Skf
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 4.459
- Πόντοι
- 446
Κρίμα και φαινόταν ωραίο μουνί η ΔανάηΜάλλον το δεύτερο. Εκτός εάν ανέλαβε η διοίκηση....και έπραξε τα δέοντα
Κρίμα και φαινόταν ωραίο μουνί η ΔανάηΜάλλον το δεύτερο. Εκτός εάν ανέλαβε η διοίκηση....και έπραξε τα δέοντα
Δεν ήξερα ότι δεν τον βλέπουν και άλλοι. Τελικά είναι παντοδύναμος ο ΘεόςΛες να μας μπλόκαρε όλους;;; Μάλλον έβαλε το χέρι του ο... Θεός
Κάτι μου λέει θα επανέλθει κάποια στιγμήΚρίμα και φαινόταν ωραίο μουνί η Δανάη
Μας περνάνε για χαζούς ρε φίλε!!! Αυτό είναι το κακό!!!Κρίμα και φαινόταν ωραίο μουνί η Δανάη
Έτσι ακριβώς.... Αλλά μετά εγώ είμαι προμο και όσοι δεν είναι παρτακιδες και γράφουν αληθινές κριτικές... εγώ που είμαι εδώ τόσο καιρό και έχω βολεψει σε πμ κόσμο και κοσμακη !!!!Μας περνάνε για χαζούς ρε φίλε!!! Αυτό είναι το κακό!!!
Θα μπορούσε να μπει κυρία ή κύριος και να πει "Είμαι αυτή και κάνω αυτό κι αυτό"!!! Με δυο ψωροφωτογραφίες και λίγο λακριντί θα γινόταν ουρά!!!
Μπορεί να έχει ιστορικό...και να μην ήθελεΜας περνάνε για χαζούς ρε φίλε!!! Αυτό είναι το κακό!!!
Θα μπορούσε να μπει κυρία ή κύριος και να πει "Είμαι αυτή και κάνω αυτό κι αυτό"!!! Με δυο ψωροφωτογραφίες και λίγο λακριντί θα γινόταν ουρά!!!
Εμένα όχι...Έτσι ακριβώς.... Αλλά μετά εγώ είμαι προμο και όσοι δεν είναι παετακιδες και γράφουν αληθινές κριτικές... εγώ που είμαι εδώ τόσο καιρό και έχω βολεψει σε πμ κόσμο και κοσμακη !!!!
Δεν έτυχε να μου στείλεις πμ για κάποια που έδωσα κριτική μάλλον!!!!Εμένα όχι...
Σωστό κι αυτόΜπορεί να έχει ιστορικό...και να μην ήθελε
Μη μασάς!!! Λίγοι είναι τόσο έγκυροι όσο εσύ!!! Τον τύπο @FARAW έχουμε χάσει γαμώτη μου!!!Έτσι ακριβώς.... Αλλά μετά εγώ είμαι προμο και όσοι δεν είναι παρτακιδες και γράφουν αληθινές κριτικές... εγώ που είμαι εδώ τόσο καιρό και έχω βολεψει σε πμ κόσμο και κοσμακη !!!!
Καθαρή ναι...γαμευσιμη ναι...πιασιματακια αρκετά...αν θυμάμαι καλά ...60 μισάωρο...Ποσα ειχες δωσει θυμασαι φιλε μου? Τοψηνω να παω! Απο καθαριοτητα πως ειναι?
Η αλήθεια είναι πως δεν ζητάω γενικά και πως τελευταία απέχω από το άθλημα.Δεν έτυχε να μου στείλεις πμ για κάποια που έδωσα κριτική μάλλον!!!!
Τώρα όμως δύσκολα θα ξανά δώσω κριτική....
Καλημέρα. Σε ποιά κοπέλα αναφέρεστε κύριοι;Καθαρή ναι...γαμευσιμη ναι...πιασιματακια αρκετά...αν θυμάμαι καλά ...60 μισάωρο...
Αναστασια στην Καλλιθεα Μενελαου. Φυγαν τα κοριτσα μαλλον και δουλευει το μαγαζι μονη τηςΚαλημέρα. Σε ποιά κοπέλα αναφέρεστε κύριοι;
Φίλε μου σου είναι εύκολη μια ανακεφαλαίωση, υπηρεσίες, τιμή, εμφάνιση κλπ;Αναστασια στην Καλλιθεα Μενελαου. Φυγαν τα κοριτσα μαλλον και δουλευει το μαγαζι μονη της
Καλημερα ειμαι καινουριος που βρησκεται αυτη η αναστασια την ψαχνω κ εγω εχει αλαξει τηλ και δεν μπορω να τη βρω εχει κανενας το τηλ ευχαρηστωΕιναι νταρντανα, μπουταρες βυζαρες κωλαρα. Οχι χοντρη όμως, πιπα ανευ καλη και δε δινει κωλο ουτε φιλαει αν θυμαμαι καλα...Πανε και κανα 2 χρονια που την ειχα παρει. Για μια φορα μια χαρα ειναι
Καλημερα ειμαι καινουριος που βρησκεται αυτη η αναστασια την ψαχνω κ εγω εχει αλαξει τηλ και δεν μπορω να τη βρω εχει κανενας το τηλ ευχαρηστω
βασικα δεν ερχεται σπιτι ντυμενη λαγουδοκαθαριστρια να καθαρισει να αφησει τα λεφτα και να παρακαλεσει να τη γαμησω, οποτε δε με ενδιαφερει . αφτα . καλο βολι. αμα τιν πισισ να κανι αφτα στιλε μου ενα pmΑδερφε δεν λες τιμή, δε λες τι προγραμμα κάνει και ρίχνεις ένα "κάνει τα βασικά".
Πολυ ελλιπής ενημέρωση.