fafoutis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.366
- Πόντοι
- 206
επιπλέον είναι ακριβή, δεν κάνει CIM και analΕννοείς ότι δεν είχε κάνει ντους από τον προηγούμενο πελάτη;
επιπλέον είναι ακριβή, δεν κάνει CIM και analΕννοείς ότι δεν είχε κάνει ντους από τον προηγούμενο πελάτη;
Συμφωνω κ ειναι ο λογος που δεν εχω παρειΤις τιμές και το πρόγραμμα τα γνωρίζω, αυτό που ρωτάω έχει να κάνει με καθαριότητα/υγιεινή. Νομίζω ότι τουλάχιστον 3-4 συναγωνιστές την έχουν επισκεφθεί. Τι άποψη έχουν επί του θέματος;
Είναι που είναι ξενερωτικό να ξέρεις ότι κολλητά πριν/μετά από σένα πηδήχτηκε/θα πηδηχτεί με άλλον*, πόσο μάλλον αν δεν κάνει ούτε ντους...
*Την πήρα τηλ χτες το πρωί. Μου είπε ότι χτες δεν είχε καμία ώρα ελεύθερη, είχε σήμερα στις 12 και στις 2 και έφευγε στις 4. Βρείτε πόσα δίωρα έχει η ημέρα και θα καταλάβετε τι γίνεται...
γουσταρεις ξυλο πατριωτη ???Παιδιά για αυτήν εδώ γνωρίζουμε τίποτα σαν κορμί η μούφα?
Παιδιά για αυτήν εδώ γνωρίζουμε τίποτα σαν κορμί η μούφα?
Τι ακριβώς θέλεις να μάθειςΚαλημέρα μάγκες μου.
Γνωρίζει κάποιος φίλος μια "Λίζα Μιλφάρα''.
Δραστηριοποιείτε τώρα τελευταία προς Πάτρα για κάποιες μέρες και βάζει αγγελία στο κάνεσεξ.
Παλιά αγγελία της :
Ευχαριστώ
Δεν εχεις αδικο εχουν βαρεθει πια να τους τα τρωει αλλος. Αλλα ποτε δεν ξερεις.εγώ έχω έναν τρόπο να καταλαβαίνω αν κάποια είναι ανεξάρτητη: από την ηλικία. πάνω από 35 - 40 είναι μάλλον χωρίς νταβά που έχει γραφιάκι, δουλεύουνε μόνες τους πια.
η Λίζα είναι Ελληνίδα με εφτάρι πολύ καλο κλαρίνο εξαιρετικά, είναι στα 45 με 50. Έχει λίγη κοιλίτσα αλλά αυτό δεν την βλάπτει γιατί έχει πολλά άλλα++++++++++++++Αν έχει κάποιος εμεπιρία με την εν λόγω κυρία.
μωρε και μικρες υπαρχουν...απλα ειναι απο κυκλο και δεν τις μαρτυρανε για να μην τις χασουν λογω μεγαλης πελατειας! εγω εχω βαλει στο ματι μια κατερινα απο το mamba αλλα δεν θελω να βαλω φωτο μου για να μπορεσω να της στειλω μνμ... και εχω ψαξει μπας και την βρω αλλου αλλα δεν ...
Ωραιο κορμακι και πολυ καλο κοριτσι!μωρε και μικρες υπαρχουν...απλα ειναι απο κυκλο και δεν τις μαρτυρανε για να μην τις χασουν λογω μεγαλης πελατειας! εγω εχω βαλει στο ματι μια κατερινα απο το mamba αλλα δεν θελω να βαλω φωτο μου για να μπορεσω να της στειλω μνμ... και εχω ψαξει μπας και την βρω αλλου αλλα δεν ...
η Λίζα είναι Ελληνίδα με εφτάρι πολύ καλο κλαρίνο εξαιρετικά, είναι στα 45 με 50. Έχει λίγη κοιλίτσα αλλά αυτό δεν την βλάπτει γιατί έχει πολλά άλλα++++++++++++++
έρχεται όπου θέλεις και είναι πολύ εξυπηρετικοί στα όλα της, πιστεύω ότι αξίζει με το παραπάνω είναι γυναίκα που ξέρει τι θέλει ένας άντρας
Όταν λες έρχεται όπου θέλεις?? Εννοείς ότι δεν έχει δικό της χώρο?η Λίζα είναι Ελληνίδα με εφτάρι πολύ καλο κλαρίνο εξαιρετικά, είναι στα 45 με 50. Έχει λίγη κοιλίτσα αλλά αυτό δεν την βλάπτει γιατί έχει πολλά άλλα++++++++++++++
έρχεται όπου θέλεις και είναι πολύ εξυπηρετικοί στα όλα της, πιστεύω ότι αξίζει με το παραπάνω είναι γυναίκα που ξέρει τι θέλει ένας άντρας
Ναι αυτο εννοώ!Εννοείς ότι δεν είχε κάνει ντους από τον προηγούμενο πελάτη;
Όταν λες έρχεται όπου θέλεις?? Εννοείς ότι δεν έχει δικό της χώρο?
Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες σου φίλε μου adikros