slotsfil
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2022
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
κριμα, υλικο στελνει ακομα?Της έστειλα και μου είπε δεν κάνει πλέον συναντήσεις.
κριμα, υλικο στελνει ακομα?Της έστειλα και μου είπε δεν κάνει πλέον συναντήσεις.
Έχεις δοκιμάσει μυστη;οι φωτό δεν πείθουν και πολύ για αληθινές γι αυτό ρωταω.Γι αυτή εδώ μιλάω!!έχω και φίλη!!μαστορισεςΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ
ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΦΊΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΈΣΗ ΧΡΌΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΕΣ6988203281kanesex.com
Έχω δοκιμάσω και με τις 2 !!!η φώτο δεν έχουν σχέση η αλήθεια είναι αλλά πρόκειται για τίμια επιλογή!!Έχεις δοκιμάσει μυστη;οι φωτό δεν πείθουν και πολύ για αληθινές γι αυτό ρωταω.
φιλε οι φωτο δειχωουν ψευτικες στο tinyeye τελικα τις πηρες πως ειναι εμφανισιακα.Γι αυτή εδώ μιλάω!!έχω και φίλη!!μαστορισεςΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ
ΣΕ ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΣΠΊΤΙ ΜΟΥ ΜΑΖΊ ΜΕ ΤΗΝ ΦΊΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΈΣΗ ΧΡΌΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΆΣΟΥΜΕ ΚΑΛΆ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΜΕΣ6988203281kanesex.com
αν θελεις να πεταξεις τα λεφτα σου να πας... κοντη ασχημη και οχι ξανθια, αυτο που ειδα ηταν χαλια, μακρια... δεν ειναι η φωτο τηςLily 40 euro incall εχει κανενας καποια ιδεα για εδω?40 ευρω 2 εκτονωσεις στον χωρο της λεει κ φαινεται ψιλοκαλη..
Αυτό δεν το ρώτησα. Θα στείλω και αν μου απαντήσει θα σε ενημερώσω.κριμα, υλικο στελνει ακομα?
Ευχαριστω πολυ συναγωνιστηαν θελεις να πεταξεις τα λεφτα σου να πας... κοντη ασχημη και οχι ξανθια, αυτο που ειδα ηταν χαλια, μακρια... δεν ειναι η φωτο της
μετα απο χρονια στη δουλεια αυτα παθαινουν. γινονται δυσπιστες, κακοπιστες και βεβαιως αδικουν τον εαυτο τους. της ειχα τηλεφωνησει πριν απο καιρο 2 φορες, αλλα αυτο το στυλ της παλιας πουτανας που τα εχει δει ολα στη ζωη της, με απωθησε ωστε να την επισκεφτω.Παιδιά, ξέρετε ότι οτιδήποτε γράψω, είναι αληθινο γεγονός και αληθινή κριτική.
Σήμερα, είχα όρεξη να κανω κασκαντεριλίκι, είτε για μασαζ είτε για σεξο-αποστολή.
Άνοιξα το γνωστο site kane*** και αρχισα να scroll-άρω. Έπεσα πάνω σε αυτή την αγγελία:
Ξανθός ελληνικός πειρασμός ΚΑΒΑΛΑ 6948945529
Ελληνίδα ξανθιά δέχομαι στο χώρο μου από τις 10.30 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και Σαββατοκύριακο Είμαι γεννημένη να τρελαινω τους άντρες στο κρεβάτι της καυλας.. Θέλω να σου βγάλω όλες της κρυφές σου φαντασιωσεις.. Και αν είσαι λάτρεις στα ποδαράκια δεν έχεις παρά να μου τα γλυψεις ενα ένα...kanesex.com
Δεν έψαξα να βρω κριτικές, ούτε τίποτα. Απλά μου άρεσαν οι φωτογραφίες (με δεδομένη την ξεραϊλα που υπάρχει τους τελευταιους μηνες) και είπα να την παρω τηλεφωνο για να κλεισω ραντεβού. Την παίρνω, λοιπόν... Το σηκώνει... "Καλησπέρα" λεω, "Γεια" μου λεει. Της λεω "θα ήθελα να κλεισω ενα ραντεβου για σημερα, υπαρχει διαθεσιμότητα?" με πολυ ευγενικό ύφος. Μου απαντάει, εσύ είσαι πάλι που με πηρες το πρωί ε? Δεν γουσταρω να με κοροιδευουν" ή κατι τετοιο, δεν την ακουγα καλα. Προσπαθω να της πω "οχι οχι, πρωτη φορά παιρνω, με περασες για άλλον" αλλα μου το εκλεισε στη μαπα. Παω να την πάρω τηλεφωνο να της εξηγησω και μου το κλεινει ξανά. Της έστειλα ενα μηνυμα "Πρωτη φορά κάλεσα, δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας. Ωραιοι τρόποι" και μετα την μπλοκαρα.
Δεν ήρθα να σχολιάσω αν ειναι καλή στη δουλειά της, αν ειναι ομορφη, αν αν αν. Ήρθα για να σχολιάσω τη συμπεριφορά της, που ήταν απαράδεκτη. Όποιος την πάρει, προσοχή!
Όταν λέει " Και αν είσαι λάτρεις στα ποδαράκια δεν έχεις παρά να μου τα γλυψεις ενα ένα..."μετα απο χρονια στη δουλεια αυτα παθαινουν. γινονται δυσπιστες, κακοπιστες και βεβαιως αδικουν τον εαυτο τους. της ειχα τηλεφωνησει πριν απο καιρο 2 φορες, αλλα αυτο το στυλ της παλιας πουτανας που τα εχει δει ολα στη ζωη της, με απωθησε ωστε να την επισκεφτω.
ευχαριστουμε φιλε για την πληροφορηση.
Μωρό μου σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο
Τη Λάουρα τη γνωρίζω αρκετά χρόνια. Είναι ψηλή, αδύνατη πολύ χαμογελαστή, ευδιάθετη με ωραίο σώμα και πολύ γοητευτικό αλλά και ταυτόχρονα σέξι πρόσωπο. Ξέρει τι κάνει για να σε ευχαριστήσει και ότι κάνει το κάνει με ευχαρίστηση. Μου έχει τύχει μερικές φορές να χύσει και αυτή.
Δυνατό της σημείο το στοματικό αργό, αισθησιακό που πολύ δύσκολα να κρατηθείς για να μην τελειώσεις!!! Ειδικά όταν σε κοιτά και στάζει αργά - αργά το σάλιο της από τα πανέμορφα και αισθησιακά χείλη δεν περιγράφεται!!!!
Στο σεξ είναι πολύ δραστήρια και απολαμβάνει αυτό που σου προσφέρει!!!!
Εννοείται ότι όποτε μου δίνεται η ευκαιρία τη βλέπω με μεγάλη ευχαρίστηση!!!
Αυτή λες συναγωνιστή?? Ειμαι η Αφροδιτη μια juicy μιλφαρα 40 ετων με πολυ ορεξη και καυλα - Αγγελίες Σεξ | OpendayΜια Greek venus υπάρχει ακόμα; τηλ αν έχει κάποιος πμ
Ευχαριστω
Όχι καμμια σχεση
Έχει αλλάξει 3 4 ονόματα και άλλες τόσες φορές την τιμή της κάποτεε ίσως και να άξιζε μια προσπάθεια, για τώρα αμφιβάλλω
αγγελία χωρίς συστάσεις=φόλα εξασφαλισμένη .. για μένα , δεν αξίζει ούτε 5 λεπτά να ξοδέψεις .. οι φωτογραφίες; 99,99 ψεύτικες και αν κάνεις το λάθος και κλείσεις κανείς δε ξέρει τι θα αντιμετωπίσεις ...Παιδιά, ξέρετε ότι οτιδήποτε γράψω, είναι αληθινο γεγονός και αληθινή κριτική.
Σήμερα, είχα όρεξη να κανω κασκαντεριλίκι, είτε για μασαζ είτε για σεξο-αποστολή.
Άνοιξα το γνωστο site kane*** και αρχισα να scroll-άρω. Έπεσα πάνω σε αυτή την αγγελία:
Ξανθός ελληνικός πειρασμός ΚΑΒΑΛΑ 6948945529
Ελληνίδα ξανθιά δέχομαι στο χώρο μου από τις 10.30 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και Σαββατοκύριακο Είμαι γεννημένη να τρελαινω τους άντρες στο κρεβάτι της καυλας.. Θέλω να σου βγάλω όλες της κρυφές σου φαντασιωσεις.. Και αν είσαι λάτρεις στα ποδαράκια δεν έχεις παρά να μου τα γλυψεις ενα ένα...kanesex.com
Δεν έψαξα να βρω κριτικές, ούτε τίποτα. Απλά μου άρεσαν οι φωτογραφίες (με δεδομένη την ξεραϊλα που υπάρχει τους τελευταιους μηνες) και είπα να την παρω τηλεφωνο για να κλεισω ραντεβού. Την παίρνω, λοιπόν... Το σηκώνει... "Καλησπέρα" λεω, "Γεια" μου λεει. Της λεω "θα ήθελα να κλεισω ενα ραντεβου για σημερα, υπαρχει διαθεσιμότητα?" με πολυ ευγενικό ύφος. Μου απαντάει, εσύ είσαι πάλι που με πηρες το πρωί ε? Δεν γουσταρω να με κοροιδευουν" ή κατι τετοιο, δεν την ακουγα καλα. Προσπαθω να της πω "οχι οχι, πρωτη φορά παιρνω, με περασες για άλλον" αλλα μου το εκλεισε στη μαπα. Παω να την πάρω τηλεφωνο να της εξηγησω και μου το κλεινει ξανά. Της έστειλα ενα μηνυμα "Πρωτη φορά κάλεσα, δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας. Ωραιοι τρόποι" και μετα την μπλοκαρα.
Δεν ήρθα να σχολιάσω αν ειναι καλή στη δουλειά της, αν ειναι ομορφη, αν αν αν. Ήρθα για να σχολιάσω τη συμπεριφορά της, που ήταν απαράδεκτη. Όποιος την πάρει, προσοχή!
Καλά με 100 παίζουν πολλά καλύτερα συμφωνώΈχει αλλάξει 3 4 ονόματα και άλλες τόσες φορές την τιμή της κάποτεε ίσως και να άξιζε μια προσπάθεια, για τώρα αμφιβάλλω
Επανέρχομαι. Από ότι μου είπε στέλνει με πληρωμή μέσω paypal. Αν της στείλεις στο ινστα θα σου απαντήσει σχετικά γρήγορα.Αυτό δεν το ρώτησα. Θα στείλω και αν μου απαντήσει θα σε ενημερώσω.