athen
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 145
- Πόντοι
- 1
Η πρώτη φωτογραφία είναι ψεύτικη φωτογραφία. Έχει το δωμάτιό της στη Νίκαια. Πριν λίγο καιρό είχε πλήρες πρόγραμμα. Άσχημο και λίγο φαρδύ. Δεν αξίζει τον κόπο.
Η πρώτη φωτογραφία είναι ψεύτικη φωτογραφία. Έχει το δωμάτιό της στη Νίκαια. Πριν λίγο καιρό είχε πλήρες πρόγραμμα. Άσχημο και λίγο φαρδύ. Δεν αξίζει τον κόπο.
Έχεις περισσότερες πληροφορίες για την Λένα από άνω Κορυδαλλο;Περιστέρι Ιουλία και για άνω Κορυδαλλό αν σε ενδιαφέρει η Λένα
Καλησπέρα στην παρέα
Τί λέτε για εδω
Τί φάση να παίζει;
Νίκος κ Εύα Ζευγάρι Ψάχνει Τρίτο
Γεια σας! Είμαστε ο Νίκος(26) κ' η Εύα(19), αληθινό ζευγάρι και προσφέρουμε ερωτικές υπηρεσίες! ♥ Ψάχνουμε τρίτο να ανοίξει τις τρύπες μου παρέα με το αγόρι μου ♥ ♥ Φουλ πρόγραμμα ♥ ♥ Ανοιχτοί σε όλα τα φετίχ και ανωμαλίες ♥ ♥ Χώρος δικός μας ♥ Περιμένουμε μήνυμα σας!kanesex.com
Ντεκαυλέπολύ αστείο να βλέπεις έναν μουσάτο με φούστα
Ντεκαυλέ
Δεν παίζει αυτό. η τους παιρνεις πακέτο η τρως πακέτο. Μου το είπαν.Σε δικό τους χώρο στα Κάτω Πατήσια το boyfriend αν μπορούμε να τον πούμε έτσι παίζει παθητικά λέει και αυτός αν δε τον θες είναι στο διπλανό δωμάτιο τιμωρία,οι φωτό λέει αληθινές..περαιτέρω δεν γνωρίζω
Κι έτσι από περιέργεια, τι λεφτά ζήτησε;;;;Δεν παίζει αυτό. η τους παιρνεις πακέτο η τρως πακέτο. Μου το είπαν.
Ωραίο γκόμενο έχει, η έχει ψυχολογικά η γκαυλιαρα η είναι υποστηρίκτρια στο κίνημα των πουστριδιων, το ποιο ταιριαστό ζευγάριΚι έτσι από περιέργεια, τι λεφτά ζήτησε;;;;
Δηλαδή τι άλλο θα δωΩραίο γκόμενο έχει, η έχει ψυχολογικά η γκαυλιαρα η είναι υποστηρίκτρια στο κίνημα των πουστριδιων, το ποιο ταιριαστό ζευγάρι
Τι ζευγάρι μωρέ;;;; Φιλαράκια που γαμιούνται είναι και κάνουν καμιά αρπαχτή για λεφτά για διακοπές και επί τη ευκαιρία γεμίζει κι αυτουνού ο κώλος!!!Ωραίο γκόμενο έχει, η έχει ψυχολογικά η γκαυλιαρα η είναι υποστηρίκτρια στο κίνημα των πουστριδιων, το ποιο ταιριαστό ζευγάρι
εμενα τοτε μου ειπαν αλλα...τα συμπερασματα δικα σαςΔεν παίζει αυτό. η τους παιρνεις πακέτο η τρως πακέτο. Μου το είπαν.
Και να σκασει οι νικολακης απο το διπλανο δωματιο με τριαινα dildo να σε κυνηγαει γυρω γυρω στο δωματιοεμενα τοτε μου ειπαν αλλα...τα συμπερασματα δικα σας
δε μπαινω τωρα στη διαδικασια να βγαζω και ν'ανεβαζω screenshots
Μάγκες για σκέφτητε το λίγο..κάποιος πάει εκεί να γαμησει και τους δύο,και τους έχει στημένους δίπλα δίπλα και από τον κωλο του πουστη περνάει στον κωλο η στο μουνι της άλλης...για πείτε,πιστεύετε ότι θα αλλάζει Καποτά εκείνη την ώρα;;;Και να σκασει οι νικολακης απο το διπλανο δωματιο με τριαινα dildo να σε κυνηγαει γυρω γυρω στο δωματιο
Τώρα ρε αδερφέ... Πώς να γαμήσει κάποιος το μουσάτο;;;; Ξέρω γω κιόλας αλλά;;;;Μάγκες για σκέφτητε το λίγο..κάποιος πάει εκεί να γαμησει και τους δύο,και τους έχει στημένους δίπλα δίπλα και από τον κωλο του πουστη περνάει στον κωλο η στο μουνι της άλλης...για πείτε,πιστεύετε ότι θα αλλάζει Καποτά εκείνη την ώρα;;;
Πλάκα κάνεις έτσι;!η έχεις χάσει επεισόδια;;φίλε θα εκπλαγείς δυσάρεστα!Τώρα ρε αδερφέ... Πώς να γαμήσει κάποιος το μουσάτο;;;; Ξέρω γω κιόλας αλλά;;;;
Αν κάποιος καβλώνει με αυτό, δεν θα μπω εγώ δερβέναγας στα γούστα του αλλά να πληρώσει κάποιος για να πηδήξει το μουσάτο... καταθέτω τα διπλώματά μουΠλάκα κάνεις έτσι;!η έχεις χάσει επεισόδια;;φίλε θα εκπλαγείς δυσάρεστα!
Εγώ και εσύ συμφωνούμε και πιθανότατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από εδώ μέσα αλλά χωρίς να θέλω να επεκταθω παραπάνω ξέρεις πόσοι θα το βρουν καυλωτικο το όλο σκηνικό;;όχι μόνο τον πουστη αλλά το πακέτο και τους δύο!Αν κάποιος καβλώνει με αυτό, δεν θα μπω εγώ δερβέναγας στα γούστα του αλλά να πληρώσει κάποιος για να πηδήξει το μουσάτο... καταθέτω τα διπλώματά μου
Αν θέλει να πηδηχτεί, κάνουμε άλλη κουβέντα!!!
Θύμιζε την ηθοποιό (της βιντεοκασέτας) της δεκαετίας του 80 Στέλλα Κωνσταντινίδη...Λες για την magic από mamba ?
Πού την θυμήθηκες αυτήν ;
Από όσο θυμάμαι τό έχει αφήσει τό άθλημα εδώ καί πολύ καιρό.
Θύμιζε την ηθοποιό (της βιντεοκασέτας) της δεκαετίας του 80 Στέλλα Κωνσταντινίδη...