sfigokolarios
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 59
- Πόντοι
- 1
Μια Νικολ ,ανθυμαμαι καλα, πετιτ που ηταν στην Καλλιθεα μαζι με την Βικτωρια. Υπαρχει πουθενα?
Φίλε και εγώ τις ψάχνω.. αν βρεις κανένα τηλέφωνο στείλεΜια Νικολ ,ανθυμαμαι καλα, πετιτ που ηταν στην Καλλιθεα μαζι με την Βικτωρια. Υπαρχει πουθενα?
Καλημέρα ακόμα όχι, αλλά οι τορπίλες της είναι φοβερές (εφόσον είναι αληθινή)Καλημέρα , καμία εμπειρία υπάρχει
Κυρια,, Ελληνίδα
sexorama.eu
Ταχουμε πει, ελληνιδα στο Δευκαλιωνος 63 στον Αγ Λουκα. 45αρα τουλαχιστον. Φωτο αληθινες, καλη αποδοση. 50-60 ευρω ζηταειΚαλημέρα , καμία εμπειρία υπάρχει
Κυρια,, Ελληνίδα
sexorama.eu
Ευχαριστως αλλα μαλλον εχει αποσυρθει γιατι τοσες μερες δεν βρηκα καποιον να κατεχει..Φίλε και εγώ τις ψάχνω.. αν βρεις κανένα τηλέφωνο στείλε
Μια φορα ειχα παει και ηταν λιγο μπερδεμενη η φαση της, ειπα να ξαναδοκιμαζα αλλα μαλλον δεν..Φίλε και εγώ τις ψάχνω.. αν βρεις κανένα τηλέφωνο στείλε
Νομιζω οτι εχουν σταματησει καιρο τωρα, δουλευανε κατα την περιοδο του κοβιντΕυχαριστως αλλα μαλλον εχει αποσυρθει γιατι τοσες μερες δεν βρηκα καποιον να κατεχει..
Μια φορα ειχα παει και ηταν λιγο μπερδεμενη η φαση της, ειπα να ξαναδοκιμαζα αλλα μαλλον δεν..
Θυμάμαι παλιά εκεί είχε 3-4 κοπέλες και μιλούσες με μια υπεύθυνη/τσατσα που τις παρουσιαζε κι έκανες το ντίλ μαζί της... υποθέτω πως είναι πια μόνο αυτή εκεί???Ταχουμε πει, ελληνιδα στο Δευκαλιωνος 63 στον Αγ Λουκα. 45αρα τουλαχιστον. Φωτο αληθινες, καλη αποδοση. 50-60 ευρω ζηταει
Εχω να παω 2 χρονια...Θυμάμαι παλιά εκεί είχε 3-4 κοπέλες και μιλούσες με μια υπεύθυνη/τσατσα που τις παρουσιαζε κι έκανες το ντίλ μαζί της... υποθέτω πως είναι πια μόνο αυτή εκεί???
Πολύ παρακμή αυτό το μαγαζί ρε παιδιά! Είχα πάει πριν 6-7 χρόνια. Πρέπει ακόμα να συνεχίζεται η παρακμή.Εχω να παω 2 χρονια...
Joanna? Έχεις link η τηλ?Ανεξάρτητες με δικό τους χώρο σε περιοχή που να μην κινδυνεύεις από τους αλλοίμονους και αλλόθρησκους να φας χλάτσωμα? Παράδειγμα Αγια Παρασκευή, Χολαργό, Ηλιούπολη κτλ.
Μια θα μπορούσε να είναι η γνωστή Joanna
Sexy jo φίλε με ένα από τα ποιο ενεργά νήματα εδώ μέσα! Όλες οι πληροφορίες που θες εκεί. Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλησαντα. Από τις καλύτερες επιλογές. Πολύ όμορφη γυναίκα, με κορυφαίες υπηρεσίες, πολύ έξυπνη και με επίπεδο!! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της για τα πάντα . Όμως δεν νομίζω ποια να λειτουργεί σε δικό της χώρο, εκτός από εξαιρέσεις ίσως. Οπότε Sexy Jo δαγκωτο!! Αααα και μόλις πας, γράψε και καμία κουβέντα για την κοπέλα.Joanna? Έχεις link η τηλ?
Ξενοδοχείο Μάντισον μόνο για δικό της χώρο μόνο με εξαιρέσειςSexy jo φίλε με ένα από τα ποιο ενεργά νήματα εδώ μέσα! Όλες οι πληροφορίες που θες εκεί. Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλησαντα. Από τις καλύτερες επιλογές. Πολύ όμορφη γυναίκα, με κορυφαίες υπηρεσίες, πολύ έξυπνη και με επίπεδο!! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της για τα πάντα . Όμως δεν νομίζω ποια να λειτουργεί σε δικό της χώρο, εκτός από εξαιρέσεις ίσως. Οπότε Sexy Jo δαγκωτο!! Αααα και μόλις πας, γράψε και καμία κουβέντα για την κοπέλα.
τζο δώσε τα στοιχεία στο λαό σουΞενοδοχείο Μάντισον μόνο για δικό της χώρο μόνο με εξαιρέσεις
Υπο προϋποθέσεις γλυκε μου για χώρο μου, σωστά,σ ευχαριστώ πολυ καθε φορα για τα όμορφα λόγια σου!Sexy jo φίλε με ένα από τα ποιο ενεργά νήματα εδώ μέσα! Όλες οι πληροφορίες που θες εκεί. Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τον προλαλησαντα. Από τις καλύτερες επιλογές. Πολύ όμορφη γυναίκα, με κορυφαίες υπηρεσίες, πολύ έξυπνη και με επίπεδο!! Μπορείς να μιλήσεις μαζί της για τα πάντα . Όμως δεν νομίζω ποια να λειτουργεί σε δικό της χώρο, εκτός από εξαιρέσεις ίσως. Οπότε Sexy Jo δαγκωτο!! Αααα και μόλις πας, γράψε και καμία κουβέντα για την κοπέλα.
Σε πρόλαβα!χαχαχα!!τζο δώσε τα στοιχεία στο λαό σου
Μέχρι 11 Νοέμβρη κάντε προετοιμασίαΥπο προϋποθέσεις γλυκε μου για χώρο μου, σωστά,σ ευχαριστώ πολυ καθε φορα για τα όμορφα λόγια σου!
Οποίο αγόρι εχει ενδιαφέρον να με δει,ας μπει αρχικά νημα μου και μετα να μου τηλ ,αν τον καλύπτει οτι έχει δει ηδη στο προφιλ /νημα (είναι αναλυτικότατα),ώστε να συνεννοηθούμε !
Η αλήθεια είναι ότι επιλέγω "αυστηρά" πλέον νέους πελάτες..
Θα λειπω μεχρι 11 του μηνός αρα μέχρι τότε δεν θα είμαι διαθέσιμη
Ευχαριστώ!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε πρόλαβα!χαχαχα!!
Καλησπέρα την ψάχνω καμποσο καιρό αν θες στείλε μου το τηλ σε παρακαλώΚαλησπερα μπορεις να στειλεις πληροφοριες σε μυνημα ;
ΨήνομαιΤαχουμε πει, ελληνιδα στο Δευκαλιωνος 63 στον Αγ Λουκα. 45αρα τουλαχιστον. Φωτο αληθινες, καλη αποδοση. 50-60 ευρω ζηταει
τελικα το σαντρα εχει κλεισει και εχει ανοιξει με αλλο ονομα και δεν ειναι ημιδιαμονης..ευχαριστω