MALAPERDONIOS
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2014
- Like
- 1.606
- Πόντοι
- 206
εχω βαλει κενο μεταξυ νιουσεξ και .gr γιαυτο δεν ανοιγει,σβησε το κενο
Το πρόβλημα δεν ειναι το κενό μεταξύ νιουσεξ και gr τα υπόλοιπα μετά είναι..Ακαταλαβηστικα τελείως.εχω βαλει κενο μεταξυ νιουσεξ και .gr γιαυτο δεν ανοιγει,σβησε το κενο
Το πρόβλημα δεν ειναι το κενό μεταξύ νιουσεξ και gr τα υπόλοιπα μετά είναι..Ακαταλαβηστικα τελείως.
Το πρόβλημα δεν ειναι το κενό μεταξύ νιουσεξ και gr τα υπόλοιπα μετά είναι..Ακαταλαβηστικα τελείως.
Thnx)Ναι ....και αν μπορείς και τρίτη μαλλον δεν θα σου πει όχι ....
έχει δικό της χώρο ?Η Έλενα, στο χώρο της, στο Νέο Φάληρο. Μέχρι και χτες ήταν Αθήνα και μάλλον θα επιστρέψει προς το τέλος του μήνα. Από εμφάνιση, συμπαθητική προς καλή θα έλεγα, από υπηρεσίες ΑΡΙΣΤΗ! Και συμπεριφορά επίσης. 80 ευρώ βέβαια, αλλά η φανέλα ιδρώνει μέχρι και το 90΄.
αποτι εχω ακουσει τυπε θα χρειαστεις φυλαχτο μαζι σου
Έχει κανείς εμπειρία; Τι λέει;
Έχει κανείς εμπειρία; Τι λέει;
το μωρό έχει χώρο δικό του,στην Καλλιθέα 50ε μια φορά σεξ +20 το δεύτερο μπαλάκι,τίποτα σπουδαίο για την εμπειρία και μόνοκαπου ρωτησα και γω για αυτη,ακομα δεν βρεθηκε καποιος να πει.Ειδωμεν
το μωρό έχει χώρο δικό του,στην Καλλιθέα 50ε μια φορά σεξ +20 το δεύτερο μπαλάκι,τίποτα σπουδαίο για την εμπειρία και μόνο
εγώ την πήρα τυπε για την εμπειρία, βυζάρες σούπερ πάρτι και θα δεις!!!γεια σου ρε ντουσαν,μια φορα μονο σεξ?ετσι οπως τη βλεπω παω για παραταση εγω,αλλα με μια φορα και 50 φευ δε νομιζω :/
Ποτε την ειδες? Οχι και 55 ρε μαν. Λες να ειναι τοσο?Ελενα...μητέρα πανω κατω 55 χρ, μελαγχρινη,1.65 ,κανονικο σωμα πολυ καλο για την ηλικια της και πολυ ευγενικη και χαμογελαστη,ολο αυτο το συμπληρωνε ενα σκοτεινο βλεμα που εχει ..
Συνάντηση σε χοτελ που μενει.ειναι πολυ φιλοξενη στο δωματιο της και δειχνει πολυ ναζιαρα και γατουλα.στις υπηρεσιες της ειναι παρα πολυ καλη και παραπωνω δεν γινετε να εχει κανεις .
Με ξενερωσε λιγο που οντως εχει πολυ δουλεια η γυναικα και βαζει πολυ κολλητα τα ραντεβου....δεν ενιωσα να ειναι φρεσκαρισμενη . Ιφ γιου νοου γουατ αι μιν!!!
Ποτε την ειδες? Οχι και 55 ρε μαν. Λες να ειναι τοσο?