Επίσκεψη στην Κάτια (περιοχή Γκράβα) την περασμένη εβδομάδα. Περιοχή ok. Χώρος (ρετιρέ) και μπάνιο όμορφα. Καθαρή πετσέτα. Σώμα πολύ καλό, βυζάκι δυάρι στητό, κώλος σφιχτός. Θα έβαζα ένα 8. Πρόσωπο εμένα δεν μου άρεσε (λίγο προς το μελαμψό), όχι απωθητικό όμως, 6 με το ζόρι. Μουσική, striptease (λέμε τώρα), λίγο χαμούρεμα και μετά σε ένα κρεβατάκι που έχει στο σαλόνι. Γλύψιμο μουνάκι (όντως έχει μία ελαφρά μυρωδιά και γεύση). Ήταν καθαρό, δεν είναι απλυσιά, μάλλον κάποιοι μύκητες. Το έχω συναντήσει και με γκόμενες. Κωλαράκι επίσης καθαρό. Άρχισε (αερό)πίπα ακάποτη. Κρατούσε και μωρομάντηλο και καθάριζε τα υγρά. Κεφάλι δεν έβαλε στο στόμα. Μόνο κορμό και παπάρια. Το σεξ ήταν καλύτερο, είχε συμμετοχή. Στο τέλος ξανά αερόπιπα, πιο πολύ μαλακία και χύσιμο στα χέρια της. Μετά μπανάκι πάλι, λίγο κουβεντούλα και τέλος. Μία δόση τρέλας (με την καλή έννοια) και περίεργες απόψεις την έχει. Αλλά εμείς πήγαμε να πηδήξουμε και όχι σε panel. Από ζώα εγώ μια γάτα είδα μόνο πίσω από μια πόρτα. 70€ περίπου 45'. Για το παλμαρέ. Δύσκολα θα ξαναπάω (ποτέ μη λες ποτέ).