμα κλαιω τα χρήματα και το κεφάλι μου που δεν έφυγα μόλις την είδα….
σε ευχαριστωΚαλησπέρα κύριε….. μακρυά είναι τέρμα φόλα…..ακόμα κλαιω τα χρήματα και το κεφάλι μου που δεν έφυγα μόλις την είδα….
Και εμένα θα με ενδιαφέρε, τι παιζει εκεί ακριβώς? Αν κάποιος ξέρει η μπορεί να παραθεσει σελίδα που μπορουμε να βρουμε παλαιοτερη κριτική θα βοηθούσε!!αυτη δεν ειναι η γιαγια στον ωροπο που επαιζε θεμα με νταβα στον χωρο της;;
Τύπε μου αντί να βάζεις τους άλλους να ψάχνουν θα μπορούσες να το ψάξεις κ μόνος σου όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι.να σαι καλα καλή συνεχειαΚαι εμένα θα με ενδιαφέρε, τι παιζει εκεί ακριβώς? Αν κάποιος ξέρει η μπορεί να παραθεσει σελίδα που μπορουμε να βρουμε παλαιοτερη κριτική θα βοηθούσε!!
Τύπε μου αντί να βάζεις τους άλλους να ψάχνουν θα μπορούσες να το ψάξεις κ μόνος σου όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι.να σαι καλα καλή συνεχεια
Τύπε μου αντί να βάζεις τους άλλους να ψάχνουν θα μπορούσες να το ψάξεις κ μόνος σου όπως κάνουμε όλοι οι υπόλοιποι.να σαι καλα καλή συνεχεια
Δεν είπα σε κανέναν να ψάξει, είπα αν μπορει να παραθεσει κάποιος τη σελίδα, με τη λογική ότι μπορεί κάποιος εδώ μέσα να έχει γράψει ο ίδιος την κριτική και να την παραθεσει χωρίς ψάξιμο για να βοηθήσει τους άλλους, όπως σε άλλη περιπτωση κάποιος άλλος θα βοηθήσει εκεινον.Και στην τελική αγνόησε το σχόλιο ασε τις εξυπνάδες, ένα ευγενικό μήνυμα έγραψα αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει, αν δεν ξέρεις απλά το αγνοείς.συνεχεια
Δεν απαντάει. Έστειλα διερευνητικο μνμ μέσω του site κι έφαγα κατευθείαν block. Χάσιμο χρόνου.Καλησπέρα παιδιά , γνωρίζει κανείς καποιο στοιχείο επικοινωνίας με αυτήν την κυρία? Δεν έχει τηλεφωνο στην αγγελία, αλλα δεν απαντάει στα μηνύματα που μπορείς να στείλεις μέσω του site? Postάρισα και σε αλλο thread την ίδια αγγελία διότι δεν ξέρω που είναι το σωστο να μπει..
Βασικά και σε εμένα το ίδιο έγινε, έφαγα μπλοκ. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποια να βάζει αγγελία κ να σε μπλοκάρει μόλις στείλεις μήνυμα.. ΠεριεργοΔεν απαντάει. Έστειλα διερευνητικο μνμ μέσω του site κι έφαγα κατευθείαν block. Χάσιμο χρόνου.
μάλλον θα είναι fake η αγγελία, κάποιος θα της έκανε πλάκαΒασικά και σε εμένα το ίδιο έγινε, έφαγα μπλοκ. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποια να βάζει αγγελία κ να σε μπλοκάρει μόλις στείλεις μήνυμα.. Περιεργο
Η αγγελία πάντως μπαίνει σχεδόν κάθε μέρα εδώ κ πολύ καιρόμάλλον θα είναι fake η αγγελία, κάποιος θα της έκανε πλάκα
εχεις πετυχει το τηλ της ανοιχτο ? χαχα αμα απαντησει θα σου πουμεΚαλημερα αλανια τα φώτα σας για εδω. Ξέρουμε τίποτα εχει παει κανεις;
Έλενα 33 χρονη ελληνίδα στο χώρο μου. ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
Για πες εντυπώσεις..φιλιά δίνει έχει όρεξη κάνει καλή πιπα?πως είναι από σώμα?πες κάτι βρεΠαιδια εγω την εχω συναντησει. Ειναι πολυ εξηγημενο ατομο. Ναι, δεν ειναι ευκολη και ισως λιγο αποτομη αλλα το κατανοω. Ειναι επιλεκτικη και εχει τα δικα της κριτηρια.Δεν θα συναντησει τον οποιονδηποτε και αυτο το εκτιμω
Για πες εντυπώσεις..φιλιά δίνει έχει όρεξη κάνει καλή πιπα?πως είναι από σώμα?πες κάτι βρεγΙ
Για ποιαν λετε εδω? μπερδεύτηκα..Για πες εντυπώσεις..φιλιά δίνει έχει όρεξη κάνει καλή πιπα?πως είναι από σώμα?πες κάτι βρε
Η Νικόλ στο Παρασίου 46 όροφο είναι μιλφακι συμπαθητικό. Ουσιαστικά μπουρδέλο είναι αλλά το δουλεύει μόνη τηςΚαλημερα παιδια για εδω ξερουμε τιποτα υπάρχει σχετικό θέμα με κριτικές
Τίποτα το ιδιαίτεροΚαλημερα παιδια για εδω ξερουμε τιποτα υπάρχει σχετικό θέμα με κριτικές
Δεν μου το ανοίγει?Καλημερα παιδια για εδω ξερουμε τιποτα υπάρχει σχετικό θέμα με κριτικές
Καλησπέρα...την πήρα το καλοκαίρι τον Αύγουστο... Κλείσαμε ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο με κουβάλησε... Δεν έχει καμία σχέση με την φωτό που φαίνεται υπερτουμπανο... Καλή είναι όμως για ένα γαμησακι... Μου πρότεινε να φέρει και μια φίλη της..της είπα ναι αλλά μετά μου είπε ότι η φίλη της έκλεισε άλλου τελικά ραντεβού... Πίπα καλουτσικη γαμησι ήμουν και καβλωμενος και κάναμε 3 στάσεις και τελείωσα στο πλάι... Νομίζω είχε πάρει 120 ευρώ... Και μετά της είπα για δεύτερο γύρο κ μου είπε είναι έξτρα αλλά 30 ...της είπα ότι πάντα σε ξενοδοχείο για μια ώρα ενοιτε 2 εκτονώσεις ... Της είπα να ντυθεί και την έστειλα...Ενδιαφέρον έχει
Εγώ πήγα μια και τέλοςΑξίζει το 40ρι; καλο μιλφακι η σαπακι;
Αυτή ήταν και στο στούντιο Ηλία Ηλιού;H Jylia στον Πειραιά που τη συζητούσαμε προ καιρου έβαλε και πιο επικαιροποιημενες φωτογραφίες απ'οτι ειδα για οσους ψαχνονται
MILF για τη χαρά σας! Στον Χωρο της στον Πειραια!
Έχω μεγάλο πρόγραμμα! Κάνω κλασικό σεξ, πρωκτικό, στοματικό και 69! Ξέρω ακριβώς πώς να σε χαλαρώσω! Συνάντηση στον χώρο μου! μισή ώρα χωρίς πρωκτικό 50...μία ώρα 80...μισή ώρα με πρωκτικό 70...μία ώρα 100...μισή ώρα πρόγραμμα μία φορά σεξ... μία ώρα πρόγραμμα 2 φορές σεξ Για να περάσετε καλά...kanesex.com