eteros_ego
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2014
- Like
- 6.474
- Πόντοι
- 1.056
Serachengine για τις φώτο, μοιάζει νορμάλ η αγγελίαειναι αληθινες οι φωτο σε αυτο το site η μουφα? εχει δοκιμασει κανεις?
Serachengine για τις φώτο, μοιάζει νορμάλ η αγγελίαειναι αληθινες οι φωτο σε αυτο το site η μουφα? εχει δοκιμασει κανεις?
Λείπει Ουκρανία.... τουλάχιστον έτσι μου είπε στο τελευταίο ραντεβού που είχα μαζί της πριν το καλοκαίρι...δεν βρισκω το λινκ......
Σίγουρα είναι Ουκρανία, όταν της έστειλα να βρεθούμε μου έστειλε φωτογραφία από το λεωφορείο που ταξίδευε για Ουκρανία. Λέει από Οκτώβριο, αλλά η νεκροψία θα δείξειΛείπει Ουκρανία.... τουλάχιστον έτσι μου είπε στο τελευταίο ραντεβού που είχα μαζί της πριν το καλοκαίρι...
Είπε ότι θα επιστρέψει τον Οκτώβριο αλλά τι να πιστέψεις...θα δείξει
Το 1ο... φαίνεται πολύ καλό....Καλημερα σε ολους, υπαρχει καποια ιδεα για αυτες τις δυο αγγελιες?
![]()
μασάζ, ερωτικό μασάζ (και για άντρες με ιδιαίτερα γούστα). από τις 12 το μεσημέρι.. - Love List
6975615019 Ρωσίδα Αλίσα 45 ετών μασάζ, αισθησιακό μασάζ, μασάζ πέους, σεξ όπως στα όνειρά σου (και για άντρες με ιδιαίτερα γούστα). Δουλεύω σε δικό μου […]www.lovelist.com.gr
![]()
. Αν σου αρέσουν τα “kinky” = πολύ ωραία οπίσθια για τρελά γούστα. το νέο μου τηλέφωνο 6946493895 - Love List
Αμαλία 6946493895. ΕΧΩ ΧΩΡΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ στα Πατήσια Αν σου αρέσουν τα “kinky” = κάνω σεξ αλλά όχι μόνο = 45χρονη Ελληνίδα όμορφη αριστοκρατική […]www.lovelist.com.gr
Καλλιθέα μεριά. Είναι η γνωστή κατσαρίδοφολια???Το 1ο... φαίνεται πολύ καλό....
Ναι! Απεναντι απο εβερεστ στο στενο. Δουλευε Φραντζη 4 ξεπετα και βρωμικα! Με λιγα λογια μακρια!!! Και μη βγει κανεις να ρωτησει τι και πως απλα μην πατε μπας και βαλουνε μυαλο και το κλεισουνε το μπουρδελακι τουςΚαλλιθέα μεριά. Είναι η γνωστή κατσαρίδοφολια???
Δεν ξέρω το ακριβές σημείο αλλά όταν είπε Καλλιθέα το μυαλό μου πήγε στο γνωστό.Ναι! Απεναντι απο εβερεστ στο στενο. Δουλευε Φραντζη 4 ξεπετα και βρωμικα! Με λιγα λογια μακρια!!! Και μη βγει κανεις να ρωτησει τι και πως απλα μην πατε μπας και βαλουνε μυαλο και το κλεισουνε το μπουρδελακι τους
Καλησπερα φιλε, μπορεις να μου στειλεις αν θες βεβαια πληροφοριες για την συγκεκριμενη? Οταν επιστρεψει με το καλο θα την παρω!Λείπει Ουκρανία.... τουλάχιστον έτσι μου είπε στο τελευταίο ραντεβού που είχα μαζί της πριν το καλοκαίρι...
Είπε ότι θα επιστρέψει τον Οκτώβριο αλλά τι να πιστέψεις...θα δείξει
Μας έσωσες παιχτη!Ναι! Απεναντι απο εβερεστ στο στενο. Δουλευε Φραντζη 4 ξεπετα και βρωμικα! Με λιγα λογια μακρια!!! Και μη βγει κανεις να ρωτησει τι και πως απλα μην πατε μπας και βαλουνε μυαλο και το κλεισουνε το μπουρδελακι τους
το συγκεκριμενο διαμερισματακι,το εχουνε χρησιμοποιηση πολλες σοβιετ-θειτσες για δουλεια.Ναι! Απεναντι απο εβερεστ στο στενο. Δουλευε Φραντζη 4 ξεπετα και βρωμικα! Με λιγα λογια μακρια!!! Και μη βγει κανεις να ρωτησει τι και πως απλα μην πατε μπας και βαλουνε μυαλο και το κλεισουνε το μπουρδελακι τους
Φίλε έχω γράψει κριτική όταν την πήρα πριν κάνα 2μηνο.Καλησπερα φιλε, μπορεις να μου στειλεις αν θες βεβαια πληροφοριες για την συγκεκριμενη? Οταν επιστρεψει με το καλο θα την παρω!
Κανείς?Και εδω αν ξερει καποιος?
![]()
- φετιχιστικά - ποδολαγνία
Prosopikes αγγελίες για πουτάνες, γυναίκες milf, mistress που δέχονται στο χώρο τους, αγγελίες τρανς, άνδρες gay για μασάζ, aggelies sex.www.prosopikesaggelies.gr