KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.871
- Πόντοι
- 6.166
Γιατι εγραψα γιαφκα ιδιο τηλ και στον ιδιο χωρο προφανωσ αλλα ειναι τρεισ διαφορετικεσ δεσ την αγγελιαΌλες στο κέντρο της Αθήνας είναι
Γιατι εγραψα γιαφκα ιδιο τηλ και στον ιδιο χωρο προφανωσ αλλα ειναι τρεισ διαφορετικεσ δεσ την αγγελιαΌλες στο κέντρο της Αθήνας είναι
Γενικά λέω, όχι μόνο γι'αυτές τις τρεις που έβαλες εσυΓιατι εγραψα γιαφκα ιδιο τηλ και στον ιδιο χωρο προφανωσ αλλα ειναι τρεισ διαφορετικεσ δεσ την αγγελια
Γενικα ειναι φθηνο το ενοικιο τυπε γκετο ειναι το κεντρο Αν κανω λαθοσ ασ γραψει καποιοσ αλλα οταν κατεβαινω κεντρο Αθηνα αυτην την εντυπωση αποκομιζωΓενικά λέω, όχι μόνο γι'αυτές τις τρεις που έβαλες εσυ
Σωστά τα λες. Γκέτο και επικίνδυνα λίγο θα πρόσθεταΓενικα ειναι φθηνο το ενοικιο τυπε γκετο ειναι το κεντρο Αν κανω λαθοσ ασ γραψει καποιοσ αλλα οταν κατεβαινω κεντρο Αθηνα αυτην την εντυπωση αποκομιζω
Απο οτι καταλαβαινω δεν.....το εχει με το στοματικο η κοπελαΕπίσκεψη στην Κάτια (περιοχή Γκράβα) την περασμένη εβδομάδα. Περιοχή ok. Χώρος (ρετιρέ) και μπάνιο όμορφα. Καθαρή πετσέτα. Σώμα πολύ καλό, βυζάκι δυάρι στητό, κώλος σφιχτός. Θα έβαζα ένα 8. Πρόσωπο εμένα δεν μου άρεσε (λίγο προς το μελαμψό), όχι απωθητικό όμως, 6 με το ζόρι. Μουσική, striptease (λέμε τώρα), λίγο χαμούρεμα και μετά σε ένα κρεβατάκι που έχει στο σαλόνι. Γλύψιμο μουνάκι (όντως έχει μία ελαφρά μυρωδιά και γεύση). Ήταν καθαρό, δεν είναι απλυσιά, μάλλον κάποιοι μύκητες. Το έχω συναντήσει και με γκόμενες. Κωλαράκι επίσης καθαρό. Άρχισε (αερό)πίπα ακάποτη. Κρατούσε και μωρομάντηλο και καθάριζε τα υγρά. Κεφάλι δεν έβαλε στο στόμα. Μόνο κορμό και παπάρια. Το σεξ ήταν καλύτερο, είχε συμμετοχή. Στο τέλος ξανά αερόπιπα, πιο πολύ μαλακία και χύσιμο στα χέρια της. Μετά μπανάκι πάλι, λίγο κουβεντούλα και τέλος. Μία δόση τρέλας (με την καλή έννοια) και περίεργες απόψεις την έχει. Αλλά εμείς πήγαμε να πηδήξουμε και όχι σε panel. Από ζώα εγώ μια γάτα είδα μόνο πίσω από μια πόρτα. 70€ περίπου 45'. Για το παλμαρέ. Δύσκολα θα ξαναπάω (ποτέ μη λες ποτέ).
Άσχημο πράγμα ο Μύκητας. 3 μηνες μου πηρε να τον ξεφορτωθώ.Εγώ όταν είχα πάει με είχε κάνει πιπα μουρλια, και τελειωτικό. Πριν κανα δυο χρόνια. Επίσης αδερφε ευχομαι να μην κόλλησες κανα μυκητα.
Έχει και η Ιταλία ... ΕλμπασάνΟταν μια βιζιτα δηλωνει Ιταλιδα φιλε μου, τοτε ειναι απο την γειτονικη χωρα!
Να επισημάνουμε ότι έχει σεβαστό ιστορικό η κυρία, καθώς έχει δουλέψει στο παρελθόν ενίοτε και με το όνομα Ειρήνη στα εξής μαγαζιά :♥ Λένα Λευκορωσίδα αριστοκρατική πενηντάρα με ορέξεις για διάφορα γούστα κ εμπειρίες. - Αγγελίες Σεξ | Openday
αγγελίες σεξ σε όλη την Ελλάδα. Γυναίκες callgirl και άνδρες zigolo, αγγελίες massage από γυναίκες bigtits στο χώρο τους, αγγελίες τρανς.www.openday.gr
Έχει κάποιος εμπειρία?
η Δομη εισαι ή ο Παπυρος Λαρους?Να επισημάνουμε ότι έχει σεβαστό ιστορικό η κυρία, καθώς έχει δουλέψει στο παρελθόν ενίοτε και με το όνομα Ειρήνη στα εξής μαγαζιά :
Σολωμού 70(iris massage), Ηλιουπόλεως 55(relax massage), Ιερά οδός 259(sweet escape), και Συγγρού 108.
Γιά τους λάτρεις των cougar, καθώς είναι 50+ αποτελεί μιά πολύ καλή επιλογή.
Έχω πάει 2 φορές και έδωσα από 80€.Επίσκεψη στην Κάτια (περιοχή Γκράβα) την περασμένη εβδομάδα. Περιοχή ok. Χώρος (ρετιρέ) και μπάνιο όμορφα. Καθαρή πετσέτα. Σώμα πολύ καλό, βυζάκι δυάρι στητό, κώλος σφιχτός. Θα έβαζα ένα 8. Πρόσωπο εμένα δεν μου άρεσε (λίγο προς το μελαμψό), όχι απωθητικό όμως, 6 με το ζόρι. Μουσική, striptease (λέμε τώρα), λίγο χαμούρεμα και μετά σε ένα κρεβατάκι που έχει στο σαλόνι. Γλύψιμο μουνάκι (όντως έχει μία ελαφρά μυρωδιά και γεύση). Ήταν καθαρό, δεν είναι απλυσιά, μάλλον κάποιοι μύκητες. Το έχω συναντήσει και με γκόμενες. Κωλαράκι επίσης καθαρό. Άρχισε (αερό)πίπα ακάποτη. Κρατούσε και μωρομάντηλο και καθάριζε τα υγρά. Κεφάλι δεν έβαλε στο στόμα. Μόνο κορμό και παπάρια. Το σεξ ήταν καλύτερο, είχε συμμετοχή. Στο τέλος ξανά αερόπιπα, πιο πολύ μαλακία και χύσιμο στα χέρια της. Μετά μπανάκι πάλι, λίγο κουβεντούλα και τέλος. Μία δόση τρέλας (με την καλή έννοια) και περίεργες απόψεις την έχει. Αλλά εμείς πήγαμε να πηδήξουμε και όχι σε panel. Από ζώα εγώ μια γάτα είδα μόνο πίσω από μια πόρτα. 70€ περίπου 45'. Για το παλμαρέ. Δύσκολα θα ξαναπάω (ποτέ μη λες ποτέ).
Σωστότατος!!!!Να επισημάνουμε ότι έχει σεβαστό ιστορικό η κυρία, καθώς έχει δουλέψει στο παρελθόν ενίοτε και με το όνομα Ειρήνη στα εξής μαγαζιά :
Σολωμού 70(iris massage), Ηλιουπόλεως 55(relax massage), Ιερά οδός 259(sweet escape), και Συγγρού 108.
Γιά τους λάτρεις των cougar, καθώς είναι 50+ αποτελεί μιά πολύ καλή επιλογή.
Καλημερα αδερφε ειμαι καινουριος στον χωρο θα μπορουσα να εχω τον αριθμο τηςΚαλημέρα!
Επίσκεψη σε gilf Σοβιετικής προέλευσης στην οδό Αχαρνών, τυχαία εύρεση μέσω facebook. Μου έστειλε φωτό, είδα καλό κορμί και είπα να δοκιμάσω. Κατά δήλωσή της, 58 ετών, πρέπει να είναι πάνω από 60.
Η συνεύρεση ήταν αρκετά καλή, για την ηλικία της το κορμί ήταν απίστευτο (τέτοιον κώλο δεν έχω ξαναδεί ακόμα και σε γυναίκες της μισής της ηλικίας). Η πίπα της ήταν πολύ καλή και γενικά η συμμετοχή της αρκετά καλή. Θα ξαναπάω!
Για τηλέφωνο, στείλτε μήνυμα
Καλαμάτα....❤❤ ΜΟΝΤΕΛΟ 24ΧΡ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 6982960374 Γνωρίζετε κάτι για αυτή
καλησπερα φιλαρακι εαν θες στειλε και σε εμενα τηλ. και fb της και λεπτομερες να δουμε το κοριτσι ειναι μουνα???
καλησπερα θα το ηθελα και εγω ...ευχαριστωφιλε και σε μενα αν μπορεις! Ευχαριστω!