Hunting talent
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2019
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Aπο παντρεμενη έχει κανείς εμπειρία;
Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ το τηλ σε προσωπικό μήνυμαΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Άλλαξε το ρεπερτόριο τώρα, από μυσταγωγιες κλπ..... το γύρισε σε καυτό σεξ μέ στριπτίζ, σε λουξ διαμέρισμα καί φλερτ.........Προτιμούσα την παλιά αγγελία με τις μυσταγωγίες, όμορφη κοπέλα πάντως .
Και δώρο οι γάτεςΆλλαξε το ρεπερτόριο τώρα, από μυσταγωγιες κλπ..... το γύρισε σε καυτό σεξ μέ στριπτίζ, σε λουξ διαμέρισμα καί φλερτ.........
και δωρο το πούντιασμα στα αρχιδια...Και δώρο οι γάτες
Δουλεύει ακόμα αυτή;;Θυμαται καποιος απο τους παλιους συναγωνιστες μια Χριστινα Ρουμανα αν δεν με απατα η μνημη μου που ειχε χωρο στα Σεπολια σε ενα μικρο στενο κοντα στις γραμμες;;;
Εχουμε κριτικη για την κοπελα και το χωρο;Ομορφη Κατια - Love List
Τι κανεις μωρακι?Ειμαι η Κατια,ομορφη,καλλιγραμμη Ελληνιδα με φλογερο κορμι και σε περιμενω στο λουξ διαμερισμα μου για να φλερταρουμε,και να κανουμε καυτο σεξ μαζι.Το αισθησιακο […]www.lovelist.com.gr
Ή αγγελία τής Κατιας για όσους ψάχνουν πληροφορίες.
Οι τρίχες στην μασχάλη υπάρχουν ακόμα ή τις ξύρισε;Ομορφη Κατια - Love List
Τι κανεις μωρακι?Ειμαι η Κατια,ομορφη,καλλιγραμμη Ελληνιδα με φλογερο κορμι και σε περιμενω στο λουξ διαμερισμα μου για να φλερταρουμε,και να κανουμε καυτο σεξ μαζι.Το αισθησιακο […]www.lovelist.com.gr
Ή αγγελία τής Κατιας για όσους ψάχνουν πληροφορίες.
Παλαιότερα που την είδα ήταν πεντακάθαρη, άλλοι έχουν αναφέρει όπως λες τρίχες κλπ...Οι τρίχες στην μασχάλη υπάρχουν ακόμα ή τις ξύρισε;
Κριτική, απόψεις ότι έχουν πει και οι άλλοι, είναι λίγο ανάλογα τά κέφια, έχω καιρό πού πήρα μία φορά αλλά τίποτα τό ιδιετερο για δεύτερη φορά, βέβαια γούστα είναι αυτά.Εχουμε κριτικη για την κοπελα και το χωρο;
ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟΚαλημέρα ενδιαφέρομαι κ εγώ για το τηλέφωνο της. Ευχαριστώ
Πολλές.. ψάξε λίγο εδώ θα βρειςΕχουμε κριτικη για την κοπελα και το χωρο;
θα μπορουσα να το χω και εγω?Ξέρει κανεις αν η κατια απο Γκράβα δουλεύει και αν έχει καποιος το τηλ γιατί δεν βρίσκω την αγγελία της ευχαριστώ
θα μπορουσα να το χω και εγω?
θα μπορουσα να το χω και εγω?
μπωρεις να στειλεις τηλεφωνο?Στείλε και σε εμένα το τηλ αν γινεται
Tila annaIs ….waiting for your call…μια τιλα με αυτο το νουμερο +306973090784 την ξέρει κανείς ? Δεν θυμαμαι που ειδα την αγγελία και οταν ψάχνω δεν την βρίσκω , πολύ ωραία κοπέλα, στην αγγελία στα 100
αν παίζει το τηλ προώθησε το σε παρακαλώ.Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ το τηλ σε προσωπικό μήνυμα
Δοκίμασε και ένα Ντεπόν αναβραζον πρώτα, και πεσμας.6944799409
50αρα ζουμερη. Σε περιμενω στο χώρο μου για πολλα ερωτικά παιχνίδια γλυψηματα παντού. Με ανεση χρόνου σε πρωσοπικο χώρο 6944799409kanesex.comΗ ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλησπερα... Έχει κανείς εικόνα γιατί το σκεφτομαι