seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.689
- Πόντοι
- 736
Σέξυ ΤζοΠαδιά υπάρχουν αξιόλογες ανεξάρτητες κάτω απο κατοστάρι?
Σέξυ ΤζοΠαδιά υπάρχουν αξιόλογες ανεξάρτητες κάτω απο κατοστάρι?
Που το βρήκες!! Μπράβο χαχαχαΘύμιζε την ηθοποιό (της βιντεοκασέτας) της δεκαετίας του 80 Στέλλα Κωνσταντινίδη...
Για τους δύο όχι με τίποτα!!Εγώ και εσύ συμφωνούμε και πιθανότατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό από εδώ μέσα αλλά χωρίς να θέλω να επεκταθω παραπάνω ξέρεις πόσοι θα το βρουν καυλωτικο το όλο σκηνικό;;όχι μόνο τον πουστη αλλά το πακέτο και τους δύο!
Τιμή ξέρεις ???Σε δικό τους χώρο στα Κάτω Πατήσια το boyfriend αν μπορούμε να τον πούμε έτσι παίζει παθητικά λέει και αυτός αν δε τον θες είναι στο διπλανό δωμάτιο τιμωρία,οι φωτό λέει αληθινές..περαιτέρω δεν γνωρίζω
Σε δικό τους χώρο στα Κάτω Πατήσια το boyfriend αν μπορούμε να τον πούμε έτσι παίζει παθητικά λέει και αυτός αν δε τον θες είναι στο διπλανό δωμάτιο τιμωρία,οι φωτό λέει αληθινές..περαιτέρω δεν γνωρίζω
Σε δικό τους χώρο στα Κάτω Πατήσια το boyfriend αν μπορούμε να τον πούμε έτσι παίζει παθητικά λέει και αυτός αν δε τον θες είναι στο διπλανό δωμάτιο τιμωρία,οι φωτό λέει αληθινές..περαιτέρω δεν γνωρίζω
Φαίνεται bbw!!! Για να δούμε ποιος θα κάνει πρώτος την καταδρομική!!!Επιτέλους μια στον Πειραιά κάπου στον Κορυδαλλό μου είπε... Έχει δοκιμάσει κάποιος?
![]()
JYLIA 40 στον Χωρο της στον Πειραια για σκληρό πήδημα! 6909709967
Ειμαι ειμαι μια σεξυ γυναικα 40 χρονων, η καυτή Jylia. μια απο τι καλύτερες πουτάνες από την Λευκορωσια. Το ύψος μου είναι μόνο 1,80μ με πολυ ζουμερο σωμα και βυζαρες να γλυφεις σαν τρελος, Εχω δικο μου χωρο στον Πειραια. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι η τελεια MILF...kanesex.com
Δεν είναι πολύ του γούστου μου αλλά αν είναι καλή θα την επισκέπτομαι πολύ συχνά μια και είναι αρκετά κοντά μου και ίσως η μοναδική στον ΠειραιάΦαίνεται bbw!!! Για να δούμε ποιος θα κάνει πρώτος την καταδρομική!!!
Ρε φίλε μήπως είναι η Γιούλια η χοντρή από τα μπουρδέλα;;; Μοιάζει πάντως!!!Δεν είναι πολύ του γούστου μου αλλά αν είναι καλή θα την επισκέπτομαι πολύ συχνά μια και είναι αρκετά κοντά μου και ίσως η μοναδική στον Πειραιά
Αυτοί πάνε στα χοτέλια παραλία αδερφέ!!Πολυ υποτιμημενος παντως ο Πειραιας.. με τοσο χρημα που παιζει στις εταιρειες εκει χαλαρα θα ειχαν πελατεια..και καλη..$$
Δεν την ξέρω την ΓιούλαΡε φίλε μήπως είναι η Γιούλια η χοντρή από τα μπουρδέλα;;; Μοιάζει πάντως!!!
Συμφωνώ... Αν υπήρχαν 3-4 στον Πειραιά θα είχαν φουλ δουλειαΠολυ υποτιμημενος παντως ο Πειραιας.. με τοσο χρημα που παιζει στις εταιρειες εκει χαλαρα θα ειχαν πελατεια..και καλη..$$
Η Τζουλια απο μαμπαΕπιτέλους μια στον Πειραιά κάπου στον Κορυδαλλό μου είπε... Έχει δοκιμάσει κάποιος?
![]()
JYLIA 40 στον Χωρο της στον Πειραια για σκληρό πήδημα! 6909709967
Ειμαι ειμαι μια σεξυ γυναικα 40 χρονων, η καυτή Jylia. μια απο τι καλύτερες πουτάνες από την Λευκορωσια. Το ύψος μου είναι μόνο 1,80μ με πολυ ζουμερο σωμα και βυζαρες να γλυφεις σαν τρελος, Εχω δικο μου χωρο στον Πειραια. Ο κόσμος της ηδονής σε περιμένει πλαί μου, αγάπη μου. Ειμαι η τελεια MILF...kanesex.com
ΓιούλιαΔεν την ξέρω την Γιούλα
Αν είναι αυτή που λέω (μου τη θυμίζει έντονα) έχει θητεύσει στο Διδυμου 27 και στο Κωσταντινουπολεως 166, την έχω πάρει δύο φορές σε παρτούζα με μέτρια συμμετοχή. Αν είναι...Η Τζουλια απο μαμπα
ButΠαδιά υπάρχουν αξιόλογες ανεξάρτητες κάτω απο κατοστάρι?
Αυτή είναι. Είδα την φωτό της στο WhatsAppΓιούλια
Αν είναι αυτή που λέω (μου τη θυμίζει έντονα) έχει θητεύσει στο Διδυμου 27 και στο Κωσταντινουπολεως 166, την έχω πάρει δύο φορές σε παρτούζα με μέτρια συμμετοχή. Αν είναι...
Μπορείτε και εμένα να μου στειλεται το τηλέφωνο ευχαριστωΚαλησπέρα σας, αν σας είναι εύκολο μπορείτε να μου στειλετε κ εμενα το τηλέφωνο ευχαριστω
Έχεις πάντως μια αδυναμία με αυτό το προφίλ έτσι;Ρε είσαστε λαγονικα!!!!!
Δεν την ξέρω την κυρία μια και έχω πολλά χρόνια να πάω σε μπουδρελα...ας είναι και μέτρια να ρίχνουμε κάνα πήδημα όποτε έχουμε λίγο χρόνο εμείς που μένουμε Πειραιά