ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.943
- Πόντοι
- 206
6973563735.....ναντιαΈχει κανείς συναγωνιστής τα στοιχεία;
6973563735.....ναντιαΈχει κανείς συναγωνιστής τα στοιχεία;
Ενδιαφέρομαι για πληροφορίες από όποιον τυγχάνει να γνωρίζει.Γνωρίζει κανείς για το σπίτι της Ριτας στην Πατησίων να ανταλλάξουμε εμπειριες;
Και κόστος οποιος ξέρειΕνδιαφέρομαι για πληροφορίες από όποιον τυγχάνει να γνωρίζει.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Tην Καλημερα μου Φιλε Dante......που τι θυμηθηκες αυτη στην Λεωφορο Αθηνων?????ποσα χρονια με πηγες πισω....την ειχα παρει 2-3 φορες......καλη ηταν....ευγενικοτατη θυμαμαι....Τι μου θυμησες τωρα....2002-2005 καναμε τσαρκες να πειραξουμε κανενα τραβελι μετα απο strip ξενύχτι.
Σχεδον παντα κατεληγα η σε ντελο η εαν ειχα κεφια στην Λεωφ Αθηνων στην Shel εκανε μια πιατσα με ενα κόκκινο corola.
Ωραιες εποχες!!!!!!!!!!!!! Τυχερος που της εζησα και ζω ακομα χαχαχαχαχα
Την Καλημερα μου Φιλε Kafearkoud......τετοιες επιχειρησεις θελουν Αντερα....και ατσαλινα Νευρα....αν δεν εισαι συνηθισμενος στις κακουχιες το αποτελεσμα ειναι αρνητικο.....χαχχααχαχαχαχαχαχααΑνεπιτυχής καταδρομική!!! Ο στόχος ήταν τελικά πολύ δύσκολος για μεμονωμένη επιχείρηση! Δεν επλήγη!!!
Χαχαχα ήταν από τις πρώτες επικίνδυνες αποστολές. Την πρώτη φορά θυμάμαι με είχε πιάσει φόβος που με πάει μέσα στα στενά τώρα. Ναι ηταν ευγενική αλλά κ πολύ γρήγορη. Ωραία φάση.Tην Καλημερα μου Φιλε Dante......που τι θυμηθηκες αυτη στην Λεωφορο Αθηνων?????ποσα χρονια με πηγες πισω....την ειχα παρει 2-3 φορες......καλη ηταν....ευγενικοτατη θυμαμαι....
Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής την εν λόγω γυναίκα; Εμφανισιακά πως είναι;Καλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Έχει γραφτεί λιγο πιο πίσω, είναι η θεία Ελβίρα..Η συγκεκριμένη αν δε κάνω λάθος έχει δικό της νήμα ως elvira στις ανεξάρτητες. Είναι η ίδια;
Κι όσοι έχουν δοκιμάσει, θεωρείτε ότι αξίζει;
Έχει δοκιμάσει κάποιος συναγωνιστής την εν λόγω γυναίκα; Εμφανισιακά πως είναι;
Πολλά δεν είναι για 70χρονη;Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
αυτη εδω ειναι...50 ευρω παιρνει
Επιβεβαιώνω την τιμή. Στα 50€ μια ώρα δύο φορές. Ευγενικοτατη στην επικοινωνία και βολική στις ώρες συνάντησης. Αλλά τσεκαρα κι εγώ fb και δεν τόλμησα να κάνω την κασκαντεριαLog into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
αυτη εδω ειναι...50 ευρω παιρνει
Καλησπέρα φίλε. Δεν κάνεις λάθος. Σωστά λές οτι είναι η παλιά Ελβίρα. Άν αξίζει? Είναι πολύ υποκειμενικό το τί ψάχνει ο καθένας και σε ποιά στιγμή βρίσκεται. Το άθλημα το κατέχει ασφαλώς πολύ καλά. Έχει εργαστεί ενδεικτικά σου αναφέρω στο Φ.104 καθώς και Εφέσου 11. Ήταν πάρα πολύ καλή επιλογή προ δεκαετίας. Ώς προς την ενδεχόμενη επίσκεψή σου, θα σου πώ οτι μπορείς να την έχεις στα υπόψιν, χωρίς να διεκδικεί θέση στις ''στάνταρ'' επιλογές σου. Σίγουρα όμως θα δείς μία γυμνασμένη και ευδιάθετη γυναίκα. Ελπίζω να βοήθησα.Η συγκεκριμένη αν δε κάνω λάθος έχει δικό της νήμα ως elvira στις ανεξάρτητες. Είναι η ίδια;
Κι όσοι έχουν δοκιμάσει, θεωρείτε ότι αξίζει;
Καλησπέρα φίλε. Είναι μία καλοστεκούμενη 65άρα (συντηρητική εκτίμηση) με μεγάλα μπλέ μάτια και όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Κάποτε πρέπει να υπήρξε αρκετά όμορφη και αριστοκρατική γυναίκα. Διαθέτει ευμεγέθεις μαστούς οι οποίοι έχουν υποστεί την αναμενόμενη φθορά του χρόνου. Συνολικά φαίνεται αυτή η φθορά σε όλο το σώμα. Είναι αρκετά καλόβολη πράγματι, πεντακάθαρη, με τη διαφορά ότι όσο ήμουν στο διαμέρισμα, το ένα δωμάτιο (προφανώς η κουζίνα) είχε κλειστή την πόρτα εξ αιτίας κάποιου κατοικιδίου. Στο δια ταύτα διέκρινα μία ψυχρότητα στις κινήσεις για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον όχι το αναμενόμενο από την εμπειρία και τη πολυφημισμένη σοβιετική σχολή. Τουλάχιστον είμαστε αρκετά κοντά ηλικιακά (αν και με διαφορετικά μουσικά γούστα) και είπαμε και μερικές κουβέντες περί Ιστορίας και επιστημών (το ξέρω οτι είναι περιττή πληροφορία αλλά περιελήφθη ως εμπειρία). Ελπίζω να βοήθησα.
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Από ύψος τι λέει;Καλησπέρα φίλε. Είναι μία καλοστεκούμενη 65άρα (συντηρητική εκτίμηση) με μεγάλα μπλέ μάτια και όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου. Κάποτε πρέπει να υπήρξε αρκετά όμορφη και αριστοκρατική γυναίκα. Διαθέτει ευμεγέθεις μαστούς οι οποίοι έχουν υποστεί την αναμενόμενη φθορά του χρόνου. Συνολικά φαίνεται αυτή η φθορά σε όλο το σώμα. Είναι αρκετά καλόβολη πράγματι, πεντακάθαρη, με τη διαφορά ότι όσο ήμουν στο διαμέρισμα, το ένα δωμάτιο (προφανώς η κουζίνα) είχε κλειστή την πόρτα εξ αιτίας κάποιου κατοικιδίου. Στο δια ταύτα διέκρινα μία ψυχρότητα στις κινήσεις για να είμαι ειλικρινής, τουλάχιστον όχι το αναμενόμενο από την εμπειρία και τη πολυφημισμένη σοβιετική σχολή. Τουλάχιστον είμαστε αρκετά κοντά ηλικιακά (αν και με διαφορετικά μουσικά γούστα) και είπαμε και μερικές κουβέντες περί Ιστορίας και επιστημών (το ξέρω οτι είναι περιττή πληροφορία αλλά περιελήφθη ως εμπειρία). Ελπίζω να βοήθησα.
Καλησπέρα φίλε. Θεωρώ λίγο κάτω από 1,70.Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Από ύψος τι λέει;
Συναγωνιστή δίνει κώλο?Καλησπέρα φίλε. Δεν κάνεις λάθος. Σωστά λές οτι είναι η παλιά Ελβίρα. Άν αξίζει? Είναι πολύ υποκειμενικό το τί ψάχνει ο καθένας και σε ποιά στιγμή βρίσκεται. Το άθλημα το κατέχει ασφαλώς πολύ καλά. Έχει εργαστεί ενδεικτικά σου αναφέρω στο Φ.104 καθώς και Εφέσου 11. Ήταν πάρα πολύ καλή επιλογή προ δεκαετίας. Ώς προς την ενδεχόμενη επίσκεψή σου, θα σου πώ οτι μπορείς να την έχεις στα υπόψιν, χωρίς να διεκδικεί θέση στις ''στάνταρ'' επιλογές σου. Σίγουρα όμως θα δείς μία γυμνασμένη και ευδιάθετη γυναίκα. Ελπίζω να βοήθησα.
Καλησπέρα φίλε. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρεχόταν αφειδώς κατά το παρελθόν. Και με πολύ μεγάλη ευχαρίστηση από πλευράς της.Συναγωνιστή δίνει κώλο?