txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.777
- Πόντοι
- 496
κ εγω τα παραβλεπω φιλε (αν με πληρωσει βεβαια)Φίλε αν το κορμί και η πίπα αξίζουν (για γκιλφ πάντα ε;) τα παραβλέπω τα υπόλοιπα...
κ εγω τα παραβλεπω φιλε (αν με πληρωσει βεβαια)Φίλε αν το κορμί και η πίπα αξίζουν (για γκιλφ πάντα ε;) τα παραβλέπω τα υπόλοιπα...
καλησπερα φιλε μπορεισ να δωσεισ κηνιτο πληφοριεσ για να την συναντησωΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Μια εκτονωση;Καλησπερα παιδια ... πηγα με τη κοπέλα τη στεφανια .... εχει δικο της χωρο στο γκαζι ... το δωρακι 60 ευρω .... σαν κοπελα.. η κλασσική γυναίκα της διπλανής πόρτας.. ωραία, συμπαθητική, με χαμόγελο.. αλλα ... δεν δίνει πισω πρώτα δεν δέχεται δάχτυλο και φιλί... στα του αγωνα καθαρή , στο σκουπίζει πόρτα πριν ξεκινήσει και προσπαθεί να νοιώσεις οσο πιο καλα γίνεται... αλλα οταν της ειπα ελα απο πανω ειπε οτι δεν βολεύει το κρεβάτι.... και το κρεβάτι ηταν κάπως.... εγω ήμουν 50-50 το σκέφτομαι αν θα ξανα παω ... ελπίζω να βοήθησα... καλη συνέχεια σε όλους
Να επισημάνουμε ότι έχει σεβαστό ιστορικό η κυρία, καθώς έχει δουλέψει στο παρελθόν ενίοτε και με το όνομα Ειρήνη στα εξής μαγαζιά :
Σολωμού 70(iris massage), Ηλιουπόλεως 55(relax massage), Ιερά οδός 259(sweet escape), και Συγγρού 108.
Γιά τους λάτρεις των cougar, καθώς είναι 50+ αποτελεί μιά πολύ καλή επιλογή.
Πάνω από 40 είναι σίγουραΈχει περάσει από διάφορα μασατζίδικα.
Αν ψάξεις, θα βρεις πολλές αναφορές και κριτικές.
Π.χ. Relax Μασάζ μασατζίδικο
Πάντως, 35αρα δεν είναι ...
ναιΜια εκτονωση;
Μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις το λινκ από φσ κ το τηλ τηςΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
H πρωτη ειναι η Στελλα, ξεπετα μεγαλη. Την δευτερη δεν την ξερω..εχει κανεις άποψη για τις παρακάτω;
Ime mosxato ke simera telfteia imera 50 €
θα είμαι για λίγες μέρες Μοσχάτο Έλα να περάσεις αξέχαστες στιγμές μαζί μου 6948152221kanesex.com
Έχω καύλα κωλομέρια και εκπληρώνω κάθε σου φαντασίωση
Δοκίμασε και δεν θα χάσεις. Μου αρέσουν όλα στο κρεβάτι. Έχω καύλα κωλομέρια και πολύ ωραίο πρόσωπο, είμαι έκφυλη και για άντρες με ιδιαίτερα γούστα. Αν σε εξιτάρουν όλα τα kinky παιχνίδια στο κρεβάτι, είμαι εδώ για σένα. Διαθέτω όλα τα όργανα. Το τηλέφωνό μου 6980596453 το σηκώνω εγώ και...kanesex.com
Καλησπέρα φίλε έχεις τηλ κάτι για επικοινωνία με την κυρίαΚαλημέρα!
Καλημέρα. Θα ήθελα και γω το τηλ από αυτό το σοβιετικό gilf αν γίνεται. Ευχαριστώ.Καλημέρα!
Πρέπει να ανοίξεις τα πμ πρώτα!! Στείλε 5-10 μηνύματα στο φόρουμΚαλημέρα. Θα ήθελα και γω το τηλ από αυτό το σοβιετικό gilf αν γίνεται. Ευχαριστώ.
Πόσο δωράκι;;; πήρες τηλ;;;Info για εδω εχουμε τελικα ? μην κανω χλμ τζαμπα ρε σειs έλα σε μένα ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ. Χριστίνα Ασιάτισα 38 ετών σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. - Love List
Σε στουντιο δουλευει καπου στην κηφησιας μου ειπε μετα απο πολυ καιρο που μου το σηκωσε..μαπα κι εγω νομιζα πως ειχε δικο της χωρο..Info για εδω εχουμε τελικα ? μην κανω χλμ τζαμπα ρε σειs έλα σε μένα ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ. Χριστίνα Ασιάτισα 38 ετών σε δικό μου χώρο στο κέντρο της Αθήνας. - Love List
Ναι ε ....οκ φιλε ευχαριστω με γλυτωσεs απο χλμ. γιατι θα ξενερωνα ασχημα ...τιs κoυφαλτσεs συνεχιζουν τιs m@@@@εs οι καμπιεs και δεν εχω και υπομονη πλεον...ευχαριστωΣε στουντιο δουλευει καπου στην κηφησιας μου ειπε μετα απο πολυ καιρο που μου το σηκωσε..μαπα κι εγω νομιζα πως ειχε δικο της χωρο..