kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Δημοσίευση στο thread ''Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο'' Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο - Page 356 - bourdela.com forumΤρόπος επικοινωνίας?
Δημοσίευση στο thread ''Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο'' Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο - Page 356 - bourdela.com forumΤρόπος επικοινωνίας?
Για πες μου κι εμένα φίλε μου.. ΕυχαριστώΟι φωτογραφίες εννοείται!
Η κοπέλα που είναι πίσω από την αγγελία , αρκετά καλή.
Αν θέλεις περισσότερα σε pm
Δεν παίζει φιλε τέτοιο Καύλακι να πηδιέται μόνο με 60……λογικά fakeΓια πες μου κι εμένα φίλε μου.. Ευχαριστώ
Οχι φίλε αυτή είναι στις φωτο. Το έχουν επιβεβαίωσει πολλοι συναγωνιστές. Καθώς επίσης ότι είναι πριν τα 40 της, και όχι 30 που λέει στην αγγελία.Δεν παίζει φιλε τέτοιο Καύλακι να πηδιέται μόνο με 60……λογικά fake
Έχουν γραφτεί πολλές κριτικές αν το ψάξεις στο forum σαν Ναντια40 ,εγώ την έχω πάρει αρκετά χρόνια πριν στο bill δεν είχα κανένα πρόβλημα είχα περάσει πολύ καλά δεν είναι 40 αυτό είναι το ψευδώνυμο της είναι σίγουρα 55+ αν ψάχνεις κάτι τέτοιο και αν έχει την ίδια τρέλα που είχε τότε θα περάσεις καλά.Καλησπερα μυστονια
Γνωρίζει κανείς τίποτα για εδώ;
Νάντια 40 αισθησιακή
Ανεξάρτητη Ελληνίδα με μοναδικό ταμπεραμέντο και αισθησιασμό, στήθος 4άρι, χωρίς ταμπού και με πολύ κέφι και φαντασία για φουλ πρόγραμμα με άνεση χρόνου. Σε περιμένω για να περάσουμε υπέροχα. 6 , 9 , 4 , 5 - 4 , 4 , 3 , 7 , 7 , 3kanesex.com
Η γνωστή Νάντια, τα Σαράντα περασμένα προ Χριστού και τα κιλά πολλά Άρη! Βέβαια από τα καλύτερα σέρβις.Καλησπερα μυστονια
Γνωρίζει κανείς τίποτα για εδώ;
Νάντια 40 αισθησιακή
Ανεξάρτητη Ελληνίδα με μοναδικό ταμπεραμέντο και αισθησιασμό, στήθος 4άρι, χωρίς ταμπού και με πολύ κέφι και φαντασία για φουλ πρόγραμμα με άνεση χρόνου. Σε περιμένω για να περάσουμε υπέροχα. 6 , 9 , 4 , 5 - 4 , 4 , 3 , 7 , 7 , 3kanesex.com
Πολύ καλό.. καμία πληροφορία;;Καμία ιδέα για αυτή:
Κάνουμε σεξ και ιδιαίτερα παιχνίδια, είμαι μικρή και τρυφερή, κορίτσι που δεν θα ξεχάσεις. - Prosopikes Aggelies Sex
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr
Κατι μ βρομαει εδω πολυ καλο για να ειναι αληθινο εκτος κ αν ζηταει 150αριαΠολύ καλό.. καμία πληροφορία;;
Έχει περάσει από διάφορα μασατζίδικα.Γι αυτήν την Αλινα 35αρα εχει κανεις αποψη;
ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΎΣ ΆΝΤΡΕΣ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΜΟΥ
Εάν σου αρέσει το χαλαρωτικό η και το δυνατό μασάζ και η συνολική σου ικανοποίηση σε περιμένω στον διακριτικό και όμορφο χώρο μου στην περιοχή της Δάφνης. Είμαι η αλινα μια 35αρα καυλιάρα Ρωσίδα και σε περιμένω από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 11:00 έως τις 19:00. Αλινα 6945694270kanesex.com
Απ τις φωτο φαινεται νορμαλ. Ξερει κανενας τι λεει απο υπηρεσίες; Αντέχει; ^_^
Η Ελένη είναι από Ηλιουπόλεως;Έχει περάσει από διάφορα μασατζίδικα.
Αν ψάξεις, θα βρεις πολλές αναφορές και κριτικές.
Π.χ. Relax Μασάζ μασατζίδικο
Πάντως, 35αρα δεν είναι ...
Όχι.Η Ελένη είναι από Ηλιουπόλεως;
ΝαιΑυτή στην Αχαρνών με τη φωτογραφία του τέως;;;
Ξεπέτα δεν ήταν. Τι είναι τώρα, δεν ξέρω.Κατι προγραματα που λεει ακουγεται σαν στουντιο φαση.
Μισαωρα κτλ.
Λεει τιποτα απο υπηρεσίες η κλασσικη ξεπέτα στουντιο;
κ εγω τα παραβλεπω φιλε (αν με πληρωσει βεβαια)Φίλε αν το κορμί και η πίπα αξίζουν (για γκιλφ πάντα ε;) τα παραβλέπω τα υπόλοιπα...
καλησπερα φιλε μπορεισ να δωσεισ κηνιτο πληφοριεσ για να την συναντησωΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Μια εκτονωση;Καλησπερα παιδια ... πηγα με τη κοπέλα τη στεφανια .... εχει δικο της χωρο στο γκαζι ... το δωρακι 60 ευρω .... σαν κοπελα.. η κλασσική γυναίκα της διπλανής πόρτας.. ωραία, συμπαθητική, με χαμόγελο.. αλλα ... δεν δίνει πισω πρώτα δεν δέχεται δάχτυλο και φιλί... στα του αγωνα καθαρή , στο σκουπίζει πόρτα πριν ξεκινήσει και προσπαθεί να νοιώσεις οσο πιο καλα γίνεται... αλλα οταν της ειπα ελα απο πανω ειπε οτι δεν βολεύει το κρεβάτι.... και το κρεβάτι ηταν κάπως.... εγω ήμουν 50-50 το σκέφτομαι αν θα ξανα παω ... ελπίζω να βοήθησα... καλη συνέχεια σε όλους