Παιδιά, ξέρετε ότι οτιδήποτε γράψω, είναι αληθινο γεγονός και αληθινή κριτική.
Σήμερα, είχα όρεξη να κανω κασκαντεριλίκι, είτε για μασαζ είτε για σεξο-αποστολή.
Άνοιξα το γνωστο site kane*** και αρχισα να scroll-άρω. Έπεσα πάνω σε αυτή την αγγελία:
Ελληνίδα ξανθιά δέχομαι στο χώρο μου από τις 10.30 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και Σαββατοκύριακο Είμαι γεννημένη να τρελαινω τους άντρες στο κρεβάτι της καυλας.. Θέλω να σου βγάλω όλες της κρυφές σου φαντασιωσεις.. Και αν είσαι λάτρεις στα ποδαράκια δεν έχεις παρά να μου τα γλυψεις ενα ένα...
kanesex.com
Δεν έψαξα να βρω κριτικές, ούτε τίποτα. Απλά μου άρεσαν οι φωτογραφίες (με δεδομένη την ξεραϊλα που υπάρχει τους τελευταιους μηνες) και είπα να την παρω τηλεφωνο για να κλεισω ραντεβού. Την παίρνω, λοιπόν... Το σηκώνει... "Καλησπέρα" λεω, "Γεια" μου λεει. Της λεω "θα ήθελα να κλεισω ενα ραντεβου για σημερα, υπαρχει διαθεσιμότητα?" με πολυ ευγενικό ύφος. Μου απαντάει, εσύ είσαι πάλι που με πηρες το πρωί ε? Δεν γουσταρω να με κοροιδευουν" ή κατι τετοιο, δεν την ακουγα καλα. Προσπαθω να της πω "οχι οχι, πρωτη φορά παιρνω, με περασες για άλλον" αλλα μου το εκλεισε στη μαπα. Παω να την πάρω τηλεφωνο να της εξηγησω και μου το κλεινει ξανά. Της έστειλα ενα μηνυμα "Πρωτη φορά κάλεσα, δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας. Ωραιοι τρόποι" και μετα την μπλοκαρα.
Δεν ήρθα να σχολιάσω αν ειναι καλή στη δουλειά της, αν ειναι ομορφη, αν αν αν. Ήρθα για να σχολιάσω τη συμπεριφορά της, που ήταν απαράδεκτη. Όποιος την πάρει, προσοχή!