dantedmc
Μέγας
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 11.337
- Πόντοι
- 3.936
50 και 80 ευρα οκ....!Μεσα στον αυγουστο....50 σιγουρα παντως!
50 και 80 ευρα οκ....!Μεσα στον αυγουστο....50 σιγουρα παντως!
και ινκολ...50 και 80 ευρα οκ....!
οι φωτογραφιες της αγγελιας της ειναι αληθινες?Ελενα...μητέρα πανω κατω 55 χρ, μελαγχρινη,1.65 ,κανονικο σωμα πολυ καλο για την ηλικια της και πολυ ευγενικη και χαμογελαστη,ολο αυτο το συμπληρωνε ενα σκοτεινο βλεμα που εχει ..
Συνάντηση σε χοτελ που μενει.ειναι πολυ φιλοξενη στο δωματιο της και δειχνει πολυ ναζιαρα και γατουλα.στις υπηρεσιες της ειναι παρα πολυ καλη και παραπωνω δεν γινετε να εχει κανεις .
Με ξενερωσε λιγο που οντως εχει πολυ δουλεια η γυναικα και βαζει πολυ κολλητα τα ραντεβου....δεν ενιωσα να ειναι φρεσκαρισμενη . Ιφ γιου νοου γουατ αι μιν!!!
ναι.οι φωτογραφιες της αγγελιας της ειναι αληθινες?
η πληροφορία ειναι 3 ετών τουλάχιστον ;) έχουμε δυο θεματα πολυ τσιγαρο και πολλοί κυτταρίτιδα ;) στον αγωνα πολυ καλη βεβαια εγω την ειχα παρει λακομπα όμως όσον αφορα πιπα και κωλο ωραιότατη απο σεξ μια χαρα ;) γυρω στα 40 η ηλικια της ενα 60αρι οκ ... ετσι και αλλιώς ο μεσος ορος εκει ειναι σε αυτά τα χρήματα ...
αυτη εδω η Σοφια τι λεει ρε παιδια? πηρα τηλεφωνο και δεχεται στον Κορυδαλλο σε δικο της χωρο για 60 ευρω. εχει πολλες αγγελιες στο kanesex. αν υπαρχει καμια πληροφορια παραπανω. ευχαριστω
ευχαριστω!!
ΑχαχαχαχαΝα υποθέσω πως δεν είναι η γυναίκα της φωτογραφίας?
Έχω δοκιμάσει. Δεν κάνει ντουζ όμως και ψεκάζεται με άρωμα. Προσοχή στους παντρεμένουςη πληροφορία ειναι 3 ετών τουλάχιστον ;) έχουμε δυο θεματα πολυ τσιγαρο και πολλοί κυτταρίτιδα ;) στον αγωνα πολυ καλη βεβαια εγω την ειχα παρει λακομπα όμως όσον αφορα πιπα και κωλο ωραιότατη απο σεξ μια χαρα ;) γυρω στα 40 η ηλικια της ενα 60αρι οκ ... ετσι και αλλιώς ο μεσος ορος εκει ειναι σε αυτά τα χρήματα ...
ευχαριστωΗ 3η ειναι μασατζιδικο,για την 1η εχει αναφερθει πιο παλια,νομιζω περσι κ η 2η επισης μασατζιδικο
Η 3η ειναι μασατζιδικο,για την 1η εχει αναφερθει πιο παλια,νομιζω περσι κ η 2η επισης μασατζιδικο
Και είναι φίλε μου!!! Νόμιζα ότι βγήκε στο ελεύθερο επάγγελμα όταν είδα την αγγελία!Σωστά, η 2η είναι η Έλενα, το 1ο βιολί κατ' εμέ στο μασατζίδικο της Μπακνανά 47, στον Ν.Κόσμο:
Και είναι φίλε μου!!! Νόμιζα ότι βγήκε στο ελεύθερο επάγγελμα όταν είδα την αγγελία!