kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Κομάντοοοο!!! Καλό βόλι!!!Ειπα γραννυ και καλτιλα
Εκλεισα ραντεβου, αλλα ειπα μηπως εχει κανεις ιδεα
Κομάντοοοο!!! Καλό βόλι!!!Ειπα γραννυ και καλτιλα
Εκλεισα ραντεβου, αλλα ειπα μηπως εχει κανεις ιδεα
Δώσε της, τη μασέλα στο χέρι! Καλό βόλι!40 μου ειπε τα παντα χωρις κωλο μια φορα, και εχει και φιλη 80 το διπλο. εγω εκλεισα το ενα γκρανυ σημερα το απογευμα
Εχω ορεξη για πολυ σαπιλα σημερα
TitanomaxiaΜαγκες εχει φαει κανεις αυτη τη γριουλα; Θελω γκραννυ και καλτιλα σημερα
Ελα μαναρι μου ..Αθηνα 47 χρονων δεχεται ραντεβου στον χωρο της κεντρο ... - Love List
Κανουμε τα ολα παντα μαζι στο κρεβατι μου….μεσα στις βυζαρες μου θα ξεχασεις ποιος εισαι…. Κανουμε τα ολα παντα μαζι στο κρεβατι μου… 6980391827 Αθηνα […]www.lovelist.com.gr
Έχουμε μήπως στοιχεία επικοινωνίας?Zoryana, 50 ans, Ilion, faire connaissance un homme à l'âge de 36 - 60 ans - Mamba - Booste ta vie sociale. Chatter, flirter, rencontrer les personnes: c'est gratuit.
Zoryana, 50 ans, Ilion, Lion, hobbies - домашний уют, душевное равновесие, общение, самосовершенствование, поиск смысла жизни, faire connaissance un homme à l'âge de 36 - 60 ans.www.mamba.ru
ξέρουμε τι εστί Zoryana??
Τελικά τι έλεγε?Μαγκες εχει φαει κανεις αυτη τη γριουλα; Θελω γκραννυ και καλτιλα σημερα
Ελα μαναρι μου ..Αθηνα 47 χρονων δεχεται ραντεβου στον χωρο της κεντρο ... - Love List
Κανουμε τα ολα παντα μαζι στο κρεβατι μου….μεσα στις βυζαρες μου θα ξεχασεις ποιος εισαι…. Κανουμε τα ολα παντα μαζι στο κρεβατι μου… 6980391827 Αθηνα […]www.lovelist.com.gr
Φιλε πλακα κανεις;Μωρό μου σε περιμένω στον διακριτικό μου χώρο
Με λένε Λάουρα, έχω ύψος 1,75 και 62 κιλά. Όπως βλέπεις και στις φωτογραφίες μου διαθέτω λεπτό σώμα σε συνδυασμό με καμπύλες και πεταχτό κώλο με μαύρα μακριά μαλλιά. Περιοχή Νέος Κόσμος Μου αρέσει το σεξ και στο κρεβάτι μου γίνονται όλα τα παιχνίδια που μπορείς να φανταστείς. Με ένα τηλεφώνημα...kanesex.com
Κάποιος μύστης είχε γράψει για αυτή την αγγελία αλλά δε μπόρεσα να το βρω ξανά. Έχουμε κάποια πληροφορία?
γεια πες λεπτομεριες και λινκΚαλημέρα συναγωνιστές!!όντας καινούργιος αλλά έχοντας περάσει από κάποιους χώρους δεν είδα κάνεις να αναφέρει την Έλενα και την φίλη της από Πατησίων 235!!αξίζει ο κοπος
Οπως μπηκα, βγηκα..ΕΙναι για πολυ κομμαντο τελικα. Ειναι χωμενο πισω απο το ΙΚΑ καλλιθεασ το οικημα, η γιαγια ειναι κοντη χοντρη και ασχημη αχαχαχαχαχαχαΤελικά τι έλεγε?
Φίλε εχεις το τηλεφωνοΦίλε αν μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο της
Ανεπιτυχής καταδρομική!!! Ο στόχος ήταν τελικά πολύ δύσκολος για μεμονωμένη επιχείρηση! Δεν επλήγη!!!Οπως μπηκα, βγηκα..ΕΙναι για πολυ κομμαντο τελικα. Ειναι χωμενο πισω απο το ΙΚΑ καλλιθεασ το οικημα, η γιαγια ειναι κοντη χοντρη και ασχημη αχαχαχαχαχαχα
Μη με ρωτησετε για προγραμμα γιατι δεν καθησα
ΚαλημέραΚαλημέρα συναγωνιστές!!όντας καινούργιος αλλά έχοντας περάσει από κάποιους χώρους δεν είδα κάνεις να αναφέρει την Έλενα και την φίλη της από Πατησίων 235!!αξίζει ο κοπος
Είναι όμορφη ψηλή κοπέλα καλό σώμα αλλά έχει κάποια σημαδάκια στην κοιλιάαφού είναι ψηλή,με ωραίο σώμα ,γιατί εχει ψεύτικες φωτό?
Δωσε πληροφορίες pmΚαλημέρα συναγωνιστές!!όντας καινούργιος αλλά έχοντας περάσει από κάποιους χώρους δεν είδα κάνεις να αναφέρει την Έλενα και την φίλη της από Πατησίων 235!!αξίζει ο κοπος
ΛΟΛ είναι οι θείες από τη Γρ. Λαμπράκη Πειραιά, πριν 10-15 χρόνια. Ούτε τότε δεν ήταν 47.Μαγκες εχει φαει κανεις αυτη τη γριουλα; Θελω γκραννυ και καλτιλα σημερα
Κοίταξα 30 σελίδες πίσω, εκτός από την προηγούμενη!Φιλε πλακα κανεις;
Στη πισω σελιδα ειναι.
Ολα ετοιμα.
Της έστειλα και μου είπε δεν κάνει πλέον συναντήσεις.Ερώτηση στους αγωνιστες μας
Ξερουμε κατι παραπάνω για αυτήν ?
Είμαι σίγουρος οτι την ε΄χω ξαναδεί με άλλο ονομα
Είναι πύραυλος >!!! Giota Vrezou
Giota Vrezou (@giotavrezou) • Instagram photos and videos
Θα μπορουσα να εχω και εγω παρακαλωΘα ήθελα και εγώ παρακαλώ...!
γεια πες λεπτομεριες και λινκ